- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
andorra #39182 üzenetére
Sok dolog lényegesen egyszerűbb, van pár dolog ami szenvedősebb, mert sok win specifikus program van, ill. spéci eszközöknél driver problémák is lehetnek. Viszont általánosan nem mondanám, hogy az ubuntuval többet kell szenvedni... sőt.
Elég sok lejátszó van, bár én hálózati lejátszással sajnos nem foglalkoztam. De XBMC pl. ugyanúgy elérhető. Na meg szervernek eleve jobb a linux ha már innen nézzük. Bár nekem ilyen téren nincs sok tapasztalatom.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
andorra #39179 üzenetére
Tényleg érdekel, nem győzködni vagy "belekötni" akartam. Van akinek praktikusabb a win, jelen helyzetben nekem is. De netezni, filmezni, zenét hallgatni 100% hogy ubuntut használnék. Konkrétan most is arról vagyok.
sokkal kényelmesebb. Sokan csak félnek tőle, pedig nagyon egyszerű átszokni.
-
HIFIsta
csendes tag
válasz
andorra #38885 üzenetére
Igen, elsősorban a részletező zenét és hangzást részesíteném előnyben,
Az equalaizer-t csak a teljesség kedvéért vettem a listára.
Összességében kb 100K lenne a jelenlegi ráfordított keret, és később majd persze a saját igényeimnek megfelelően cserélgetném a komponenseket..
Indulásnak úgy gondolom az erősítő a cd player és a hangfalak lennének a kiemelt perifériák főleg, hogy elsősorban lemezről hallgatóznék..
Szóval ezekeben a körökben érdeklődék merre is nézelődjek, merre induljak el márkát tekintve..
Nár mint említettem számomra a szoba része, dísze is lenne az összeállítás, még sem feltétel a vintage megjelenés, inkább az, hogy egy adott szériából össze tudjak rakni egy valamire való szettet.. -
-
bajnokpityu
félisten
válasz
andorra #38856 üzenetére
Akkor hogyan segitesz? Odaadod neki, próbálgassa, aztán vagy tetszik neki vagy nem. tapasztalatszerzés útján fogja megtalálni a saját útját. El kell neki mondani, h mi az előnye, hátránya, mik a jellemzők, és előbb utóbb magától rájön mindenki, hogy milyen kombináció lesz számára az üdvözítő.
Addig nincs is ebből baj, amig nem kereskedő tukmálja a szarjait.
-
Ear001
addikt
válasz
andorra #38847 üzenetére
Ebben a rendszerben van két biztos pont. Az AI és a JPW. Tapasztalatom szerint mindkét ajánlott kábelezés remekül működik ezekkel, tehát akkor már lesz egy harmadik biztos pont, ami igencsak potens egységgé teszi ezt az egészet. Nem értem, hol van a más tényezők szerepe?
-
dulifulli
csendes tag
válasz
andorra #38844 üzenetére
Értem, ezzel tisztába is vagyok.
Akitől elhoztam egy Meridian cd játszóval és AN vezetékekkel "demózta", kicsit leesett az állam ahogy szólt, de ahogy utánanéztem ezek azért kategóriákkal magasabb szintű cuccok. Szoktam olvasgatni hifi témában, de tapasztalatom gyakorlatilag 0. Az is megnehezíti a próbálgatást, hogy vidéki vagyok Bp-től messze.
Csak kíváncsi lennék többek véleményére, hogy ilyen kategóriájú rendszerhez mit hallgatnának meg, mit érdemes felvenni a listámra. Egy Hivox Lupust úgy néz ki kapok majd kölcsön, azzal kezdem. -
dulifulli
csendes tag
válasz
andorra #38841 üzenetére
Hogy mennyire jó azt nem tudom, hangfalállványt az előző gazdája csináltatott hozzá (elvileg homokkal töltött, 40kg-os dögök). Normális forrásom nincs, egy kölcsön kapott emu0404usb-ről megy most átmenetileg. Nemsoká fogok költözni, így igazából az elhelyezés is még a jövő kérdése.
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
andorra #38783 üzenetére
Persze, ebben egyetértünk, de feltételezem, mikor a stúdió megcsinálta a mesterlemezt, akkor arról nyomják a cd-t es az LP-t is, vagy nem?
Mert a track-ék megegyeznek.Ezt egy orosz csávó rippelte elég komoly motyóval, a cuccokra már nem emlékszem, de a rip mellett ott volt.
Általában amit orosz oldalakról szerzek be, elég jó minőségűek. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
andorra #38778 üzenetére
Azért vannak más helyzetek is.
Nekem megvan a Best of dire straits & Mark Knopflerrivate investigations album gyári cd-n és van egy LP rip is ami 192/24-es.
Na most itt a flac azért picit jobb mint a gyári cd, én ilyen esetekről beszélek, amikor két azonos album, mégis eltérő minőség. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
andorra #38773 üzenetére
Ha eladom a kábelt, marad a gyári formájában, nem "lopom" le róla a csatikat
Van ezüst tartalmú ónom, majd beforrasztok párat es meghallgatom, hogy hallok e különbséget.
Ezen a cd témán sokáig agyaltam, harmad áron tudtam volna venni többször, de mivel kb 40db gyari cd-m van, flac es wav formátumban meg közel 700 album, így maradok én is digi formátumoknál.
Fordított esetben gondolkodás nélkül vennék egy Hi-end cd-t.Az meg hogy melyik szól jobban, kemény dió.
Van cd-ből is gyenge nyomat es mp3-ból átkonvertált flac is.
A gyari stockfisch sacd-im gyönyörűen szólnak, még rip után is. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
andorra #38771 üzenetére
Valóban érdekes belegondolni, mikor csináltam ezt évekig, de azért az erős áram picit más
Na most egy bizonyos érték felett kétlem hogy egy gyártónak anyagi megfontolásból vagy spórolásból van csak csavarozva es nem forrasztva a csatlakozó.
Ha megnézed a Furutech drágább csatlakozóit, szinte mind csavaros. -
törölt tag
válasz
andorra #38735 üzenetére
Tévedsz, mert akkor vagy a részletezős jó neki, vagy egy keményebb hangvételű. Igazi mindenes az elég drága lenne.
Nem muszáj átvenni....de ütős hangfal-erősítő és lágyabbhangfal-erősitő páros között különbség van. Szerintem. Máshogy szól egy Harmann-kardonn-JBL és máshogy egy Denon-Dali és máshogy egy Jungson-XTZ páros (csak véletlenből kiragadott márkák, természetesen a lehetőségek-párosítások száma ennél jóval több).
-
törölt tag
válasz
andorra #38706 üzenetére
Már így is túl sokat.
Szívemnek szittya.(#38707) blattida Látom gonosz lélek közeleg. Szerintem neked még a fehér alapon fekete négyzet is öncélú művészieskedés. Hogy a fehér alapon fehér négyzetről már ne is beszéljünk...
Holnapra összehívom a médiát és megfestem az üres alapon üres semmi című képemet. Na az lesz a csimborasszó.!
-
Catman
aktív tag
válasz
andorra #38625 üzenetére
Neked is a lentebbi link attanulmanyozasat javaslom. Az eddigi tesztek szerint nem hallhato a kulonbseg.
Egyebkent hulyeseg, hogy a tudomany nem foglalkozik ezzel a terulettel. Amint van legalabb egy tudomanyos igenyessegu kiserlet az adott temaban, mar mondhatjuk, hogy foglalkozik vele.
-
gorbep
senior tag
válasz
andorra #38618 üzenetére
Remélem nem csak ketten vagyunk....
Bár én inkább a te oldaladon állok, ha még nem tűnt volna fel...
De azért azt se fejtsd el, hogy a munkánk nélkül még mindig gramofont hallgatnál.......
Az általad favorizált és használt készülékek konstruktőrei szakmai alapokon terveznek és dolgoznak (még a high end vonalon is
), könnyű felülről kritizálni a munkájukat, de ha kivennénk a rendszeredből azokat az elemeket amit villamosmérnökök fejlesztettek találtak kisérleteztek ki, építettek fel, mi maradna??? Ha nem használhatnál CD-t, SACD, DSD-t , Flac, Vaw szabványokat és állományokat?? Ezt azért ne felejtsük el! Különösen egy szakmai topicban!
