- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #36364 üzenetére
Nemhogy vennél Staxihoz egy kék hávájt
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #36359 üzenetére
Csak tovább kapcsol. Annyit ront összesen, hogy átmegy a kapcsolón, meg pár centi vezetéken.
-
vodkaboy22
addikt
válasz
bigmasterg #36359 üzenetére
specification ?
Elméletileg lehet gondolj bele mi van 1 hifi erősítő kimenetén? Kicsi kimeneti ellenállás és 3-20-30Vp Ha 8 ohm 5V akkor 0,125*5A fut a hangfalon kb Ha 500 ohm akkor 0,125*0,05A Ami nem sokNem kell feltekerni a potit, de természetesen lehet.
SZERINTEM! -
törölt tag
válasz
bigmasterg #23798 üzenetére
Úgy értem, hogy hangmennyiségben sokkal több, amellett, hogy hangminőségben se rosszabb.
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #23782 üzenetére
Az Aegis Evo 3 sokkal "több", és nem is csúnyább a hangja.
(#23784) Alpee: A Rogers a leglegendásabb angol hangdobozgyártók egyike, a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes években voltak topon, mostanra kissé háttérbe szorultak, és tágabb lett a tevékenységi körük is. A leglegendásabb típusuk a Rogers LS3 5a, ennek nemrégen megjelent 65-ödik évfordulós kiadása! A hatvanas-hetvenes években az LS3 5a volt "a" stúdiómonitor.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #23782 üzenetére
602őből S2t hallottam, de sajna a másikat nem.
teljes rendszer amúgy mozizni biztosan jobb lesz,még ha a frontok nem is annyira jók.
ráadásul minimum egy kategóriának tippelem még sztereoban is. -
Dorian
félisten
válasz
bigmasterg #21619 üzenetére
Pedig ajánlott a saját rendszerben való meghallgatás. Tapasztalataim szerint egy bizonyos szint felett -és neked ez bőven megvan- a tápkábelek közti különbségek is épp úgy megvannak, észrevehetőek, mint mondjuk hangfalkábel, ic közt.
Én az Oláh Gábor-féle DIY tápkábellel (ld. Pityu hsz-ban a "cimbi síne") nagyon elégedett vagyok, azt melegen ajánlani tudom. Ez 10mm2 vastag tömör lágyított réz kábel, nagyon szép magasakkal és levegős, pontos hanggal. Postával 15ezer a fullos kivitel.
Bodor+ kábel is nagyon jó, lágyabb, kicsit mosottabb a fentihez képest (de igazából inkább az teljesen más, mint az összes eddig hallott) klasszikus zenén jobban tetszik, a többin a másik nyert. Ilyenem amúgy van egy eladó. 15-ért hirdetem majd meg, eredeti ára vicces, 95ezer, de a használt árát éri.
Hivox tápkábel nekem nem annyira tetszik (számomra nagyon meglepő módon a színpadképben lehet észrevenni különbséget) nagyon középre tesz mindent. Ez a házimozihoz használom, ott ez úgyis mindegy. Használtan 6 körül megy.
(Itt egyesek nem tudnak aludni
)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #21619 üzenetére
tapra tuti tanacsot csak olyantol fogadj el, aki pontosan abban a lancban probalta.
sajatomban amugy cimbi "sine" dolgozik, 10-15 e kozott vannak -
t-bali3
senior tag
válasz
bigmasterg #20929 üzenetére
Ez korrekt ketyerének tűnik, milyen kábellel tudom a notebookomhoz kötni?
Meg lehet oldani azzal S/PDIF-re kapcsolt jack kimenettel? -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
bigmasterg #20311 üzenetére
Nagyon nem vagyok képben, de az említett Neumannal szerintem nem nyúlnál mellé.
-
válasz
bigmasterg #20311 üzenetére
A végfokja is nagyon jó, valamint a szimmetrikus fejhallgató kimenete is a végfokról megy. A sima fejhallgató-kimenete viszont nem hagyott mély nyomokat. Neked viszont az marhára nem is kell
-
válasz
bigmasterg #20306 üzenetére
Ez nem szerencsefaktor, ez találat
(#20307) fi:zi'k Igen, valóban, a PMC is nagyon jó volt.
-
fero02
nagyúr
válasz
bigmasterg #19465 üzenetére
"Miért, milyen? Van olyan hogy ez a jó dac?
Ki, milyen hangot keres, szeret ."Nekem még sosem volt DAC-om (ill. egyéb, komolyabb cuccom sem). Nem szeretek pénzt kiadni fölöslegesen, szeretek másokat meghallgatni mielőtt veszek drága pénzért akármit is.
Nemrég vettem egy erősítőt, amit pc-ről is szeretnék hallgatni és kettőjük közé kellene vmi készülék.
A gépben egy SB Audigy 1 van. Tudom, h nincs benne a top5-ben, de sztem arra a belépő szintre (vagy még az alattira) elég, amit szeretnék elérni és tudok finanszírozni.
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #19419 üzenetére
Konstruktívan hozzáteszem, hogy ez is már régi tudomány, miszerint az optikai kábelek hangja között is hasonló mértékű és jellegű különbségek vannak, mint az analóg hangtovábbításban. Furcsa? Lehet. Valamikor ezen (szinte) mindenki meglepődött, ma már azonban az idevonatkozó tudományos paradigmák szerves része (és adott esetben mérhető is, ha valaki mindenáron ezen rágódik). A paradigmát (és az "audiofil" tapasztalatot) pedig biztos nem fogják megváltoztatni azok, akik itt "vitatkoztak" velem.
-
AMDFan
addikt
válasz
bigmasterg #19419 üzenetére
A különbség az átviteli protokollban van. Amikor egy erősítőt rákötsz digitális kábellel a számítógépedre, akkor az nem olyan adatátviteli protokollt alkalmaz mint pl. mikor átmásolsz magadnak egy flac filet vinyóról vinyóra.
Egyik esetben olyan az átviteli protokoll, hogy tökéletes hibajavítást alkalmaz (adatmásolás), a másik esetben pedig nem.A legjobb példa erre az, hogy ha szutyok noname usb kábellel kötöd rá a külső vinyódat a számítógépedre akkor is bitpontosan másolódnak át az adataid a vinyóra, gondolom ez nyilvánvaló. De ha ugyanezzel a kábellel egy USB DAC-ot kötsz a gépedre, lehet, hogy nem fog tetszeni amit hallasz, és inkább másik kábelt használsz hozzá.
Az már a magánvéleményem és nem biztos, hogy így van, de szerintem ott van a kutya elásva, hogy a gyenge minőségű digitális kábelek több zajt szednek össze, mert nem olyan a szigetelés/árnyékolás/kábel minősége.
Optikai kábel is ugyanúgy lehet szar minőségű. Ha adatot viszel át rajta egy informatikai rendszeren akkor maximum gyengébb lesz pár mbittel a sávszélessége a rengeteg hibajavítás miatt, de ha hifiben használod akkor kiütközik a probléma.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #19087 üzenetére
amikor a Heedes srác volt nálam, kifejtette,h miért nem olyan nagy probléma az akusztika.
az akusztika olyan torzulásokat okoz,amiket a fül kompenzál, és ezért akármilyen hihetetlen, de nem marad le senki semmiről rossz akusztika miatt.annyiból lehet benne valami,hogy nálam messze nincs kiépítve az akusztika, visszahangzik,nem teljesen szimmetrikus,stb,és mégis olyan is elismerően beszélt, akinek meg komolyan ki van építve. pl Dorian.
ott más lehet a ludas.én pont S2őt hallottam,nagyon régen, de sztem tök jó volt.
-
Telefunen
őstag
válasz
bigmasterg #18842 üzenetére
Hát meglepne, ha az ezekbe az aktív hubokba épített táp jobb minőségű áramot szolgáltatna, mint a laptop usb kimenete (ami ráadásul még független is a hálózattól). Tudomásom szerint a legegyszerűbb kapcsolóüzemű tápegységekkel szerelik ezeket, ráadásul a több elem/kontakt ritkán tesz jót.
-
Telefunen
őstag
válasz
bigmasterg #18842 üzenetére
sry. dupla
-
válasz
bigmasterg #18809 üzenetére
A kábelek jelentősége általános tanulság lett. Rendkívül drága kábel is ritka szar tud lenni egyes esetekben. Valószínűleg rendszerfüggő.
Számomra tanulság, hogy a Mini még mindig a CEC-ről szólt a legjobban, sőt, szinte csak arról szólt igazán jól, egyébként túl vékony.
Egy épített DIY DAC is nagyon jó tud lenni, erre kiváló példa bajnokpityu DAC-ja.
A K500 a saját párnájával a legjobb.
(#18810) bajnokpityu részemről a szerencse
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #18774 üzenetére
Minél inkább szól rajta a zene, annál erősebb a bemelegedési hatás, de például egy A osztályú erősítőn, ahol a nyugalmi áramfogyasztás is gyakorlatilag ugyanannyi, mint a terheléses, ott egyszerű áram alatt levés közben is szinte ugyanúgy létrejön a hatás, mint zenehallgatás közben, és kevéssé függ a hangerőtől is. Leegyszerűsítve: minél közelebb áll az A osztályúsághoz egy erősítő, annál jobban érvényesül a hatás egyszerű áram alatt levéskor is - legalábbis ez a tendencia. Nem elsősorban a zene "trenírozza" (de persze az is), hanem az áram áramlása, tehát a hangszóró rákötése ilyen szempontból lényegesebb, mint a lejátszó rákötése.
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #18750 üzenetére
Ha nincs rákötve hangszóró az erősítőre, akkor konstrukciótól függően vagy sokkal kisebb lesz a "bemelegedéses hatás", vagy nemleges. De némelyik erősítő nem is szereti, ha hangszóróterhelés nélkül van bekapcsolva, tehát ilyesmivel kísérletezni sem feltétlenül érdemes, legalábbis hosszútávon.
Szerk: Mellesleg, akik állandóan bekapcsolva tartják, remélhetőleg nem A osztályú erősítőjük van, mert az aztán jó sokat dob a villanyszámlán...
-
válasz
bigmasterg #18769 üzenetére
Nálam nonstop mennek, éjjel is. Az erősítőmnek is kell legalább fél óra, és egyébként is egy ki-bekapcsolás áramlökete jobban terhel, mint pár nap folyamatos üzem.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #18750 üzenetére
A mostani végfokomat soha nem kapcsolom ki, de a DAC-ot se... így mindig startra kész a rendszer.
-
válasz
bigmasterg #18753 üzenetére
A nap sárga, ezért szép a zöld szín.
Bocs
Szóval állítás "A" igaz, állítás "B" is igaz, de a kettő között nincs semmi összefüggés.
-
jcvd
tag
válasz
bigmasterg #18450 üzenetére
Srácok, nincs valami kis egyszerű ketyere, ami az optikai kimeneten a hangot késleltetné? Bármilyen kis külső, olcsó megoldásra gondolok, ahol 10-20 millisecundumonként tudnám csúsztatni / késleltetni a hangot. Mert most ezért sem TV-t, sem hangrendszert nem szeretnék cserélni... csak ha már nincs nagyon más megoldás.
-
eclipse006
őstag
válasz
bigmasterg #18346 üzenetére
Régebbi, nagyobb méretű polcsugárzók aminek a mélyei 20 cm-esek, vagy még annál is nagyobbak.
De gondolom, te az újabbakra gondoltál. -
L4D1K
őstag
válasz
bigmasterg #18319 üzenetére
Kevesebb basszus, jobb térérzet, szerintem természetesebb hang. De hallani kell! Én ezt hallgattam meg anno, nem semmi a hangja.
-
válasz
bigmasterg #18317 üzenetére
Valóban 180 volt az eredeti ára. De ez volt a sorozat bemutatópéldánya, és karácsonykor 1 Ft-os liciten 99-ért adták el annak, akitől én vettem (switch) szintén 99-ért.
Nagyon szeretem a komolyzenét, és ez egyszerűen fantasztikusan szól vele, ezért nem válnék meg tőle semmiképpen.
-
válasz
bigmasterg #18315 üzenetére
-
Dorian
félisten
válasz
bigmasterg #18125 üzenetére
Francba de jó lenne egy ilyen. Csak sajnáltam rá a pénzt, maradt a Zero. De nekem Bajnokpityuval ellentétben nagyon tetszik, simán usb-ről is.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #18002 üzenetére
az apo album sztem is jó minőségű eredeti CDben is.
ellenben nehéz jó láncot találni,amin élvezetes. -
válasz
Oda azért nem került, mert nem csak idei albumokról van szó.
Az ajánlásokat mindenkinek köszi. Jöhetnek még.
Saját ajánlásként: Al Di Meola - Consequence of Chaos
-
Ibituba
aktív tag
válasz
tényleg oda jobban illene de szerintem itt is elfér, lévén hogy abban a topikban 3 napja a kutya sem járt
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #17917 üzenetére
thx.
hozzátenném, többen érdeklődtek már,és nyilvánvalóan ismerős fórumosnak adnám el,ha ugyanannyit kapok érte. -
válasz
bigmasterg #17663 üzenetére
Én is, de nem mertem szólni, hisz emlékezhetek rosszul is.
-
válasz
bigmasterg #17661 üzenetére
Szerintem csak szolgáltatásban van különbség. (vagy abban sem, akkor a dobozban) Illetve mintha valamit magyarázott volna a tápról.
-
válasz
bigmasterg #17659 üzenetére
Én is így tudtam. A DAC és az erősítő rész marad a régi.
-
KMT
addikt
válasz
bigmasterg #17480 üzenetére
Ezeket általában ki lehet pattintani, és akkor belemegy a banán is.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #17480 üzenetére
Akkor abba nem csípteted, hanem tekered
A lényeg ua. Tessék napozni, nyaralni!! -
válasz
bigmasterg #16937 üzenetére
Ja igen, valóban, van egy jumper, amivel a kettes fokozatot is rá lehet adni az előfokra, azt elfelejtettem.
-
válasz
bigmasterg #16931 üzenetére
A Juniorban két fokozatú füleserősítés van, ennek az első fokozatát használja az előfok üzemmód, nem csak mezei szabályozott vonali kimenet.
-
KMT
addikt
válasz
bigmasterg #16933 üzenetére
Attól még előerősítőnek számít.
Hiába megy az Audi gyorsabban, attól még a Lada autó, még ha néhányan nem is ezt állítják. -
KMT
addikt
válasz
bigmasterg #16931 üzenetére
Az gyakorlatilag ugyanaz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #16838 üzenetére
az alces nem szűrő.pont,hogy nem laposodik a hang tőle,hanem élénkebb lesz.okát nem tudom.
másrészt akitől én vettem,az pont ilyenre vette(tudatlanul),és nem vált be. -
zenwalk
senior tag
válasz
bigmasterg #16826 üzenetére
tudnátok esetleg linkelni valamit? mert egyáltalán nem értek hozzá és fogalmam sincs milyet kéne venni.
-
flashpointer
őstag
válasz
bigmasterg #16800 üzenetére
Passz, nem tudom milyen akg, csak mutatta hogy hallgassak bele, de csak ez ragadt meg =)
a 15k, az csak arra volt példa hogy ekkora összeg felett nem is találtam olyat ami csak zenét játszana is ne legyen videófunkció meg wifi meg ilyenek.
Na ez a hifimen ez új, ilyesmikre gondoltam!shufny: Ha meglett megtennéd hogy leírod itt a tapasztalatod, vagy valami összehasonlítást hogy milyen hangja?
Kössz a tippeket (:
-
Shufny
őstag
válasz
bigmasterg #16800 üzenetére
"Viszonylag"
Forrás nekem hordozhatónál marad a Clip+. Persze soha ne mond, hogy soha.
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #16652 üzenetére
Csak hogy értsem: a 120 ohm-os fülesedhez keresel megfelelő meghajtót?
-
p_adam
addikt
válasz
bigmasterg #16654 üzenetére
Ez talán kicsit segíthet annak megértésében mivel hajtható jól.
[link]
Azt tudom hogy az Adcom Nelson Pass design de hogy pont ebbe az impedanciába hogy viselkedik azt nehéz lenne megmondani, de gondolom ki lehet próbálni. -
p_adam
addikt
válasz
bigmasterg #16652 üzenetére
Van egy Adcom GFA555 végfok hificity-n én azt nézném meg a helyedben
Egyéb tippek között van Fisher 400 csöves tuner, egy ismerősömnek van is egy ilyen, ha esetleg Bp-n jársz.
Vagy Audiovalue RKV de az más árkategória.
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #16646 üzenetére
Itt vannak az FM "hivatalos" mérései: [link]
"tolakodóan" részletező lehet, a zaja sem kicsi.
-
KMT
addikt
válasz
bigmasterg #16646 üzenetére
A Canopus nem nagy eresztés, a FM-t nem ismerem.
-
válasz
bigmasterg #16535 üzenetére
Csak a kollega azt monda; kozepen van egy kanape amin hallgatja.Tehat ez fix .
Na most ,hogy a kanape jobb oldalan , vagy a bal olalan 1 meterrel arrebb ulsz , az szamomra elkepzelhetetlen ,hogy befolyasolna barmit is -
ManY
senior tag
válasz
bigmasterg #16512 üzenetére
koszi a tanacsot
hangfalakat tavolabb raktam a faltol...
de a kanape az maradhatso falon nem segithet valami más?
szerk.:dobozok kozti tavolsag a kanape szelessegevel egyenlo
-
KMT
addikt
válasz
bigmasterg #16512 üzenetére
Igen, ez ránézésre is szörnyű lehet. Falon van minden, ráadásul a dobozok is kis szögből látszódhatnak (azaz túl messze van a hallgatási pont és/vagy túl közel vannak egymáshoz a dobozok).
-
ManY
senior tag
válasz
bigmasterg #16479 üzenetére
Bikabelezve van Fapaci féle Gothamokkal
Szerintem eleg az nekem- v legalabbis kabelcsere utan hallhato volt a kulonbseg..
Bar erre aztmondtak hogy valoszinuleg a Hangvalto kikerulese miatt... -
ManY
senior tag
válasz
bigmasterg #16479 üzenetére
Nem
Amiket probaltam: Lupus most is o van, ESI dr dac prime, Zero dac
ezek kozul magasan a lupus volt a legjobb
100 ropim volt dacra ezert afolott mar nem is nezelodtemLehet hogy inkabb meg gyujtenem kene melle es egy dac csere ?
ettol fuggetlenul az USB/SPDIF atalakitot nem erzem penzkidobasnakHiVOX-os zoli megvolt elegedve a CAV al kivulrol belulrol...
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16474 üzenetére
Törném el a kezét az ilyennek...
-
dudika10
veterán
válasz
bigmasterg #16474 üzenetére
Akkor nem szóltam.
Keríthetnél bele másik drivert (párban természetesen) ami passzol bele és csinálhatnál frankeinsteint, még a valami jó is kisülhetne belőle. Kár, hogy nem túl olcsók a driverek. -
dudika10
veterán
válasz
bigmasterg #16468 üzenetére
Megnézted mi a baja az 580-nak?
Egy szimpla ellenállást kéne mérni a nem szóló oldalon, ha eltér a normálistól akkor a driverrel van baj, de az is lehet, hogy röhögve javítható. -
Shufny
őstag
válasz
bigmasterg #16466 üzenetére
Tudom, hogy HD600 én végig arról beszéltem. Az volt az első találkozón, ha még mindig nem tiszta.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16461 üzenetére
Van, Dactilusnál aszem.
Nem, szerintem otthoni swap a lényegi. Majd megkérdem Jason-t
szerk: Most írt kk831228, neki új HD650-e van. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16459 üzenetére
Igen, 192/24-es USB, fejleszthető
DAC, hülyevagyok USB kártyával.
De lesz benne valami más is ami fejleszthető aszem, de lehet, hogy nem.
szerk: Nem vagyok annyira hülye, DAC és analóg részleg kártya is lesz hozzá később. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16457 üzenetére
Anno igen
Majd szólok, ha nála világvége van, hogy fel tudj készülni, jó?
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16455 üzenetére
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #16432 üzenetére
Az is egy megoldás, igen. Viszont az alap HiFace felett eljárt az idő szerintem. 2 éve egyeduralkodó volt a piacon, mára ez már elmúlt.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16432 üzenetére
Dehogynem. USB hosszabbító kábel kb 500 forint.
fapaci: Halide bridge-ben volt részed? Az emberek 99%-a azt mondja a csúcsok csúcsának. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #16423 üzenetére
kérdezd meg Zolit.
a suricata egy régi chipre épül,a köritése ami elképesztő.
tehát akár a régiek is lehettek olyan jók. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #16423 üzenetére
A Suricata egy újabb fejlesztés és valószínűleg jobb is mint a korábbi modellek.
-
cszn
őstag
válasz
bigmasterg #16238 üzenetére
Az én erősítőmnél ha minimumról elkezdem feltekerni a hangerőt és elérem a szintet ahol már hallható (nagyon kis tekerés amúgy) akkor csak a bal hangszóró szól, ha minimálisan továbbtekerem akkor már rendesen szól mindegyik. Valami hasonló elképzelhető nálad is. Egyébként nem értek hozzá, mármint nem tudom mi okozza.
-
KMT
addikt
válasz
bigmasterg #16238 üzenetére
"Majd kipróbálom, hogy megcserélem a két hangfal helyét és ha akkor is a bal fülemnél lesz hangosabb, akkor biztosan a környezet a hibás."
Ezzel csupán a legvalószínűtlenebb verziót zárod ki. Sokkal inkább lehetséges, hogy az elektronikákban már nem egyforma a két szint.
-
dudika10
veterán
válasz
bigmasterg #16234 üzenetére
Singent vagy hasonlót "hallgasd végig". "Normális" esetben a különböző magasságú hangok el fognak tolódni jobbra-balra a falaktól/tárgyaktól -, szóval az akusztikától - függően.
K1000-el ezt nem igazán tapasztalhatod... -
törölt tag
válasz
Nekem is volt nemrég ilyen. Részben amiatt, mert más az akusztikai környezet, így ha így külön hallgattam (persze mono jellel néztem), balról több basszus jött. Meg az egész oldal hangosabbnak hatott picit. Másrészt ezek után elkezdtem a fülemre is gyanakodni, hogy másképp hallok a kettővel, teszteltem fejhallgatóval. Na ez bejött, tényleg másképp hallok valamelyest a két fülemmel (persze ki tudja, ez is talán azért van, mert a hangfalaknál így szokta meg a fülem
). Na azért hangfalnál néztem úgy is, hogy csak a jobb, vagy csak a bal fülemet tartom oda, tényleg másképp szólt. De ez az akusztikai környezettel magyarázható volt. Legalábbis nálam. Amúgy lehet bármily más technikai jellegű hiba. Ezt azért fel lehet deríteni ki-be dugdosásokkal, illetve hogy az akusztikát nagyjából kizárd, a két hangfal közvetlen egymás mellé pakolásával.
-
orbano
félisten
válasz
mindkét oldalon ugyanolyan dolgok vannak a falon, egyenlő távolságra vannak a faltól a hangfalak, ugyanolyan bútor van körülöttük?
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #16119 üzenetére
Egyre inkább egyedül érzem magam ezzel az "ami akusztikus zenére jó, az jó metálra is" nézettel.
-
L4D1K
őstag
válasz
bigmasterg #16041 üzenetére
Erre gondolsz?
Nem mai darab, de biztos jól meg van építve. Ki kell próbálni, a 2x 70W bőven elég sztem a Sound Art hoz.
-
válasz
bigmasterg #13234 üzenetére
Azért nem nagyon, mert a "rendesen" használt HIFI az CD mellett nem fog USB-t, vagy memkártyát olvasni, más forrás lehetősége meg nincs neki. 60 év körül már az email és a web is kihívás, nem várhatom el tőle, hogy PC-t használjon forrásként
.
Ha pedig egy rendes, nagy kijelzős (mert ilyen korban már nagyon rossz tud lenni a szem) mp3 lejátszót is hozzácsapok forrásnak, akkor a keret hamar betellik.
A fejhallgató meg sajnos nem jöhet szóba, hiúság a köbön, hisz nőből van (hogy nézek már ki ezzel a fejemen, meg elnyomja a hajamat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honda topik
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest