- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonThomasino #86925 üzenetére
Ennek a kérdésnek nem sok értelme van ebben a formában. Milyen feladatra szánnád azt az előerősítőt?
-
Bodz
nagyúr
válasz
DonThomasino #85356 üzenetére
-
Polllen
félisten
válasz
DonThomasino #85361 üzenetére
Nem hiszem. A felvételek minősége adott. Maximum a lejátszó szólhat bele.
-
PuMbA
titán
válasz
DonThomasino #85361 üzenetére
"Ki akartam próbálni a TIDAL ahogy néztem 30 nap free,
de már a regsiztrációhoz is bankkárytát kért. "Már évek óta így van elég sok minden. Ha elfelejted lemondani 30 napon belül, mert például az élet fontosabb dolgaival foglalkozol, akkor egyből tudják húzni a kártyádról a zsét
-
Polllen
félisten
válasz
DonThomasino #85359 üzenetére
Kínálatban lehet.
-
Polllen
félisten
válasz
Vagy Deeze Hifi
-
migabi24
nagyúr
válasz
Tidal
-
bkercso
nagyúr
válasz
DonThomasino #83232 üzenetére
De, csak a hangerőszabályzást meg kell oldani. A bemenőimpedancia általában elég nagy hozzá, hogy a mai források meghajtsák. Régen az előerősítőnek ugye RIAA-korrekciót és bemenetválasztást is kellett tudni, meg a sokféle jelszint illesztését, de ma már ezekre nincs szükség.
-
bkercso
nagyúr
válasz
DonThomasino #81059 üzenetére
Deprez-műszer a neve. Szerintem lehet kapni.
AMDFan: Azért egy J-test még elfért volna abba a tesztbe...
maxxxboy: Nem mindegy?
Egyik se. Meg a hangmérnök is hallgatta valamin, amikor keverte...
-
MasterMark
titán
válasz
DonThomasino #78783 üzenetére
Ez optikai.
-
MasterMark
titán
válasz
DonThomasino #78781 üzenetére
Hat ez eleg valoszinu. Hogy jott fel a kerdes? Lattal olyat amin ilyen van es, nem optikai?
-
MasterMark
titán
válasz
DonThomasino #78361 üzenetére
De az, RCA dugó, rendes koaxiális 75 ohm-os fémkábellel. A másik toslink optikai.
Mind a kettő SPDIF szabvány.
A koax a jobb. Az optikai ugyanaz, csak van benne egy plusz átalakítás fényre, és onnan vissza. (Plusz jitter, romlik a minőség, stb.)
Tulajdonképpen a te esetedben tökmindegy egyébként.migabi24: Az RCA lehet analóg is, meg SPDIF koax is. Ebben a kontextusban az az RCA az SPDIF koax-ot feltételezi, és a kép alapján jól is gondoltam.
De még ha analóg is lenne, akkor az összehasonlítás is értelmetlen, mivel almát a körtével...(Sőt írta is, hogy digitálisan kötné össze, és digitális RCA is csak az SPDIF koax lehet.)
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DonThomasino #78361 üzenetére
A kerek a Coax, ami jobbra mellette van, az optika. Coaxba RCA dugó megy, ezt jól gondolod. És általában a Coax jobb .
-
migabi24
nagyúr
válasz
DonThomasino #78356 üzenetére
Optikai jobb, nem kell nagyon drága, de ne is 900Ft legyen
-
Sz.Péter
tag
válasz
DonThomasino #74865 üzenetére
Rakhatód külön egy másik lap aljára ,arra meg a,dobozt.Nincs erre igazán ideális megoldás.Táláltam is görgőt.
-
Sz.Péter
tag
válasz
DonThomasino #74855 üzenetére
Esetleg egy ilyen,2'03-nál,és 2,25-nél van.
-
blattida
nagyúr
válasz
Csak a praktikuma miatt, hangra gyakorolt hatása borzasztó, mivel megszünteti az állvány valódi stabilitását. Abszolút kerülendő.
-
-igu-
veterán
válasz
ha mindenképpen gurimpászni akarod, akkor szerintem a legegyszerűbb megoldás az, hogy megveszed a neked tetsző állványt, és talpas bútorgörgőt szerelsz az aljára - ez utóbbi teherbírástól és kiviteltől függően pár száz Ft beruházt igényel csak. Meg persze onnan felfelé.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
DonThomasino #72702 üzenetére
Nem ismertem, csak a Sanken hibridet.
Szigetnek egy szárazságban a patakból kilátszó követ, maximum.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DonThomasino #72698 üzenetére
Attól még sufni...
-
Lompos48
nagyúr
válasz
DonThomasino #72698 üzenetére
Eszmei értéke van. Ötven év múlva megveheti valami technikai múzeum.
Nem hiszem, hogy érdemes lenne felhasználást keresni neki.
Egy rack 1 csatorna ? Szóval 2 rack ad egy stereo t ?
Elképzelhető, de ahhoz többet kellene tudni/látni belőle.
Minőségben mire számíthatok ?
Mint a moziban.
A hibrid végfok adatlapja frekvenciában jót, torzításban kevésbé jót ígér. Építeni vele valami mást nem érdemes, mert cseredarabot nem fogsz találni baj esetén.
-
Mikisys
őstag
válasz
DonThomasino #72678 üzenetére
Ezek a fiókok a valamikori Filmtechnika gyártmányai, konkrétan az SX-16-os filmvetítőgép erősítőjének a betét fiókjai.
(A FITE SX 16 a "nehézgép" volt, mert nem hordozhatónak készült, hanem nagyobb mozikhoz ajánlották, egyben volt az egész film nagy orsókon rajta, xenon-gázos, 500W-os ívlámpával, beépített tápegységgel működött és ilyen fiókos megoldású volt az erősítő egysége, a gyors szervizeléshez. Ezekhez tulajdonképpen soha nem kellett nyúlni, máshoz annál többet.)
Az első a kivezérlésjelző és beállítható hangszín, a második az SI1050G- IC vel kivitelezett 50W-os végfok, a harmadik a bemenet választó és keverős-hangerőszabályozó, másik oldaláról pedig, a filmhang (optikai-hang) bemeneti transzformátora és előerősítő része látható.Üdv!
-
sony309
őstag
válasz
DonThomasino #72684 üzenetére
Gyárilag IC-t nem tesznek foglalatba. Szerintem.
-
válasz
DonThomasino #72689 üzenetére
nem tudja, mivel a beltartalomról csakis zacskós képet tettél fel
-
válasz
DonThomasino #72684 üzenetére
Szerintem az nagyban megkönnyítette volna a beltartalom beazonosítását a hozzáértők számára, ha leveszed róla a nejlont.
Egyébként meg szerintem a diy ténye nem minőségi tényező.
-
Pazolini
senior tag
válasz
DonThomasino #72682 üzenetére
Home made, nem gyári. Azért az a nyák is érdekes lehet...
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DonThomasino #72680 üzenetére
Sufni Bt.
Attól, hogy 40-50 éves, még lehetne profi munka.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DonThomasino #72678 üzenetére
Ez nagyon Diy dolognak látszik. A kivitelezése is csapnivaló, szerintem.
-
krichd1
addikt
válasz
DonThomasino #68709 üzenetére
Szekrény? Nem készülék állványra gondolsz?
(#68714) kukulec: Nem esküszöm semmire sem, nem is igazán használok jack->RCA kábelt, de ez szerintem elég jó kábel áráért, pár hete volt nálam egy ilyen. Igaz, csak fejhallgatós rendszerben próbáltam.
-
blattida
nagyúr
válasz
DonThomasino #61523 üzenetére
Ha a hangsugárzókhoz hajolva hallasz egy szalonnasütésre emlékeztető sistergést, az teljesen normális.
-
válasz
Mi a frásznak kell felcsavarni az erősítőt ütközésig?
-
MasterMark
titán
válasz
DonThomasino #61527 üzenetére
Ha a hangerő emelésére erősödik a sistergés is, akkor azt még az előfok előtt szedi össze.
-
Ribi
nagyúr
válasz
DonThomasino #61527 üzenetére
Ha enynire eccerű lenne megoldani, hogyan vennének rá, hogy vegyél még több vicket vackot, hogy hátha akkor csönd lesz?
-
Ribi
nagyúr
válasz
DonThomasino #61525 üzenetére
Kábelek is összeszedik a levegőből a zajokat, esetleg az erősítő belében sincs teljesen elkülönítve minden és még ott is összeszed valamit. Amúgy meg így hallgatod?
-
MasterMark
titán
válasz
A sistergés normális, a zaj nem.
(Szóval a sssssh hang oké, a zzzzzz nem.)
-
Dorian
félisten
válasz
DonThomasino #61303 üzenetére
Amit olvastál, hülyeség. Igazából minél hosszabb egy kábel, annál inkább beleteszi a végső hangba a saját torzításait, a "saját hangját" (talán a táp a kivétel, mert ott inkább szűrő hatás érvényesül, ami inkább jó), ami aztán vagy jól jön, vagy nem, elméletileg nem kívánatos.
Miből gondolod, hogy pusztán mert ezüstözött, jobb egy kábel? (Lehet jobb, de nem ettől függ.)VDH cs122 szvsz nagyon rossz ár/érték arányú kábel, mos, mint Masa.
Én nem vennék egyáltalán VDH-t, árukárt vannak jobb alternatívák.
-
válasz
DonThomasino #61303 üzenetére
"ha lehet 3m nél legyen hosszabb a kábel."
Nincs ilyen "szabály". Sőt.
"Szóval egy 3m es cs122 teljesen OK?"
Bocs a közhelyes válaszért, de ezt nem lehet így kijelenteni, se pro, se kontra. Van olyan rendszer és egyén, akinek teljesen OK, van olyan, akinek egyáltalán nem OK. Nekem OK volt, míg nem találtam olyat, ami még inkább OK, ráadásul olcsóbban.
-
válasz
DonThomasino #61301 üzenetére
A CS122 biztosan. (A többit nem ismerem, de a gyári leírásokban megtalálod.)
-
blattida
nagyúr
válasz
DonThomasino #61299 üzenetére
A van Den Hul az a gyártó, a többi tényleg típus, szereletlenül.
-
DDL
őstag
válasz
DonThomasino #60190 üzenetére
Elég a CAT5e. Teflon szigetelésű fali kábel. Felesleges pénzkidobás a CAT7.
Üdv: DDL
-
BBéci
legenda
válasz
DonThomasino #60202 üzenetére
"kb azt hozza mint bármelyik 10-20e HUF os kábel."
Ez így, ebben a formában olyan messze áll a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől. -
Tamoo
nagyúr
válasz
DonThomasino #60202 üzenetére
Nekem nem kell bemutatni, sokáig használtam. Még meg is van... "készre szerelt" CAT7 1200MHz-es.
2-4e/m áron lehet VDC-t venni. Amellett nemigazán rúghat labdába. -
Tamoo
nagyúr
válasz
DonThomasino #60198 üzenetére
A Sonus szintjén tényleg bohóckodnál CAT kábellel?
-
Z10N
veterán
válasz
DonThomasino #60198 üzenetére
1 szal mindenkeppen. Teszteld le 1-2-3-4 parral, aztan mehet ra a zsugorcso es a banandugo.
Ezt olvasgatom most: http://www.tnt-audio.com/clinica/diycables.html
Mas tema: B&W DM570/580/610(i)/620(i)-rol tapasztalatok?
-
Z10N
veterán
válasz
https://hu.wikipedia.org/wiki/UTP
"Az UTP kábel számos hálózatokban használt, 4 érpárból álló réz alapú átviteli közeg. Az UTP kábeleknek mind a 8 rézvezetéke szigetelőanyaggal van körbevéve. Emellett a vezetékek párosával össze vannak sodorva, így csökkentve az elektromágneses és rádiófrekvenciás interferencia jeltorzító hatását. Az árnyékolatlan érpárok közötti áthallást úgy csökkentik, hogy az egyes párokat eltérő mértékben sodorják."
-
Tamoo
nagyúr
válasz
CAT7 1200Mhz .... de ez már nem is olcsó, na meg ennyiért van normális hangfalkábel is. Ha van ingyen ilyen/fölösleges otthon, akkor megérhet egy próbát, de egyébként nem érdemes vele bohóckodni.
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #60148 üzenetére
"Világos, értem amit írsz és igazad is van."
Honnan tudod?
Egyébként ugyanazt írta mint Andorra.Victor, a Takarító
-
Sefter
veterán
válasz
DonThomasino #60157 üzenetére
Alapvetően a sonusok szeretik a csövest..abból is a hajtósabbat (toyhoz kb 35-40 watt-tól néznék).
Ha a csövi kizárva, akkor: Musical Fidelity, Krell, Bryston, Classe régebbi ("olcsóbb") integráltjai között nézelődnék...Üdv: egy Sonus fan
-
blattida
nagyúr
válasz
DonThomasino #60143 üzenetére
Például egy heed obelisk si-vel sokkal jobb lenne.
Önmagában megértem, hogy nem tűnt kevésnek a mind, hiszen jól szólnak a minxel, de ez most nagyjából olyan, mintha egy Porsche 911 volánja mögött ülnél egy versenyen és az adott pályaszakaszon 285 kmh lenne az optimális tempó, ám Te már a 190 kmh sebességet is élveznéd és a tájban gyönyörködnél... -
Mezga Aladár
veterán
válasz
DonThomasino #60157 üzenetére
Jóval több mint amit az a lifestyle játékszer tud.
-
válasz
DonThomasino #60153 üzenetére
"Csak a tower, állványosról nem írtam nem tudok."
Mivel nekem nem azt írtad annak idején, hogy Sonus Faber Toy Tower, hanem azt, hogy Sonus Faber Toy, így joggal feltételezhettem, hogy a kicsi, állványos toyról van szó.
Ha nem érezted kevésnek, akkor mi a problémád vele? Ne kelljen már harapófogóval kihúzni belőled mindent, aki tud majd segíteni, annak is fontos, hogy valami képet kapjon rólad, az ízlésedről, igényeidről.
Meg engem is érdekel, hogy szerepelt nálad ez a kis CA.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
DonThomasino #60153 üzenetére
Nem a hangerőt kell nézni.
Igen, bizonyára több is van benne. Kérj kölcsön / hozz el letét ellenében erősítőt aztán próbálgasd mennyi az a több. Abból el tudod dönteni, hogy neked megéri-e rákölteni. -
válasz
DonThomasino #60150 üzenetére
Ja, jó, mert arról még nem írtál semmit. És milyen volt? Egyébként Toy Tower vagy az állványos Toy? (Mert itt Tower-t írtál, nekem meg az állványosat.)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
DonThomasino #60150 üzenetére
Kevésnek érezted hozzá?
Előzőre. Nem feltétlenül érdemes a számok alapján menni. De én erre nem is tudok semmi okosat.
-
válasz
DonThomasino #60148 üzenetére
Kipróbáltad, meghallgattad már a Sonus Faber Toy-t a CA MinX-el?
-
ozzy711
őstag
válasz
DonThomasino #60145 üzenetére
Azt értsd meg, hogy nem lehet erre a kérdésedre korekt válszt adni. Pont ahogy írtad is, első körben nem határoznál meg ársávot.
Van 100-200-300 k-s stb. ársávban erősítők, de, hogy melyikkel alkotnak egy harmonikus láncot, ( lehet, hogy egy 100 k-s erősítővel, de az is lehet, hogy egy fél milióssal ) azt csak kipróbálás útján lehet megállapítani! -
Tamoo
nagyúr
válasz
Én is most építgetem (újra) a sztereót. Három erősítő volt nálam egyszerre. Denon PMA-ról lemondtam, mondván nem illik a dobozaimhoz. Meghirdettem, lebeszéltem hogy elviszik pár hét múlva. Na de a pár hét alatt cseréltem hangfalkábelt és elkezdett tetszeni a Denon is.
Tegnap elvitték, oda jutottam hogy már némileg fájó szívvel adtam oda. Most maradt nálam kettő. Mindegyikben tetszik valami ... nehéz dönteni. Ne csodálkozz, hogy senki nem akar helyetted.
Szerintem árban amúgy használtan 100e körültől lehetne nézelődni. De csak "hasra ütöttem".
-
andorra
őstag
válasz
Egy fekete férfi és egy fehér nő is lehet tökéletes páros, mondjuk Franciaországban, de sokkal kevésbé lenne tökéletes például Miskolcon, ahol a nő szülei esetleg jobbikosok. Vagyis az össze nem illőséget meghatározni könnyű, ha az feltűnő, de a tökéletesség megközelítése több ismeretlen tényező függvénye. Milliószor leírtuk.
-
blattida
nagyúr
válasz
DonThomasino #60131 üzenetére
A minx-el az az alapvető probléma, hogy a sonushoz kicsi a teljesítménye, mármint ahhoz, hogy tényleg jó legyen a kapott hang.
A ca kategóriájából kellene neked valami, olyan, ami hasonló képességekkel és funkciókkal bír, mint ez a ca cucc, hasonló áron, csak a sonushoz jobban illeszkedő legyen? Mekkora összegig? -
blattida
nagyúr
válasz
DonThomasino #60129 üzenetére
Annyira, hogy jól szóljon, talán igen, de hogy igazán kifuthassa magát, ahhoz már inkább kevés...
-
krichd1
addikt
válasz
DonThomasino #60115 üzenetére
Új árán az RX6 elég túlárazott, úgyhogy inkább a Toy Tower. Szubjektíve nekem hangja alapján is jobban tetszik.
-
blattida
nagyúr
válasz
DonThomasino #60115 üzenetére
Röviden: a sonus jobb, de nehezebb kiszolgálni.
Zsolt!!
Igen, jobb. -
válasz
DonThomasino #60085 üzenetére
"Hogy tudja az ember felidézni egy pár nappal előtte hallott doboz hangját?"
Nehéz. Pillanatnyi hangulatok, érzések, fények, közérzet, akusztika, napszak, hőmérséklet, vérnyomás, ideg- és kedélyállapot, stb. Ezek is befolyásolják, és egy másik nap, máshol ezek mind mások lesznek.
Ráadásul pláne tök más lesz, amikor majd otthon hallgatod ugyanazt a hangdobozt. Minden szempontból, de szerintem egyik legfontosabb az akusztika. Ennek ellenére minél több tapasztalat kell, ez vitán felül áll, sokat jelent a minél több rendszer, minél több helyzetben hallgatása. De egy napon belül is lehetséges másképp hallani ugyanazt a rendszert, ugyanazzal a zenével, ugyanazon a helyen. -
BBéci
legenda
válasz
DonThomasino #59966 üzenetére
Csak házimozi szettben hallgattam, tetszett.
-
krichd1
addikt
válasz
DonThomasino #59553 üzenetére
Legtöbb hangdobozgyártónak van ebben az árkategóriában terméke, a mostani akciókat nem néztem.
-
krichd1
addikt
válasz
DonThomasino #59547 üzenetére
Közepesen szépek.
Towert ahogy nézem újonnan 260k-ért meg lehet kapni. -
Gabor970
addikt
válasz
DonThomasino #59539 üzenetére
Esetleg ha leírnád a pontos típust?
-
BBéci
legenda
válasz
Nagyon kevés az olyan hangdoboz, amiket célzatosan házimozi frontnak terveznek. Hirtelen egy sem jut eszembe, ami ne lenne alkalmas sztereó zenehallgatásra. Persze a bögreszetteket, sub/sat rendszereket nem számoltam ide. Mint amilyen például a H/K HKTS sorozat.
-
krichd1
addikt
válasz
Az a mostani helyzet, hogy kevés olyan széria van, amit ne lehetne később kiegészíteni egy 5.x-es rendszerré.
Akár lehetnek "háttérsugárzók" is egy sztereó lánc elemei. -
krichd1
addikt
válasz
DonThomasino #59535 üzenetére
Benne van, kétszer is meg van említve.
-
válasz
DonThomasino #59003 üzenetére
most érdemes a használtak közt is körbe nézni, kerülnek fel jó vételek...
-
blattida
nagyúr
válasz
Például Monitor Audio BX 6, Elac FS 67.2 vagy a most akciós FS 77, esetleg Boston A 360 vagy Focal Chorus 714...
-
Patice
nagyúr
válasz
Klipsch R26F vagy R28F.
-
blattida
nagyúr
válasz
DonThomasino #58999 üzenetére
Néhány konkrét doboz:
Míg véget nem érnek.
andorra
Ugyan valószínűleg tényleg értelmesebb vagyok a madaraknál, de nem vagyok palimadár... -
törölt tag
válasz
DonThomasino #58999 üzenetére
Nem értesz a szóból.
Kétlem, hogy úgy lettél PH addikt, hogy eddig egyetlen prohardveres szakmai topiknak se olvastad el a témaösszefoglalóját, ahol nekiálltál kérdezni. Ez a topik a Prohardver egyik szakmai topikja, erre is vonatkozik a Prohardver! Fórum alapszabályának azon kitétele, miszerint kérdezés előtt a témaösszefoglaló elolvasandó, a kereső használandó. Hát még hogy ennyi pénzt készülsz elkölteni teljesen fogalmatlanul. Félóra olvasással a kérdéseid 90%-át megtakarítod, egyúttal nem kényszerítesz másokat, hogy a szabadidejüket (vagy munkaidejüket, hehe) bornírtságokkal töltsék.Victor, a takarító
-
Patice
nagyúr
válasz
DonThomasino #58985 üzenetére
Ha ilyen kis motyót akarsz használni, pláne filmezéshez, akkor én nagy érzékenységű dobozokat néznék hozzá és akkor 19 m2-re sem lesz kevés a 2x40W.
Pl. egy pár álló Klipsch doboz jó is lehet hozzá, vagy mivel van rajta szub kimenet, akkor lehet egy pár állványos Klipsch + egy jófajta (zárt) aktív szub és akkor zenére és filmre egyaránt megvan a megoldás.
Ha PC-re akarod kötni, akkor a legegyszerűbb ha a PC-ről digitálisan viszed át a hangot az erősítő optikai vagy koax bemenetére. Esetleg a PC és az erősítő közé berakhatsz egy jó minőségű USB --> S/PDIF átalakítót és akkor tök mindegy milyen digit kimenete van a gépnek. Hangkártya sem kell, csak egy szabad USB port.
-
andorra
őstag
válasz
DonThomasino #58987 üzenetére
Érdekes blattida kolléga értette mit kérdezek.
Blattida kolléga mindig is értelmesebb volt nálam, tehát ebben semmi érdekes sincs.
Nem azt mondtam, hogy nem értem a kérdéseket, hanem azt, hogy olyan alapismereteket feszegetnek, amiket a témaösszefoglaló megpróbál megértetni.
Elég-e kétszer negyven Watt, az olyan kérdés, hogy elég-e egy pohár víz? Az attól függ kinek, mikor és mihez képest. -
krichd1
addikt
válasz
DonThomasino #58987 üzenetére
Hangkártyát felesleges hozzá venni. Digitális forrásnak gondoltad használni a Xonarokat?
-
blattida
nagyúr
válasz
Nem, nem a sima hifi kategória alatt van.
Megmondom őszintén, hogy nem emlékszem, mert ott nem sokat hallottam, ellenben egy ismerősömnél sikerült hosszabban is meghallgatnom, nála egy quad 11l volt utána kötve.
A kis quadnak nem volt kevés, ellenben egy háklisabb, nehezebben hajtható doboznak lehet, hogy az lett volna. -
andorra
őstag
válasz
Figyelmedbe ajánlom a témaösszefoglalót. (Hogyan kérdezzünk?) Próbáld meg valami értelmes keretbe helyezni a kérdéseidet.
-
blattida
nagyúr
válasz
DonThomasino #58979 üzenetére
Ha sorolni kellene, akkor audiofil és a linkelt szalonban hallottam először.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
DonThomasino #58982 üzenetére
DAC = digital to analog converter
Értelemszerűen mindenhol szükség van rá ahol digitális forrásról zenélünk. PC-ben a hangkártya a DAC, házimozi erősítőkben beépítve van, fejes erősítőkkel is lehet külön dobozos vagy beépített ... -
andorra
őstag
válasz
DonThomasino #58979 üzenetére
[itt?]
Pl: DAC streamer + netradio + erősítő (mini DAC-fi)
Ahogy te gondolod feltehetően: a 150e-220e Ft-os DAC kategóriába sorolható. -
blattida
nagyúr
válasz
DonThomasino #58977 üzenetére
Röviden a saját véleményem: kategóriájában az egyik legjobb vétel, kellemes és pontos hanggal rendelkezik.
Hallgasd meg, mert érdemes. -
Dorian
félisten
válasz
DonThomasino #58620 üzenetére
20-30m2-es szobában? Az már majdnem nagynak számít, simán.
Amúgy topiktévesztés, ez a sztereó rendszereké. -
Gabor970
addikt
válasz
DonThomasino #58618 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy a Bose sokkal drágább, mint ahogy szólni tud. És az is a véleményem, hogy a méretet sehogy sem lehet csökkenteni úgy, hogy ne menjen a minőség rovására. Én elképedve látom, hogy néhányan miként istenítik ezt a márkát. Szerintem nem jó gondolat.
1kg-os, 19cmX9cmX9cm "frontok" véleményem szerint PC hangszóró kategória Bose ide vagy oda....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest