- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
denesdr
addikt
válasz
DonThomasino #113260 üzenetére
Spotify, Tidal stb.
-
válasz
DonThomasino #110984 üzenetére
Semmi probléma nincs vele, ugyanaz, mint az olcsó Hestore-os, én azokat szoktam venni. Érdemi változás sosem csatlakozónál van, nem érdemes ezzel foglalkozni.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Jó lenne, ha legalább réz lenne belül, Neutrik ezüsttől messze van. Kábelt meg biggyesztesz rá, amilyet szeretnél, vagy készre szereltet veszel. Amit dgyuri linkelt, azt vinném, nyújtózz fel érte. 20-30+ évig fog szolgálni és 1 mozijegy ára, szerintem korrekt.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Szia! Nem hiszek az ennyire olcsó dugókban.
Nyilván nem mindegy, mihez szeretnéd használni. Viszont ezt [link] melegen ajánlom. Igaz, 6x drágább, de egy elég jó IC kábelre szereltettem és nem okozott csalódást. Viszont lehet, hogy az a 290 Ft-os dugó sem rossz... bár kétlem, mert még az érintkezőiről sem tudunk semmit, ami talán az egyik legfontosabb eleme egy audio dugónak/csatlakozónak.
-
perempe
veterán
válasz
DonThomasino #101766 üzenetére
ha nincs előfizetésem, akkor honnan tudhatom meg, hogy milyen felvételek elérhetőek?
-
Panthera
őstag
válasz
DonThomasino #96787 üzenetére
Elnézést...de a linkre kattintva nekem ezt írta ki.
Talán egy korábbi linket nyitottam meg innen? Vagy észlelte a Tidal, hogy nekem már van előfizetés és ezért nem él...
-
szazbolha
addikt
válasz
DonThomasino #96785 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Decemberi akcióban szerintem 3 hónapra kaptam előfizetést
Mégis ezt írja (miért márc. végén akar hosszabbítani?):
"Your subscription will automatically renew 30.03.20. You will be charged 2 999 Ft from your Paypal"
-
Viszont ha most 5 hónapra másik emailre is előfizetek, akkor 750 Ft-ért június végéig lesz HIFI előfizetésem.
Ha tart még az akció februárban is, akkor viszont július végéig? -
Panthera
őstag
válasz
DonThomasino #96785 üzenetére
Szerintem már nem él az akció.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DonThomasino #96762 üzenetére
6mm pont elég és talán még jobb lesz a kontakt is, mert nem kóvályog a madzag a dugóban.
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #96754 üzenetére
Nem néztem, de az egy régebbi típus, mármint a V2-höz képest, a DSD-kel kicsit kevesebbet tud ha jól olvastam most.
-
Panthera
őstag
válasz
DonThomasino #96483 üzenetére
Értem a problémádat, de szerintem nehéz szétválasztani a kettőt. Ha vásárlásra lenne másik topic, és valaki tovább akar lépni / nem elégedett akkor hova írjon?
-
csƵ
addikt
válasz
DonThomasino #96476 üzenetére
Egyetértek. Nekem a kedvencekben van ez a topik, bele is szoktam olvasni, de messzemenően túlmegy azon, amit én szakmainak neveznék. Ennyi erővel járhatna szakmai hsz. a borokról folytatott szubjektív eszmecseréről is.
Szerintem is szükség lenne egy Milyen sztereó erősítőt/passzív hangfalat vegyek? topikra.
-
törölt tag
válasz
Már majdnem azt hittem, hogy 2.3 millió Ft-os kábelt hirdetsz!
-
törölt tag
válasz
Nem állítottam, hogy nincsenek mérnökök, hanem hogy a túlnyomó többség nem az. Valódi műszaki eszmecserét műszaki szakemberek, mérnökök tudnak folytatni.
-
fehér_ember
addikt
válasz
DonThomasino #96196 üzenetére
Vedd fel az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot és próbáld megtudni amit szeretnél; pl. munkalehetőség...stb.
Itt a honlap: http://www.van-damme.com/ -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DonThomasino #96192 üzenetére
Angol.
-
törölt tag
válasz
A cég angol, de több országban is van gyáruk.
-
Dorian
félisten
válasz
Nem. Asszem holland.
-
bta1
őstag
válasz
DonThomasino #95910 üzenetére
Régóta nem állványozok (gyárilag "tüskelábú" állódobozok), illetve a legutolsó állványoshoz (JPW AP2) sem jött be a csillapított pilléres vasállvány – iskolatársamnál annál inkább, tehát ez is rendszerfüggő történet. Mindenesetre szolgálhatok egy tanulságos történettel, ha érdekel valakit...
-
Dorian
félisten
válasz
DonThomasino #95910 üzenetére
Pár valóban van. De tényleg csak annyi, és erős a gyanúm, h nem azért, mert az illik a rendszerbe, hanem hogy legyen.
-
bta1
őstag
válasz
DonThomasino #95906 üzenetére
Minden komolyabb gyártónak van úgymond saját, illetve általuk javasolt rendszerbe ajánlott kábele. Ami mégiscsak elgondolkoztató, az a mai kezdő hifisták "tájékozottsága". Pedig állítólag az információ korát éljük...
-
bta1
őstag
válasz
DonThomasino #95609 üzenetére
Miért nem mindegy az neked?
-
migabi24
nagyúr
válasz
Jobb rendszereken nem nehéz, pont a napokba ért nagy meglepetés ezzel kapcsolatban, egy kedves hifis emberkénél voltam nyálat csorgatni 10 millió feletti rendszere van, ő csak tidalról hallgat zenét, én vittem magammal a kis maradi pendriveomat a referencia flac zenéimmel amik már be vannak égetve a fülembe, mondom nézzük mit tud a rendszer, felváltva hallgattuk a pendriveot aztán ugyanazt tidalrol is, minden alkalommal a tidal győzött mindkettőnk szerint
most azon barkácsolok, hogy itthon is menjen a tidal
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
"szazbolha" kolléga is simán kihallja a rendszerén... pedig... Hiszen az Ő hozzászólására reagáltam..
Sokan mondják ugyanezt, hogy kihallják a Tidal jobb minőségét, na vajon miért? És a kérdés nem költői.
-
Dorian
félisten
válasz
DonThomasino #95313 üzenetére
Van két ilyen tápkábelem.
De nem zenél semmi, mostanában nincs időm zenét hallgatni, előre láthatóan még úgy 2-3 évig. -
törölt tag
válasz
DonThomasino #95219 üzenetére
Akkor bezony meg kell keresned az amp fázisát is. Csipogóval könnyű, ha nincs általában a jobb oldali a fázis hátúról nézve. Tehát tápkábel bedug->> a végén, tehát az iec-n nézed a fázist, igen a kábel végén lévő csatin, ha egyezik az erősítő jobb oldalával összedug. Ha a bal oldalon van az iec-n a fázis, akkor fordítasz a kábel elején, tehát a dugaljon, ami a konnektorba megy, 180 fokot és az iec-n a jobb oldalra kerül a fázis. Összedug->> örül.
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #95213 üzenetére
Így legalább a konnektor ès a dugalj helyes. Több nem is kell. Maximum, abban az esetben, ha az erősítőben van esetleg, táp, nyák, kondi, relè, fet, bizti, cső, usb vagy D/A. Ezeket viszont csak te tudod.
cOxeR: isoacoustics, rèszemről ez nem kèrdès.
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #95030 üzenetére
Igen, nem kevés, meg nem is nagy a választék, főleg populáris fronton, viszont 24 bit natívba, semmi flac, mqa és társaik. Csak sávszél kell, meg döntés, és egy jó rendszert még feljebb vittél. Van ennek piaca
-
Panthera
őstag
válasz
DonThomasino #94988 üzenetére
Magyarán akkor lemondhatom már most (és ettől tudom használni), hogy 4 hónap múlva ne felejtsem el?
-
szazbolha
addikt
válasz
DonThomasino #94980 üzenetére
Hát izé... lehet én bénáztam, de ezt tegnap kipróbáltam, mert az egyik accom lejáróban volt. (aszem' dec.10-ig volt HIFI) Nekem teljesen lemondta az előfizetésem - igaz reaktiválni nem próbáltam. Egy másik email címmel regisztráltam előtte a 4 hónaposra 299Ft-ért. Szóval nagy veszteség nem ért.
-
cimbi186
aktív tag
válasz
DonThomasino #94980 üzenetére
Trükkös
Köszi! -
cimbi186
aktív tag
válasz
DonThomasino #94910 üzenetére
Szia!
Ezt az auto billinget hol a bánatban kell kikapcsolni?
Széttúrtam az egész menüjét a Tidal-nak,de nem találom.
Tudnál segíteni? -
Panthera
őstag
válasz
DonThomasino #94910 üzenetére
Biztos voltam benne hogy default opció ez a feature.
Python1: az elcsatolásról és az alátétről lehet kérni 1-1 képet, hogy néznek ki használat közben? Köszönöm!
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DonThomasino #94899 üzenetére
Viszont 4 hónap után 19.90 USD a havidíj. Biztosan van olyan, akinek megéri...
-
johnywalker
őstag
válasz
DonThomasino #94899 üzenetére
Múlt hónap közepétől megy az akció ...azóta volt jó sok idő, bár sokan csak most eszmélnek...
-
djlolo
tag
válasz
DonThomasino #94085 üzenetére
Ujban es lenne kedvezmeny .( 83 euro helyett kb. 60 )
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DonThomasino #93761 üzenetére
Böngészgettem és ráakadtam pár (szerintem) jó vételre, ennyi. Csak a jó szívem vezérelt...
Semmi közöm az eladókhoz.
Na, akkor még egy a végére és befejeztem a nepperkedést... NAD 356+dac 140-ért.
-
Dorian
félisten
válasz
DonThomasino #93748 üzenetére
Onnantól, hogy TCP/IP protokollal kapcsolódnak, nem igazán számít.
Nyilván lehet venni százezrekért audiofül UTP kábelt az igazi hifistáknak -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DonThomasino #93699 üzenetére
Én is gondolkoztam, hogy belső vagy külső legyen az SSD és arra jutottam, hogy belül nagyobb a hő és talán a sata csatlakozó/kábel sem sokkal jobb mint egy USB port. Valamint, egyéb zajból is több van belül, mint 20 centire a géptől. Aztán lehet hogy rosszul gondolom...
Amúgy ilyen Verbatim lett a végén.
-
johnywalker
őstag
válasz
Nem a csatlakozási mód számít.Hanem az hogy az egyiknél nincs elektromos szmog...(?) és késleltetés is kitűnő.Nincs fizikai (fej)mozgás hanem csak adatolvasás.
-
törölt tag
válasz
Az alaplapra szerelhető verzióknál megússzuk a kábelezés nyűgjét és nem lesznek álmatlan éjszakáink attól a kérdéstől, hogy építsünk-e be 100e forintos SATA kábelt.
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
DonThomasino #93459 üzenetére
A Supra kábeleket ajánlani szokták, legalábbis az USB kábelt, de szerintem a táp kábelük is jó, főleg használtan 10-15eFt körül. Ésszerű alternatíva a gyáriak helyett.
-
fehér_ember
addikt
válasz
DonThomasino #93292 üzenetére
Nem nagy dolog megosztani.
Sajnos legtöbben valóban nem engedhetünk meg magunknak ilyeneket. De legalább van használtpiac, régi jó dolgokra lehet vadászni.
Egyszer ezek is régiek lesznek -
perempe
veterán
válasz
DonThomasino #93241 üzenetére
Helyette balett az Erkelben [link]-nem volt nagy szám Csajkovszkij és Prokofjev után. Orgonakoncert a kelenföldi plébánián [link] du. 4-től, majd koncert a Zeneakadémián este 7-től [link], meghallgattam már a Ravel triót. A Zeneakadémia helyett lehetett volna Requiemre is menni a Pozsonyi útra.
milyen volt a Djabe?
-
Snoop-y
veterán
válasz
DonThomasino #92912 üzenetére
Kell is hozza az ezustozott kabel!
mod: amugy ez nem a vicces videok topic mit keres itt ?
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #92882 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
-
fehér_ember
addikt
válasz
DonThomasino #92677 üzenetére
Próbáltam volna, de most valahogy mégsem tetszett eléggé, úgyhogy elnapoltam
Amúgy tényleg visza kell cserélnem a denonomat a yamahára. A dynókkal sehogyan sincs a legjobb barátságban. Az hagyján hogy a két kicsit "melegebb hangzású" cucc lehet nem a legjobb párosítás; de itt még a sokak által emlegetet hajthatósági dolog is előjött. Kis hangerőn nem az igazi a hangzás, magas hangerőn meg általában nem hallgatom (+ ráadást most sokkal nehezebben éri el a denonnal mint pl. a yamahával). A denont valahogy visszafogja, kicsit lefojtja a dynaudio. Fura, mivel a yamahára is ugyanolyan erőt hazudtak (sőt még könnyebb is 4kg-mal), mégis ő az akinek a dynók szinte meg sem kottyannak. Gondolom a megépítésben van valami különbség ami ennyit számít.
Amúgy kíváncsi volnék, ha másoknak is van ezirányú tpasztalatuk-összehasonlításuk, hogy mely erősítők azok amik a dynaudiókkal jobban kijönnek (erő és hangzás szempontjából is). -
törölt tag
válasz
DonThomasino #92677 üzenetére
Elmúlt a kék óra.
Sötét van. Nem lehet most csend.Nehéz időkben lett ez a hifista sajátja.
-
migabi24
nagyúr
válasz
DonThomasino #92670 üzenetére
Ez nálunk is így van
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #92453 üzenetére
A tudásához képest olcsó. Az újjak is (bár kezd velük elszaladni a ló), de a régiek kifejezetten olcsók voltak, ár/érték arányban.
-
alphamooncam
őstag
válasz
DonThomasino #92401 üzenetére
Free eddig nemigen, pontosabban napi szinten kapok mailt, de minimális szerintem a kedvezmény, ritkán találkozik a kedvezményes, az általam éppen letölteni, vásárolni kívánt zenékkel, úgyhogy legtöbbször kukázom is a hírlevelet.
Minőséggel nem volt probléma nálam, de mondom nemigen használom.
-
alphamooncam
őstag
válasz
DonThomasino #92394 üzenetére
-
salesman
őstag
válasz
DonThomasino #92386 üzenetére
Csupa móka, kacagás az élet!
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #92380 üzenetére
Féktisztító spray. Elég durva cucc.
-
salesman
őstag
válasz
Milyen lehet egy Hi-Fi grill?
-
Dorian
félisten
válasz
Hideg zsíroldó jól leviszi az odaégett cuccot
-
migabi24
nagyúr
válasz
DonThomasino #92134 üzenetére
Nem feltétlen, nálam pl. ugyanaz a tápkábel a hálózati lejátszóba dugva nagyobb változást hozott
-
fehér_ember
addikt
válasz
DonThomasino #91608 üzenetére
Köszönöm!
-
fehér_ember
addikt
válasz
DonThomasino #91501 üzenetére
Erről múltkorában már beszéltünk/írtunk, illetve a cuccok-nál is láthatod.
Tápkábel: Isotek Evo 3 Premier (gyári; a dac tápjába), Isotek Evo 3 Sequel (szerelt; az erősítőbe);
Firewire: Audioquest (1394-G)
USB: Supra
Készülék összekötő (rca-rca): Harmonic Technology Pro Silway II, hangyányit elmarad tőle de jóval olcsóbban jutottam hozzá a szintén Harmonic Technology Precision Link-hez illetve a Furutech CA-22pa-hoz
Hangfalkábel: Acoustic Zen Satori, kicsit elmarad tőle de jóval olcsóbb a Vandamme Hifi Series 4mm²Ezeken kívül még bizonyosan végtelen számú jó kábel létezik. Pl. ezek miatt (és mert tudom hogy azokat már próbálgatta/cserélgette) mondtam Gyurinak azt, hogy elfogadom az ic és hangfalkábelének megfelelőségét. Viszont úgy tudom hogy tápkábel ügyben már más a helyzet nála, ezért is javaslom neki is pl. az említett kettőt. Ráadást én olcsóbban nem botlottam olyanokba amik az említett isotek-ek alternatívái lehetnének (és ha igaz akkor a jelenlegiét is ismerem); ez persze nem zárja ki hogy léteznek.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
DonThomasino #91403 üzenetére
Ezt csak az idő fogja eldönteni.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
DonThomasino #91401 üzenetére
Olvastam, igen.
De az egész mozi ,hifi rendszert úgy építettem fel, hofy a pc-t kihagyjam a sorból.
A kanapén telefonról indítani mindent az én "happy-m". -
Mosqu!to
addikt
válasz
DonThomasino #91358 üzenetére
Erről baromira megoszlanak a vélemények, van aki hisz (hall) az MQA javára javulást, míg a másik tábor parasztvakításnak gondolja.
Az én véleményem az, hogy megfelelő rendszert feltételezve sokkal többet számít az eredeti stúdiófelvétel minősége, valamint a DAC hangzása, mint hogy ezt utána 16/44 -re vagy 24/96-ra vagy akár 32/384 samplinggal kerül-e kiadásra.
-
Snoop-y
veterán
válasz
DonThomasino #91358 üzenetére
Ha mindket verzio ugyanabbol a masterbol keszult es csak a felbontasban kulonboznek akkor nem hallod a kulonbseget ha csak nem vagy denever vagy ufo...
A problema ott kezdodik ,hogy hozza szoktak nyulni pl a szuper minosegunel a sound levelen tolnak egy picit igy mivel az emberi hallas nem tul jo automatikusan jobbnak hallod.
mod:
Mondom ezt ugy ,hogy a padlasig vagyok High res anyagokkal es probalok megszerezni mindent a leheto legjobb minosegben (barmit jelentsen is ) de pl Henry Mancini rozsaszin parduc albuma a "sima" cd felbontasban szebben szol mint a DSD. -
Mosqu!to
addikt
válasz
DonThomasino #91356 üzenetére
-
fehér_ember
addikt
válasz
DonThomasino #91187 üzenetére
Infrás a mobiltelefon amire fel van téve az app.
(#91188) daninet
Nekem pl. volt avr 265-ösöm, azt is alapból lehetett 2.1-be is használni. Tehát a sztereó mellé is simán bekapcsolhattam a szubot és adta az alját. Miért is ne tenné/használná, ha egyszer definiálva van a rendszerbe.
Ha meg csak úgy általánosságba szubokról beszélgettek, elég vicces úgy konkrét tanácsot kérni-adni, hogy a pontos típus fel sem merült. -
Lompos48
nagyúr
válasz
DonThomasino #91120 üzenetére
Talán kerül. Jó tíz éve legalább: Logitech Harmony 880.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DonThomasino #91129 üzenetére
Ez igaz, de legyen még ~1 milliód is mellé, hogy meg tudd venni a kötelezően 2.5x árú másikat.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DonThomasino #91125 üzenetére
"Az ajánlat megszerzésének feltétele, hogy a beszámítandó hangfal és annak számlája bemutatásra kerüljön, illetve az új vásárolt hangfalnak, a régi termék értékének minimum a 2,5-szerese legyen."
Leadsz mondjuk egy (számlával igazolt) hangfalat 500e Ft értékben és vehetsz érte egy minimum 1.25 millió értékű Sonus Fabert. Bár elképzelhető, hogy így is megéri valakinek.
Pl. ha Te most leadod a TOY-t, nem buksz az árából semmit... persze ha megvan a számlád.
-
fehér_ember
addikt
válasz
DonThomasino #91098 üzenetére
A felsők helyett az alsót
Mondjuk az is igaz, hogy addig "kényelmes" amíg csak a főbb/alapvetőbb funkciók-ra van szükség. De legtöbbet úgyis csak azokra van.(#91120) DonThomasino
A hm-es fórumon szerintem ez már szóbakerült, és ott azért többen megelégedéssel használnak valamilyen "logitech harmony"-t. -
salesman
őstag
válasz
DonThomasino #91112 üzenetére
A jó lehetőséget mindíg ki kell használni! Jó kábelnek tűnik...
Érzel előrelépést?
Én egy Skyline-t használok. -
salesman
őstag
válasz
DonThomasino #91105 üzenetére
Miért adod el a kábelt? Mi lesz helyette? Ha szabad ilyet kérdezni...
-
Mosqu!to
addikt
válasz
DonThomasino #91100 üzenetére
Nálam vagy telefon vezérel, vagy a külön távok az offline eszközöknél. Az ilyen "all in one" kütyüket eddig sehol nem láttam tényleg jól működni. Aki próbálkozott vele, annál valamilyen anomália mindig volt, vagy nagy többség megvette, és mint Dorian is írja, végül eltette a szekrény mélyére.
Hozzáteszem, a képen látható 4 távból az első 3 kiváltható telefonnal, és ha nagyon akarom, akkor a 4. is egy ilyennel. -
Dorian
félisten
válasz
Én szeretem a külön távokat, a Logi 600-as ott rohad vmelyik fiókban.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
DonThomasino #91100 üzenetére
Only telefon, mozihoz k400
-
Mosqu!to
addikt
válasz
-
salesman
őstag
válasz
DonThomasino #90584 üzenetére
Én, a Gyula, meg a Tóth Ottó...
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DonThomasino #90068 üzenetére
Lehet, nem ellenőriztem..
-
Snoop-y
veterán
válasz
DonThomasino #89378 üzenetére
+1 az XLR-re a balanced audio miatt.
Ettol fuggetlenul vannak olyan rendszerek amiknel semmi jelentosege nincs melyiket hasznalod.
-
python1
veterán
válasz
DonThomasino #89378 üzenetére
Bizonyos minőség alatt mndegy,általában azonos árban lévő ic és xlr között nincs minőségben különbség.De a készülékektől is fûgg,hogy teljesen szimetrikus-e a forrás/erősítő.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
DonThomasino #89376 üzenetére
Én azt mondom ne ez törjön pálcát a másik felett, ha tetszik az adott készülék akkor az legyen a mérvadó, hogy az mire képes. Ha pedig van mindkettő és nem gond a kábel akkor XLR.
-
python1
veterán
válasz
DonThomasino #89374 üzenetére
Is-is.
-
válasz
DonThomasino #89321 üzenetére
Nem...
Régebben volt egy rádió Bp-en, ahol az "ilyeneket" fel lehetett jelenteni. Természetesen és kifejezetten csak és kizárólag komolytalan szándékkal.
A hangerőpotinak pont nem tesz jót (már ha tényleg analóg poti), ha még gyűrődik ott néhány fólia... -
Snoop-y
veterán
válasz
DonThomasino #89321 üzenetére
Hat ki tudja lehet olyan ember mint a regi szomszedunk. Vett egy kanapet arra huzatot nehogy baja legyen aztan huzat vedo huzatot. Naluk meg a nyitott ablakon is huzat volt
De a cuccot bolcsen beszoritotta egy olyan polcra ahol kb semmit nem tud levegozni. Remelem az egesz cucc be van folpackozva ugy tutira megfo -
Zoluska
tag
válasz
DonThomasino #89198 üzenetére
Igen. Blitzwolfot kipróbáltam így. Vártnál jobban szólt.
-
wolfman
veterán
válasz
DonThomasino #89146 üzenetére
Köszi!
Nos az lenne az én kérdésem, hogy szeretnék vásárolni sztereó erősítőt és hangfalakat hozzá. Teljesítményben 2x100W körül lenne a cél. Erősítőnél nagy előny, ha vintage kategória.
Irodába lenne, többnyire én hallgatnám mindenféle akusztikus, nagyzenekari, rock zenével. De emellett néha ha lenne céges kerti összeröffenés, akkor ki is lehessen pakolni nyíltabb terepre (persze nagyon vigyázva rá).
Árban max 60eFt-ra gondoltam a cuccra. Esetleg később cserélni lehessen benne ezt azt hogy jobban szóljon.
CD lenne a forrás mg nekem van egy Lotoo DAP-om mindenféle jó minőségű formátum lehetőségével. -
Eugene Roe
őstag
válasz
DonThomasino #89138 üzenetére
A Regának angliai üzeme van, van róla youtube-on üzembejáró videó is
-
Snoop-y
veterán
válasz
DonThomasino #89124 üzenetére
Miert kell az EU-ban lennie a gyartonak?
Nalunk van pl a Revox, Thorens
-
kukulec
őstag
válasz
pl. naim, leema, (ameddig kilépnek EU-ból), norma
-
vlaca2
tag
válasz
Például a Devialet : “Designed, manufactured and assembled in France“
https://m.youtube.com/watch?v=Evg9HKELE4o#
Gondolom van több is
-
Ear001
addikt
válasz
Rengeteg. A hifi közepe, teteje nem olyan darabszámokról szól, ahol megérné az ilyen tömeggyártás.
-
Kiskokó
veterán
válasz
DonThomasino #89126 üzenetére
Tudod van az a frappáns, ám de rohadtul unalmas és fárasztó mondás hogy, : "már ami nem kínában készül, az a másolat!"
Képzeld tegnap írt SMS-t a csávó akinek vissza vittem a Minx-et hogy 13 ezer ftért megcsináltatta.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ez miért érdekes?
-
karmaresz
senior tag
válasz
DonThomasino #88961 üzenetére
Az AQ Forest Black Friday idején 40%-kal volt leértékelve. Nekem ennyi pénzt megért.
-
karmaresz
senior tag
válasz
DonThomasino #88956 üzenetére
Pár hónapja, kábelvásárlás előtt annyi mindent olvastam róla, hogy a szemem is két felé állt.
Van, aki szerint 2 méternél rövidebb kell.
Mások véleménye szerint 1,5m-es az optimális, mivel az ennél rövidebb gyengébb produktumot ad
A harmadik csoport itt is azt mondja, hogy minél rövidebb, annál jobb.
A kicsit megengedőbbek szerint 5 méternél ne legyen lehetőleg hosszabb.
De találkoztam olyanokkal is, akik 6-10 méteres kábellel sem találtak érzékelhető különbséget.
Nekem 3 méteres kellett, mert a 2m pont rövid volt.. Nem érzem, hogy rosszabb lenne, mint a korábban próbált rövidebbek. -
válasz
DonThomasino #88953 üzenetére
Igen, én is.
-
MasterMark
titán
válasz
DonThomasino #88953 üzenetére
Jelen.
-
kukulec
őstag
válasz
DonThomasino #88919 üzenetére
azt összesen csak pár órát hallgattam, de nagyon hasonló karakter picit több térrel és picit több méllyel. viszont sokkal nehezebb jó áron találni.
-
salesman
őstag
válasz
DonThomasino #88869 üzenetére
Itt egyértelműen írja a pre-amp kimenetet.
[link]
A fotón is egyértelműen rajta van.Régi erősítőknél két "csatlakozóval" oldották meg.
Ha kihúztad a két kütyüt, rá tudtad kapcsolni egy külön végfokra, ekkor bemenetválasztó előerősítőként működött.
Lehet, a Cambridge-nél az előlapon van egy egy kapcsoló. Nem hiszem, hogy érzékelné, amikor rádugod az RCA kábelt és lekapcsolja a végfokot.
Menj el, hallgasd meg és kérdezz rá, legalábbis én ezt tenném! -
válasz
DonThomasino #88869 üzenetére
-
salesman
őstag
válasz
DonThomasino #88867 üzenetére
Küldj egy fotót róla, vagy egy típusszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest