Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz Geza26 #93336 üzenetére

    Mindkét dobozban örömöd fogod lelni. A Fyne Audio is, és a Mission is ki fogja ezeket szolgálni. Ha kezdő hifista vagy, kevés tapasztalattal, talán a Mission jobban tetszene, nagy doboz(ok), nagyobb terhelhetőség, a hangolása miatt több mélyhangot kapnál vissza. (de lehet, hogy pont a kisdoboz maradna fölényben számodra, és a tapasztalt hifis szeretné a Missiont) A kisdobozos Fyne őszinte, nem akar nagy lenni, igy kevesebb a mélyhang, cserébe a többi tartományban tiszta marad, ami a kisdobozok között példa értékű az áráért. Személy szerint erősen igyekeznék mindkettőt meghallgatni, a Fyne Audiót megrendelheted neten, Missiont meg hátha találsz a közeledben, a Missonok nagyon népszerű és elismert, újként drága dobozok voltak, a tudásuk ma is figyelemre méltó.
    Azt, hogy nem hifis irány, azt úgy kell érteni, hogy nem elég részletes a hangja, igen. Van egy adag magashangsúlyossága, mély hangok terén igyekszik nagydoboz lenni, mégha nem is loudnessesen, de emiatt nem tudnál komolyzenét hallgatni rajta, s az Iron Madien klasszikusai is kivánják, meghálálják, a jó hifit. Pl az iron maiden stevenson of steven son-t meghallgatnám a Missionok valamelyikén :)
    Magam sem tudom...hallani akarnám mindkettőt, hogy dönthessek. Mindent össze vetve nem jársz rosszul egyikkel sem, de a Mission talán (mindent össze vetve) jobb választás lehet.

Új hozzászólás Aktív témák