-
blattida
nagyúr
válasz
andorra #38422 üzenetére
Nem csodálom, gondolom, azóta jól megbetegedett, mivel leépült az immunrendszere...vagy Te a canis lupus-ra gondolsz? Biztos ott volt a nagymama meg a vadász csoki is, ráadásul piros ruhában...
Tonyo
Az S5E tényleg nem rossz doboz, főleg annak, aki szereti azt a fajta hangot. -
Tristis
őstag
válasz
andorra #38210 üzenetére
Nagy részt egyetértek veled. A zeneszerető embernek nagyon vigyáznia kell. Elsősorban kötelező élő zenét hallgatni, és koncertekre járni!
Ez a legfontosabb!! A másik dolog, hogy szorgosan hallgatnia kell zenét, és meg kell tudni, hogy ki-hogyan jutott egyről a kettőre, milyen vargabetűket írt le. Ha van kilátásod egy kis félretett pénzre, akkor meg kell kérdezni, hogy melyik jó megoldás mennyibe került. Nem árt hagyni, míg valaki esetleg kipróbálja, tőle jól kölcsön kell kérni és szépen, okosan és meggondoltam lépni egyet a valósághű zenehallgatás felé. A legnagyobb baj, ha ott vagyunk másoknál - ahol valami csoda szól - és után haza akarunk menni felbuzdulva zenét hallgatni. Ezt sajnos nem szabad, sőt szigorúan tilos! Zenét szerető emberek vagyunk, nem mazochisták. Volt, hogy ezért adtam el hirtelen egy hangfalat (szerencsére igazam volt).
Másrészt ami szerintem nagyon fontos, hogy olyan dolgokat kell keresni, amik úgy zenélnek, hogy ez is az is hiányzik belőle. Ez még ugyanis még mindig a kisebbik rossz, mintha valamiből sok lenne és szétnyomná az ember fejét.
Nehéz "hifis"tának lenni, de a szerencsésebbekre csak ritkán tör rá, hogy akarjanak valami újat mindenáron. Igazat adok neked, bár én szerencsére már nem vágyok csak egy erősítőre és egy DAC-ra, igaz már két éve készül
Addig meg Bohém Ragtime Jazz fesztiválra megyünk. Mert jó.
-
törölt tag
válasz
andorra #38210 üzenetére
Éppen Pernye András éppen a Hi-Fi Magazinban egy helyt azon elmélkedik, hogy értelmetlen és sznobizmus adott zeneműveket többféle lemezen, többféle előadóval gyűjtögetnünk, mert ha "vaktesztet" végzünk, tehát ha nem tudjuk, hogy éppen Toscanini vagy Karajan vagy Böhm vagy... vezényeli a ... zenekart vagy a ... zenekart ... szólistával vagy ... szólistával, akkor általában nem ismerjük fel, hogy éppen melyik karmester vezényli melyik zenekart, ki a szólista... Hivatkozott a HFM által elvégzett "vaktesztre, amelyben a hifi- és zeneértő hallgatóság többsége (ha jól emlékszem tízegynéhányan voltak) általában nem volt képes felismerni, hogy éppen melyik előadást hallja, ki a karmester... stb, ha nem tudta előre.
Tehát Pernye következtetése szerint, ha szeretünk egy zeneművet, elég ha egy előadásban szerezzük be, úgysem vagyunk képes megkülönböztetni az előadók előadási jellegzetességeit.
Én persze nem értek vele egyet - de szerintem ő sem értett egyet önmagával.(#38216) Lompos48 Nem elsősorban korrekciós faktor (főleg nem egy állandó), hanem inkább valószínűségi együttható.
-
nuke7
veterán
válasz
andorra #38191 üzenetére
azért látom h vannak kemény oltások errefelé is
Amugy amíg valaki azt mondja h neki elég es nem von le univerzális igazságokat addig szerintem rendben vagyunk
( mert az tény h nem mindenki hallja egy ido utan a különbséget - ez mar szerintem nem 320kbps mp3 es flac közötti különbség ) -
bajnokpityu
félisten
válasz
andorra #38179 üzenetére
Igen, de felelősség teljesen nem is szabad tanácsot adni ebben a témában.
Es te sem adtál, nagyon helyesen.Van akinek tetszik a jitter, pl. Van, aki nagyon alap usb es hasznalhato koax között sem talál difit.
ha a nagyon olcsó lancbol a jo hang a cél, akkor a média lesz drága.
-
Auratech
őstag
válasz
andorra #38138 üzenetére
Az Arcos As4-et konkrétan nem hallgattam még de a doboz méretéből és geometriájából következtetve nem kizárólagosan padlódoboz, mint mondjuk egy Canton Ergo...
Nyilván idealis a hely akusztikájához igazított tökéletes elhelyezés lenne, ami nem azonos az ábrán vázolttal.A dobozokat én olyan konzolra raknám, ami a faltól nagyobb oldalirányú távolságot ad, legalább 10centivel.
Semmiképp nem a hátfalra fúrt megoldást javaslok, hiszen a hátfal nincs mechanikailag erre tervezve.
Ha konzol, akkor a legjobb egy lakatossal fixre belőve megcsináltatni, (10-15 ezerért), akrillal a falhoz passzoló színnel lefesteni. Esetleg homokkal feltöltetni.. Legyen túltervezve statikailag.
Az enyhén előre dőlő sugárzót én a talppontok helyére pöttyentett pisztolyos meleg ragasztóval szoktam fixálni, vagy erős kétoldalúval(ami néha letépheti a sugárzó furnérját...) -
bajnokpityu
félisten
válasz
andorra #38084 üzenetére
nem sok tapasztalatod lehet USB forrásokban,vagy csak rosszakat próbáltál.
ezzel nincs baj,csak akkor miért osztod?
a rettentő szartól az audiofilig bármi létezik USBn. Nem gondolnám,h annyira drágán, használt futómű árából új usb-spdif transzportot lehet kapni. még jobbat is...
-
Ear001
addikt
válasz
andorra #37915 üzenetére
Ennek az anyaga egy zártszelvény, ami olyan kis falvastagságú, amely nem volt beszerezhető a kereskedelemben, tehát csak nagyobb falvastagságú zártszelvényből próbálták meg utánépíteni és az közel sem lett ugyanolyan olyan jó, mint a gyári
Ja. Hülye angolok a hülye colljaikkal, incseikkel, meg pintjükkel. a tetejére a fa lap sem jött össze a koppintóknak, mert azt sem centis vonalzóval mérték.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
andorra #37930 üzenetére
Nemrég a mephistot vetettét össze human tablával. állítgatás,szoftverezés, nélkül is hozta a szintet. nem voltam ott, de nem volt érdekeltség. és akkor hol vagyunk attól, hogy jó szoftverekkel,beállításokkal ki is használtuk volna a PCt. Abban kategóriás különbségeket lehet produkálni.
Az egy másik kérdés,h aki nem ért hozzá, annak sűrű ragadós mocsár, CDn meg maximum rezgéscsillapitás, és play gomb.
De igy lesznek urban legendek, legalább van min csámcsogni, látom az első HSZben a hazahúzás mentes főcimet: zene halála: a PC
-
Toobee
veterán
válasz
andorra #37921 üzenetére
CD, dac, erõsítõ a felállás jelenleg. Sajnos/nem sajnos a 393-as Yamaha, egy 300 Ft-os optikai kábellel jobb futómûnek bizonyult, mint a htpc-m. Jelenleg azon csak alaplapi koax van. A változatosság kedvéért, egy Emotiva pörgettyût kellene venni mellé. Sajnos 2-3 hónap, mire összejön az ára, plusz a szállítás is ennyi.
-
ozzy711
őstag
válasz
andorra #37912 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ki hol bóklászik, csak a lefényképezett állványból indult ki az egész, miszerint az márpedig az mégsem .... és különben sem, meg egyébként is hogy gondolja...
Erre kérdeztem, hogy a mai pc alapú rendszereknél mekkora értelme van még a hi-fi orientáltságú állványoknak, miért nem jó pl. egy olyan mint Toobee képén van.
Ehhez képest nem kaptam elfogadható érvet arra vonatkozóan, hogy az miért nem jó.
A régi hi-fi magazinos cikkeket ( hi-fi piacosat is ) rengeteget olvastam, de azok más technológiai háttérben íródtak.
Igazából az ár-érték arányra lettem volna kíváncsi, ( a javulás mértékére ) mert mindig marad a régi dilemma: pl. egy 50 k-s állvány vagy egy kábel milyen szintű javulást hozhat a hangzásban ezt megéri-e bevállalni.
Úgy gondolom, hogy a sok hi-fi kütyü közül az állvány az amire ebből a szempontból legkevésbé kell figyelni és pl. bőven elég egy Toobee féle szép ( és praktikus ) bútordarab ( mondjuk a lábaiba lehetne tüskéket csavarozni). Köszönöm a figyelmet!
-
ozzy711
őstag
válasz
andorra #37897 üzenetére
Köszi, ilyenekt láttam már pár darabot! Inkább a mikéntre lennék kíváncsi, amit utána kérdeztem!
" Milyen rezgéseket nyel el, mit mitől választ el?
Példa: ha fejhallgatózok akkor ugye alapból nincs külső rezgés ( kivéve ha az utcán légkalapács vagy úthenger dolgozik), ilyen esetben mi az a plusz ami elválasztja egy hagyományos Tv állványtól? Ilyenkor is hallható a különbség? Mert ha igen akkor a készülékek saját rezgései miatt lehet és el is érkeztünk oda, hogy a készülék ház mennyire fontos lehet ( a saját készítésű erősítőm dupla fenéklemezes ( szendvics
) és ezt lehetne folytatni a végtelenségig...."
-
törölt tag
válasz
andorra #37892 üzenetére
Sokat gondolkozom mostanában, hogy néhány napos szünetekkel közre kéne adnom itt a fórumban Darvas László "negyedik dimeziós" írásait, nem csak az itteni "audiofil" és az itteni "mérnök" fórumtársak számára, hanem azon "MP3-huszáros hittérítők" számára is, akik mostanában nincsenek jelen a topik életében, de talán olvassák még a topikot, és ezen írások révén érzékletesen láthatnák (ha van kedvük hozzá), hogy milyen színvonalon, milyen módszerekkel gondolkoznak-kísérleteznek az intelligens és tapasztalt audiofilek (merthogy vannak ilyenek is!), és hogy ezen módszerekkel milyen messzire lehet eljutni a skolasztikus-tankönyvi mérnöki szabályok alkotta "cölöpökhöz" képest, akár a kísérletezésből óhatatlanul adódó vargabetűkkel-tévedésekkel is.
Egyúttal megjegyezném, "mérnöki" szemmel is, hogy a korábban (a relativitáselmélet kidolgozása előttig) egyik legegzaktabbnak tartott tudomány, a fizika paradigmái manapság már tízévenként fordulnak át teljesen új irányokba, olyan irányokba, amiket tíz évvel azelőtt elképzelni sem tudtunk - itt kicsit sarkítottam, mert hiszen felerészben éppen azért fordul, mert deduktíve elképzeljük, majd ellenőrizzük az elképzeléseinket (a másik fele pedig az induktív módszer a tapasztalatokból kiinduló általánosítással).
Szerk.: Jelenleg ott tartunk, a hipotetizálással, hogy ismert Univerzumunk (és/vagy a multiverzum) egy hologram-féleség.
-
blattida
nagyúr
válasz
andorra #37868 üzenetére
SZEKRÉNY
Ide tehetjük azokat a készülékeinket, amelyeket éppen nem használunk.KÉSZÜLÉKÁLLVÁNY
Ide tehetjük azokat a készülékeinket, amelyeket éppen használunk.Ha már technikai, nagyrészt tárgyilagos topikban vagyunk, akkor fogalmazzunk pontosan, szépen, mert a polc pongyola megfogalmazás.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
andorra #37870 üzenetére
Azt a műszert kölcsön kéne adni pár méréspártinak, lehet jobb,mint az átlagemberé.
Magam inkább abból indulok ki, hogy amiben áram megy, az mozog.
Igazából baromira nem akartam a dologról tudomást venni, van elég ismeretlen a hifi-egyenletben, de sajnos valamiért a mechanikus alkatrész nélküli láncra is van hatása az állványnak, és alátéteknek. Amikor XT átjött meghallgatni a matchboxomat, simán kiszúrta, h valami nem oké.
Ja, és nálam a drága alátétek nem voltak olyan jók,mint a sima egyszerű keményfa kockák. MEg,ha már állványról van szó, megragadom a reklámlehetőséget, Gaben360 készítette az állványomat. A szépség ízlés dolga (sajnos a repedés a táblában megnőtt), de a hangra olyan hatása volt, hogy Tonyo első mondata: hú, de nagyon más. Hogy az új összekötőm járódott-e be, vagy az állványt hallani, döntsék el a trollok.
Ahogy az sem érdekel, hogy csillapitani kell, vagy hangolni, hogy a keményebb,v a rugalmasabb-e a jó... Ismerősök összevetették pl az ős légpárnás alátétet, az utángyártottal, és egyiktől jobb lett a hang,másiktól rosszabb. Sztem próbálgatni kell, és ha szerencséje van az embernek, A nem hall semmit, B az olcsó állvány, alátét lesz a megfelelő.
-
törölt tag
válasz
andorra #37870 üzenetére
És mint Kammerer mondani szokta volt: egyébként az erősítőben is vannak mozgó alkatrészek, például az áramvezetést megvalósító elektronok áramolnak (amellett, hogy mindenféle kvantummozgásokat végeznek, az egyéb elemi részecskék pedig mindenféle kvantummozgásokat végeznek). Az elektronok (makrovilág-beli) áramlására biztos, hogy közvetlen hatással vannak a (makrovilág-beli) rezgések, és feltételezem, hogy a (mikrovilág-beli) kvantummozgásokra is kihatnak a (makrovilág-beli) rezgések.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
andorra #37870 üzenetére
Ha pl. egy kondenzátort rezgésbe hozunk, műszerrel is mérhető, hogy a kapacitása ettől ingadozik.
Azért talány marad, hogy a kapacitás számítási képletébe hol jön/jöhet be a sebesség vagy gyorsulás vagy rezgési frekvencia stb... Bár ha a tokon belül libeg a 2 fegyverzet akkor elképzelhető. Érdekes lenne ismerni a mért ingadozás nagyságrendjét is.
-
ozzy711
őstag
válasz
andorra #37868 üzenetére
És a "polcsugárzókat"
Egyébként én ezekben az "audiofil" állványokban nem látok fantáziát ( persze elsimerem, hogy van hatása, ha ti mondjátok ). Én pl. egy "gurulós" 19-es mdf lapon ( 50*30 cm ) helyeztem el el a front-end pc-t, a többi komponens ( vagyis a 4+2 végfok ) meg egy 15 k-s 15 éve vásárolt Tv állványon ( pardon polcon) kapott helyet. Ennél többet erre nem vagyok hajlandó költeni, de más nyilván máshogy van ezzel.
-
blattida
nagyúr
válasz
andorra #37785 üzenetére
A rák, a mackó és a papagáj, a budapesti muzsikusok.
Ez a több száz éves mese minden hifirajongó szívét megmelengeti, a zene és a barátság ereje, ahogy a csattog a rák ollója,miközben méretre vágja az összekötő kábelét, ahogy a papagáj kemény csőrével aprítja a reflexnyílás forgácsát, miközben a mackó mikrobarázdákon billeget a türelmetlen ujjaival és mindhárman az első hozzászólást védik a jogosulatlan zenetolvajoktól, a topik erdő rémeitől... -
Ranger^41
aktív tag
válasz
andorra #37629 üzenetére
Modern, hangszeres zene, PC-ről, de ha lehet FLAC. HDMI illetve digital azért került szóba, mert zene mellett filmnézésre is használnám, 5.1re nincs szükségem, nem is tudnám rendesen elhelyezni a szobámban. Ezért gondoltam, hogy akkor már két legyet egy csapásra, de több film, mint zene. Igazából a házimozis topikból zavartak ide, hogyha stereo, akkor itt érdeklődjek.
Használt is simán jöhet, sőt inkább az. Teljes rendszer még nincs, erőlködővel kezdeném, majd hozzá valami ajánlott hangfalpárNagy teljesítmény igény sincs. Szeretném 50000 alatt megúszni.
Azért lenne jó ha lenne rajta valamiféle digitális bemenet, mert bár van a TV-n analóg kimenet, de nem feltételezem, hogy túl jó minőségű lenne a konvertere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest