-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
Colos1 #15438 üzenetére
Sehogyse lesz jó, ha egyrészt nagyon magasan van, másrészt, ha falhoz közel van, harmadrészt ha rossz a megtámasztás akusztikailag.
Akkora szobába ilyen zenékre nem feltétlenül kell álló doboz. Több lenne a hátránya.
(#15439) contaxg:
Na ebben nem értünk teljesen egyet. Persze, az lenne a legjobb, de1. alig kapna javaslatot
2. mi a garancia, hogy ha nekem bejött, neki is tetszeni fog?
3. ha olyat ajánl az ember (meghallgatásra, nem vételre!), amiről sokan jó véleménnyel vannak és/vagy nagyon kevesen írnak róla rosszat, azzal nehéz félre lőni
4. én úgy vettem észre, hogy felhasználói véleményeket olvasva elég jól be lehet lőni egy eszköz hangját. csak tudni kell, kire szabad hallgatni.
5. szép dolog a szinergia, de elég ritka, hogy két "külön" jó hangú eszköz rosszul zenélne együtt
6. úgyis meghallgatja (ha van esze)
7. szoba + hangsugárzó kombót kellene ajánlani -
-
L4D1K
őstag
válasz
Colos1 #15432 üzenetére
Szia,
kár hogy csak újban gondolkozol, mert használtan sokkal jobb ár/érték arányú dolgokat vehetsz. Ugyan a 100e Ft os keretbe bőven belefér, de az kis Sound Art nagyon szépen muzsikál, volt szerencsém már élőben hallgatni.
A szobád 13 m2 kb., ide monitor hangfal elég bőven, nem kell álló, ezzel is szűkítheted a kört. Ha jól olvastam hamarosan megjelenik egy cikk a logout-on, mindenképpen érdemes lenne majd elolvasnod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mazda topik
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest