Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Mathiask #96028 üzenetére

    Előre mondom, nem teszem OFF-ba, mert az már zaklatás, amit csináltok itt páran, ígyhát hadd lássa mindenki...

    "ettől még lehetnek mások az igényei és mást tarthatnak jónak zenére is."

    Ha valakinek kiváló autó a Trabant és tökéletesen meg van vele elégedve, attól még a Traban sz@r autó...ugye maradhatunk ebben? ;) Az a Klipsch (már nem emlékszem a tipusára) egy szúrós, otromba hangú doboz, ami tényleg csak filmhez "elég", bár én filmhez sem vennék soha ilyen dobozokat, mert egyszerűen rondán szólnak. És ez nem ízlés kérdése, hanem hangmnőség, hallás és igény kérdése. Az meg kicsit sem izgat, ha valakinek egy ilyen doboz tökéletesen megfelel, mert akkor ott nagyon félrement valami. Nem az én dolgom átnevelni, de lehetek vele őszinte.. én így gondolom. És most sem tudnék olyan erősítőt ajánlani hozzá, ami a bumfordi karakterét helyrehozná, hogy "életképes" sztereó váljék belőle. Aki pedig ajánl, az felesleges pénzkidobásra ítéli a kérdezőt, mert NEM lehet jót ajánlani ebben az esetben, csak egy szükségmegoldást, de ki az aki erre kiadna tíz/százezreket? Te kiadnál? És egyébként ajánlottál helyettem valamit, bármit, vagy megint csak a kákás csomót keresés folyik részedről?

    A beszélgetésünkről meg annyit, hogy ÉN hozzád NEM szótam. Te voltál az, aki válaszoltál egy NEM neked címzett hozzászólásomhoz és hívatlan prókátorként "bíráltál", hogy általánosítok és félrevezetem a fórum lakóit és ezzel mekkora kárt okozok a közösségnek.. Akkor nem kértem ki magamnak, de most elérkezettnek látom az időt, hogy megtegyem. És még te kérdezel vissza ismét, hogy mi az az "ismét kezdjük" ?

    "szazbolha" kollégának én biztosan nem mondtam olyasmiket, hogy szertelenül összevissza kapkodva vegyen meg mindent, ami szembejön (ezzel szemben mástól / másoktól kapott 30 semmirevaló ajánlatot, nemegyszer ócska kiherélt dobozokra... de az nem baj ugye?). Ő nem is volt kíváncsi arra, hogy én mit ajánlanék, szóval a jelenlegi helyzetét csak saját magának köszönheti. Nem is értem, hogy hogyan "merészelsz" párhuzamot vonni közé és a tanácsaim közé, amikből soha semmit még csak meg sem fontolt, nemhogy bármit vett volna az én ajánlásom alapján.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák