- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
válasz
kkrisi #18162 üzenetére
Szia.
Én már ajánlottam neked a figyelmedbe egy hangfalat+ mondjuk hozzá azt a Harmann erősítőt.
jaffa 2843: STX-et hallottam már, szerintem nem éri meg az árát, nekem nagyon laposan szólt, persze betudható a gagyi műveleti erősítőnek, vagy az aktív hangfalnak ami rajta volt.
-
eclipse006
őstag
válasz
kkrisi #18145 üzenetére
Optikai bemenet sem a Geniuson, sem a HK-n nem lesz.
Nem tudom, hogy használt hangfal szóba jöhet-e, mindenesetre itt van pl. egy Arcus TS-15. 20 cm-es mély sugárzója van, nem hiszem, hogy gondok lennének a mély hangokkal. Most így első cuccnak szerintem nem rossz az a Harmann. -
válasz
kkrisi #18145 üzenetére
A Genius jó a saját árategóriájában, de fasorban sincs az említett rendszerhez képest. Naná, hogy megéri.
DAC viszont nincs benne, sztereó erősítőkre nem jellemző a beépített DAC, az a házimozi erősítők kiváltsága. Cserébe azokba viszont szart raknak. Viszont egy darabig nyugodtan használatod alaplapról, ha meg majd lesz rá pénz, egy 10-15ezres sztereó hangkártya megoldja a problémát.
-
Visormail
addikt
válasz
kkrisi #18133 üzenetére
Segítek
Mert 2.1et itt se fog ajánlani senki.
Tehát ott tartunk hogy csak zenére (sok műfaj) kell neki egy 15nm-es szobába valami ennyiből. Próbálom már mondani neki hogy használt erősítő+2 hangfal, de leragadt még a 2.1nél mert sok mélyet akar.
Egyébként erről pl mi a véleményetek, megér ennyit nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest