-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
baryll
tag
válasz
bkercso #103997 üzenetére
Azt azért csak tapasztalhatjuk valahogy egy fix rendszerben, hogy jobban szól-e vele az újabb fejlesztésű kábel, ami az adott gyártónál ugyan abba a termékkategóriába esik, vagy nem.
Persze tudom, hogy ez már szinte a fingreszelés kategóriája, de mégiscsak érdekelne a tapasztaltabb hifisták véleménye is a témában, így természetesen a Te véleményedet is nagyon szépen köszönöm.
-
SRC
tag
válasz
bkercso #103984 üzenetére
Lehet, hogy csak a jó öreg delta nyákos csifimnek köszönhetem, pedig tényleg öreg már. 10+ éves és gyári még az összes elko. Azzal is lassan foglalkozni kéne.
Fene tudja, desktop már szinte csak otthon van.
Ami tuti viszont, hogy ThinkPad T430, T460 sorozat gyári táppal olyan egész tűrhető, úgy értem ki lehet hangosítani előadáshoz, de ugyanannak a gépnek után gyártott lengőtáppal valami horror zajos hangja lesz.
Szóval az tuti, hogy az ilyen alaplapi hangnál tápról nagyon össze tudják szedni a notebookok. Ott tuti semmi szűrés nincs. -
SRC
tag
válasz
bkercso #103980 üzenetére
Próbáltam mindent tegnap, sehogy nem jött le. Úgy döntöttem, hogy egyik nap rászánom az időt és teszek az aljára egy alufóliát, amin a potik alatt vágok egy kis ablakot és úgy feldobom az infrára. Remélem úgy nem lesz baja a műanyagoknak, amit most nem tudok leszedni. (Van egy nagy alaplapokhoz való infrás előhevítőm.) Aztán amikor leemelem a műanyag tetejét úgy, hogy az infrán van, azzal a mozdulattal kvázi kiforrasztom majd azt a 4db stereo potit, ami a tetején van, mert a fedlap ki fogja húzni őket a NYÁK-ból, így maradhat rajtuk a kupak, csak ez így már azért munkásabb.
Kérdés ér e ennyit az egész. Furatgalvanizáltnak nézem a NYÁK-ot, szóval tisztogathatom is majd a lábak helyét... Bosszantani fog, ha a végén nem hálálja majd meg a sok vacakolást.Egyébként az USB-s 5V tápként tuti elég lesz a 2140-nek? Tetted már ilyesmibe?
Én még nem használtam ezt a típust semmiben, csak láttam, hogy építesz DAC-ot és azt látva hallatlanban elhittem neked, hogy jó, emiatt rendeltem ilyet. -
SRC
tag
válasz
bkercso #103978 üzenetére
Képzeld el nem tudom kipróbálni az opákat, mert nem tudok a NYÁK jó oldalára kerülni. Nem jön le az átok potmétersapka, de egyik se. Szerintem ez műanyag.
Digit a legvegőm, fokonként tudom állítani, de vajon mennyit visel ez el olvadás és elszíneződés nélkül? Szerinted? Szívtál már hasonlóval? Lehet az ilyen nikkelezett műanyag vackokat melegíteni?Csak az lehet nem, hogy átmelegítem az egészet, aztán csak elengedi... Az állatok tuti végig kenték a potméter szárát valamivel, mert alátekertem drótot, meghúztam és már a NYÁK hajlott, de akkor sem jött le.
Vagy tegyem be mélyhűtőbe?Megüt a guta. Jaj, nagyon utálom az ilyen gyári genyózást. Ennél már csak az a jobb, amikor kiöntik azzal a fekete trutymóval az egész hóbelevancot.
-
denesdr
addikt
válasz
bkercso #103974 üzenetére
Mértem utózengést is persze, kültéren ugye ez nemnagyon van, a szobában 0,25-0,4s között mozgott, 1kHz fölött szinte konstans 0,25, alatta enyhe emelkedés 0,4-ig a mélysáv felé.
Nem mondanám, hogy jobbnak hallom az utózengéses hangot mint a szabadtérit, de lehet, hogy valakinek épp az tetszik. A visszaverődések miatt egy normál lakószobában sosem lesz olyan tiszta a hangzás mint szabadtéren (vagy pl egy süketszobában). -
SRC
tag
válasz
bkercso #103883 üzenetére
És ha egy magyarországi viszonteladótól veszel valamit akkor tudod?
Szeretnek ők is jól járni. Jó olcsón venni, aztán 7-ért adni.#103882
„bármit is gyártanak direkt felirat nélkül is”
Na, ezt én már nem nagyon hiszem. Azt el tudom képzelni, hogy piti melósok, mondjuk egy folyamattechnikus meg egy raktáros szövetkezik egy üzemben és kicsempésznek neked párezret felirat nélkül ha eleget jattolsz, de tuti a gyáros tudtán kívül. És ez is rögtön kiderül.Az nem hiszem, hogy a gyáros a kérésedre így gyárt, vagy ha igen rögtön ő is kéri a részét. Akkor tudja, hogy bunda. Óhatatlanul mások is megtudják közben, rögtön ők is megzsarolnak, mi marad a végére neked, ha mindenki tartja a markát?
És a végén mindenki téged keres, mert utólag mindenki rájön azért, hogy átverted. Szóval nem olyan egyszerű ez. Én nem hiszem.Ez akkor elsőre egy nagy kasza volt. Senki nem volt a piacon, aki gondolta volna, hogy ha vesz egy feliratozott chipet, akkor az nem az ami. Így igen, hogy fillérekért alapanyagár alatt megvették a nagy tételt. Fél világgal arrébb meghirdették az összes drága típust, aztán ami megrendelés volt, azt rányomtatták és mindenkit átvertek, egyszerre. Mindenki ugyanazt kapta más felirattal. Ahogy a svindlerek mondják: Az nagy poén volt. Egyszer. Ezt elhiszem. Ez így kerek, de amit te írsz az már nem gömbölyű nekem.
-
SRC
tag
válasz
bkercso #103876 üzenetére
Neked fontos a minőség, ha adsz érte 7-et is. Ez biztos. Ergo, ha ott élnél és fizetnél minden reggel 8 dollárt egy kv-ért akkor simán el tudom rólad képzelni, sőt te például szerintem tuti vennél 75db-ot egy 2-3 dolláros alkatrészből közvetítő nélkül csak, hogy tuti biztos legyen a minősége.
Amint lehetőséged nyílna rá és a maradékot, amire nincs szükséged meg tán elbolháznád a neten. Szóval mindkettőnknek igaza lehet. Ezért mondom, hogy átviszem hozzád, ha érdekel. Méregetni nem feltétlen van értelme, de fülre megnézhetjük van e különbség a 7 dollároshoz képest. Engem érdekel annyira, hogy átvigyem. Itt városon belül robogóval nem kunszt. Majd jelzem, ha megjött. -
SRC
tag
válasz
bkercso #103872 üzenetére
Ha kifogtam egy sárgát, aki NY-ban azzal szórakozik, hogy 1 dolláros opákat festeget át másfél dollárosra akkor így jártam. Ott szerintem már egy homi is megköpköd ha adsz neki egy dollárt olyan szinten nem ér semmit, nem hogy centekért festegessen valaki, de benne van. Igazad lehet, csak én már elveszítettem a bizalmam a magyarországi viszonteldókban teljesen. Szerintem ebben az országban a teljes gátlástalanság megy.
Így neten vettem olajpapír kondit. Na, akkor pl. majd biztos voltam benne, hogy átverés lesz, aztán megjött és soha nem volt még beépítve és tökéletes a kapacitása is. Ilyesmivel amúgy sokkal jobban megéri boltolni szerintem, mert öreg bass gitárokban ez az érték pl. gyakori és vannak gyűjtők, akik bediliznek és tízenezreket adnak egyetlen jó olajpapír kondiért, csak mert már nem gyártják és neki "eredeti" hang kell és akkoriban olajpapírral szerelték a hangszereket is... szerintem az életben meg nem hallaná vakteszten, de kifizeti. Felteszem a hangdoboz vezetékekhez hasonló dolog ez és az igazi fanatikusok hallják. Emiatt rendeltem ilyet, meg kíváncsiságból, hogy van e még kapacitása:
-
SRC
tag
válasz
bkercso #103870 üzenetére
Lewis megye, New York, azt írja... valami számomra ismeretlen Ebay seller. Remélem made in USA és nem csak körbejárja a világot kétszer. Kínai opampok között azt olvastam van fake. Én biztos nem fogok nekiállni lemérni, szóval inkább USA, jobb félni. Meglátjuk. Amúgy kínait 780Ft-ért láttam ingyenpostával darabonként... már ha elküldik. Mostanában a felét sem kapom meg a cuccoknak.
Nekem egyébként 4db tuti nem kell, csak a pk ugyanannyi volt 4db esetén is, szóval...Ha gondolod a maradékot árában lepasszolom neked, úgy is itt laksz nekem helyben. Majd te megszakérted érdemes e ámerikait venni. Az aláírásod látva hamar fogyhat nálad az ilyesmi. Május 4- júni 3 között jön meg
-
SRC
tag
válasz
bkercso #103863 üzenetére
Szóval fólia sincs Keszin azt mondod?
Incomp akkor nem változott. Úgy 10 éve jártam ott utoljára, amikor még zsugorcsőből sem kaptam olyan méretet, amit kerestem. Akkor azt mondtam, hogy többet ezt a dolgot nem erőltetném. Nem értem, hogy az égbe nem megy az a bolt csődbe amúgy...
Rendeltem 4db 2140-et Ááámerikából, szóval most már tuti kitör ott a 4. hullám és megkotlik a kikötőben a csomagom, mindegy.
Kemény 2 rongy volt amúgy, meg ezeröt a pk. Így is ezres alatt megáll darabja, hogy a számba hozzák. Nem mászom utána BP-re... -
SRC
tag
válasz
bkercso #103867 üzenetére
Legalább arra emlékeznék, hogy mi a fenének kellett nekem pont ez... és miért tartottam meg. Ködösen dereng valami gitár, ami ette az elemet és talán ez ment a legalacsonyabb tápfesszel? Nem emlékszem, de gyanús, hogy nem a hangja miatt.
...úgy kerestem egy órát, mint a kincsetTeljes bedumáltam magamnak, hogy 2140-ek. Francba.
-
SRC
tag
válasz
bkercso #103863 üzenetére
Megláttam ezt a 2140-et a válaszodban, bekattan, hogy egyszer vettem én ilyet egy csíkkal és abból nekem még van. Bedilizek. Órák óta keresem a kis nyavajásokat. Egyik alkatrészes fiók után a másik, erre a ragasztók között tök más dobozban megtalálom ezt, hát ez nem 2140. Rosszul emlékeztem, de az a vicc hogy ez is valami audio cucc lesz:
-
SRC
tag
válasz
bkercso #103861 üzenetére
Amit megszoktam, abban AD8620 van, most megnéztem. Az interface-hez képest hallhatóan több a mély és lágyabbak a magasak. Azonnal meghallható különbség, más a hangkép teljesen. Nehéz eldönteni, hogy egyes frekitartományban nem vajon a részletesség rovására e, de valahogy a harmóniák, az egész egyben sokkal szebben szól a HiFi DAC-on. Fülsimogató. Az UX2 interface meg azonnal belekarcol valamivel a fülembe. Szerszámnak jó, mert monitorosan teszi, csak ezzel pont azt a prémiumos érzést nyírja ki, amit a Focal egyébként tud és mivel pénzt nem keresek zenével, így inkább HiFisebbre venném a monitorokat. Nekem a velük csomagban érkező kvázi dualmono AB végfok elég. Csak most kiderült, hogy ugyan nem vágyom többre, ettől lejjebb adni sem akarózik...
Én is Dunakeszin lakom. Neten rendeled az alkatrészeket, vagy itt az Incomp-ban tartanak ilyesmit? -
s4tch
veterán
válasz
bkercso #103837 üzenetére
Írtam oda is.
#103836 Eugene Roe: semmi közöm a hirdetéshez vagy a hirdetőhöz; ahogy Ear írja, ez egy egyszerű ajánló. Azt is leírtam, miért nem vettem meg. Nyugodtan jelentsd a posztom, ha nem tetszik, én nem fogok megsértődni. Csak neked fog frusztrációt okozni, ha lepattansz a moderatúráról. Hajrá.
-
Ear001
addikt
-
Ear001
addikt
-
denesdr
addikt
válasz
bkercso #103763 üzenetére
Oké, persze értem, nem mánt át amit mondani akartam. Arra gondoltam, hogy a legtöbb zene szerintem rendben van Tidalon, de bele lehet futni időnlént "gyengébb" felvételekbe. Én ezt tapasztaltam.
dgyuri123:
Az Audiolab 6000A egy dedikált sztereó erősítő. Miért kellene még egy dedikált sztereóerősítő mellé berakni? -
-
Ear001
addikt
válasz
bkercso #103568 üzenetére
Ne haragudj, de mi alapján mondod, hogy nem számít? Vannak erre kifejezetten háklis konstrukciók, mint a Spica, a Kiso, ahol minden hangyafasz számít. A Zu is azt ajánlja, hogy miután megtaláltuk a mély és közép ideális helyét, utána egy-két centiket mozgatva keressük meg, hol a legjobb a magas.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
bkercso #103455 üzenetére
Igen, de a jóval nagyobb membránt jobban kell mereviteni is, különben deformálodik, ami egyben súlynövekedést okoz. A nagyobb súly nagyobb tehetetlenséget okoz, nagyobb energia kell a mozgatásához. Nagy mágnesek, komoly tekercselés. Valamint a nagy membránt csillapítani is illik, különben eldezd "belengeni". Szóval, nagy membránhoz, "apró" erősítő nem tudom, hogyan társitható korrekt módon. Szerintem sehogy. Nem vagyok elektrotechnikus, csak hangosan gondolkodom.
-
Mathiask
senior tag
-
Satellite
tag
válasz
bkercso #103319 üzenetére
"...akár rá is tudunk mutatni a zenészekre külön-külön, hol vannak a színpadon pontosan
Én is hallottam éilyen élménybeszámolókat első kézből. Lehet, hogy a fázishelyesség is kell hozzÁ (egyutas rendszerek pl.)?"Pedig alapvetően nem is kell egy méregdrága rendszer ahhoz, hogy a térből, a hangdobozokról teljesen leválva jelenjenek meg a hangszerek, az előadók vagy a teljes zenekar hangja...
Idézet az egyik 1988-as (!) HFM olvasói rovatából:
" Csak átélni lehet
Török Sándor
Bp., Váci u. 56-58.
1056(...) A másik dolog, amelyről írni szeretnék, nagyon megrendítette a gépeimbe vetett bizalmamat; hosszú időre volt szükség, míg kihevertem a sokkot. Munkámnál fogva gyakran járok más lakásokban, vagy legalábbis lakásajtókban, mivel zárakkal foglalkozom. Egyik ilyen munkám alkalmával behívtak egy kávéra. Felfigyeltem az ott lévő gépekre: NAD-Tesla lemezjátszó, MC10S hangszedő, Sony CD-játszó, NAD erősítő, Celestion hangsugárzó. Kértem az illetőt, hogy kapcsolja be egy kicsit a kedvemért, mert ilyen láncot még nem hallottam szólni. Azt mondta, szívesen megteszi, de ő csak komolyzenét hallgat. Megmondom őszintén, nem kedvelem a komolyzenét, de ezt ott elhallgattam. Nos, feltett valami lemezt, és én megdöbbenve hallgattam, hogy ilyen létezik. A hangszerek a térből szóltak; soha ilyet azelőtt nem hallottam, és komolyzene ide vagy oda, lenyűgözve füleltem. Azt hiszem, ha lenne ilyen berendezésem, talán ezzel a nehéz műfajjal is meg tudnék barátkozni. Utána nagyon sokáig nem bírtam hallgatni a saját berendezésemet, mindig az a másik hang volt a fülemben. (Egyébként a CD-játszót nem hallottam szólni, a tulaj azt mondta, mióta ez a berendezése van, nem szeret rajta zenét hallgatni.)
Hát erről ennyit. Megírtam, mivel ismerőseim azt hitték, hogy valami bajom van, mikor elmeséltem nekik. De megértem őket. Ezt át kell élni. Elmesélni nem lehet." -
adodaniel
őstag
válasz
bkercso #103220 üzenetére
Ha már tuning, akkor hamarabb veszek haza gyártó saját termékeiből (Heed, Gauss, TMP, Pointe ... stb.), mint megvenni egy "márkás" készüléket és azt buheráltatni valakivel. Tök mindegy, hogy "neves" tuningműhely vagy sem.
Aki akkora király, az úgyis inkább saját készüléket tervez, minden más pedig kétes kókányolás SZERINTEM. -
-
carl18
addikt
válasz
bkercso #102962 üzenetére
Hát még átgondolom mi volna a legreálisabb. Sajnos egy mai Bluetooth hangszóró már képes felülmúlni.
Fő gondom vele hogy rádió módban nagyon szépen dinamikusan szól, de mikor Line in/Cassette módba van elég sokat romlik a dinamika. Ég és föld a különbség, így nem hiszem sokat fogom hallgatni max rádiózni jó lesz.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
bkercso #102873 üzenetére
Nem vagyok olvasott a témában, tudsz mutatni általad hitelesnek tartott guide-ot, forrást?
Ugyanez igaz a doboz tervekzésre is, bár tény, hogy a bonyi váltó miatt itt tetemes költség a váltó, igaz ahogy mini dsp árakat néztem, az sem olcsóbb, sőt
Az online thiele small paraméterek szerinti kalkulátorokkal sem boldogultam eléggé.
-
flash-
veterán
válasz
bkercso #102585 üzenetére
ez jó kérdés de sajnos nem tudok válaszolni..
ez épített rendszer,2db utas hangfal és egy épített kicsi analóg erősítő de klasszikus zenére van kihegyezve, valóban szép hangú, paramétereket még nem tudok.
igazából szépen szól a xonarral de érdeklődnék hogy egy ilyen hangkari kb milyen szintig szolgál ki egy rendszert, hogy vajon az én esetemben érdemes lehet e inkább dac ha igen milyet -
-
Polllen
félisten
-
törölt tag
válasz
bkercso #101974 üzenetére
"Máskor vigyél be nekik egy bácsit hegedűvel, húzza el a nótájukat, aztán kérdezd meg őket, milyen volt!
Erről valahogy nem tudom elképzelni, hogy valaki élvezhetetlennek titulálja, de ki tudja."
Szerintem elég nagy esély van rá, hogy valakinek nem tetszene a hangzás, kevesellné a részletet és a teret. Tudjuk, hogy az akusztikus szimfonikus koncertek sem elég HiFi minőségűek néhányak fülének.
-
törölt tag
válasz
bkercso #101920 üzenetére
Gondoltad, hogy nem tudom?
Az MQA esetén pl hány nagy szakember posztolt, hogy mennyire jó dolog, mennyivel előnyös, most már sokan nem igazán esnek tőle hanyatt...
Szakemberek is különböző kiadások között napokat képesek lennének vitatkozni a kiadások minőségén masterelésén itt meg összecsapjuk piaci kofár módjára? -
-
Grizzlu
tag
válasz
bkercso #101842 üzenetére
Köszönöm, ne fáradj... én nem javítom, és nem is javíttatom - korábban már javították csatornaválasztó-gonddal, még egyszer nem borítok rá 10 ezret. Csak egy csatorna működik, tehát nem lehet váltani CD/AUX/stb. közt.
El kellene adni, talán olyannak jó, aki olcsón meg tudja hegeszteni, én meg vennék egy problémamentest használtan.
Lenne ez az ismert problémájú Onkyo A 8940 meg egy Luxman LV-100. Utóbbinak annyi a baja, hogy néha egyszerűen recseg. Mennyit lehet ezekért kérni, hogy a jóízlés határán belül maradjak?
Köszi!
-
orbano
félisten
válasz
bkercso #101783 üzenetére
Hát én szét nem szedem, eléggé körülményes, aki felújította is anyázott, hogy elég bonyi
De elvileg készített képeket közben, megpróbálom elkérni.
Nah, beszéltem vele, mondta ne húzzuk az időt távgyógyítással, soron kívül garanciában megnézi nekem, lehet köze van a sziszegősséghez is. Jujj alig várom
-
törölt tag
-
orbano
félisten
válasz
bkercso #101753 üzenetére
JVC A-X9, a gyártó akkori ('79) csúcsmodellje. Mechanikai búgás nincs, csak a hangszóróból szól. Ha lekötöm bármiről, és minden mást kikapcsolok is búg. Két másik lakásban is próbáltam, ott is búgott. Néha egy-egy pillanatra abbamarad, vagy lesz benne egy kis "botlás", de alapvetően folyamatosan búg [kép]
De pl. amikor vettem egy új elosztót, és visszaraktam, akkor nagyon elhalkult. Aztán visszahangosodott. Amikor fapaci itt volt, akkor ő szúrta ki, én nem hallottam, azt hittem a kondicsere megoldotta, de maxra tekerve a hangerőt jól hallható lett.
Feszt nem tudok most mérni, nincs itt multiméter. -
orbano
félisten
válasz
bkercso #101751 üzenetére
Na erre a karcosságra térjünk egy pillanatra akkor vissza. Eléggé egyértelműen az erősítőm okozza. Ami egyébként elég magas minőséget képvisel, frissen lett szervizelve (kondi cserék, minden átforrasztva), viszont még mindig búg (hagyományos 50hz). Létezik olyan hiba egy erősítőben, ami a búgást és ilyen torzítást is tud okozni?
Alapvetően sziszegős a hangja, ami eléggé zavar. Kicsit olyan mint az AKG K500. Ráadásul úgy, hogy ugyanebből a termékvonalból az eggyel későbbi kiadás (A-X9 vs A-X77) semmi ilyet nem produkál, gyönyörű meleg hangja van még közel 40 éves kondenzátorokkal is. -
-
saucelori
tag
válasz
bkercso #101605 üzenetére
Mivel bluetooth-os az erősítő, ezért nem volt rákötve a gépre, de így zajos volt. Ha gépre rákötöttem, minimálisan halkabb volt a zúgás. A lineráis táp mivel jobb a trafós tápnál? (Sajnos nem értek hozzá) Ha jól értem, akkor egy Meanwell táp is elég. Esetleg tudsz javasolni olyat? 20V 3A az alap tápja az erősítőnek.
-
saucelori
tag
válasz
bkercso #101598 üzenetére
Megírtam a hozzászólásom, majd kidobott az oldal. Remek, kb leírtam mindent. Az a lényeg, hogy amit mondtál nem segített. Labortápot sikerült szereznem, amivel nem vesz fel zajt az erősítő. Szünetmentes tápegységgel is ugyanez volt a probléma.
Elektromos kábel nem keresztezi a hangszóró kábeleket. Egyértelműen az adapter a hibás. Ezt mire tudom lecserélni? A labortáp kölcsönbe van, és egy "picit" drága eszköz + nem erre találták ki.
-
orbano
félisten
válasz
bkercso #100511 üzenetére
Da igen, erre gondoltam még, hogy talán eek lehetnek ilyen értelmes kompromisszumok. De ez már túlmutat az átlagos hifi összerakós tanácsadás témakörén, ahol ez a dolog előjött. Aki szélessávúzik, vagy bármi erősen technikai kompromisszumot köt, az már másik ligában focizik.
Amúgy pont most jött szembe ez az idézet az Audio Note tervezőjétől:
"I want to choose the music and not the loudspeaker manufacturer. By this I mean that I should be able to play any music of any genre and at realistic volume levels to my heart’s desires. Most audiophiles have experienced, at one time or another, stereo salespeople who like to control both what music is played and at what volume level. There has become some sort of notion that some speakers are good for classical while others are suited for rock.
“Poppycock” I say! Any loudspeaker that is supposedly built only for classical music but renders good rock recordings as lifeless and dull is very likely doing a disservice to classical music as well. The speaker ultimately should not care what signal is being sent. The speaker’s job is to present what it is given." -
charg
tag
válasz
bkercso #100429 üzenetére
Kikapcsoltam majd bekapcsoltam pár perc után úgy hogy alacsony hangerőn volt.
Balance-t tekergetve az egyik oldal halkabb volt.Ezt megismételtem. Egyszer a jobb majd a bal oldal volt halkabb.
Mikor a hangerőt egy bizonyos szint felé tekertem utána egyformán szólt mindkét oldal.A balance potit csak ellenőrzéshez használtam. Úgy tűnik, hogy a hangerő állításnak van hatása.
A hangfal/kábel hiba ennyiből kizárható egyébként?
-
bkercso
nagyúr
válasz
bkercso #100168 üzenetére
S.M.S.L.-t és ilyeneket is értve kínai DIYerek alatt, akik reverse engineeringgel kezdenek.
Ügyes! Alapvető dolgokat még Elba-szigete, de lassan tanulnak, lesznek egyre jobbak.
Ma már nem csak a tranzisztort értik a kínai mérnökök, mint 15 éve - de néha még ez a helyzet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest