Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mathiask

    senior tag

    válasz #10726912 #90945 üzenetére

    "Itt van a legnagyobb probléma...ha Te nem tapasztalod, akkor nincs is? Csak mert nem tudsz logikát fellelni benne, már nem létezik? S mindezt jó hangosan leplacebózni...mert TE nem tapasztaltad?"

    Ez így teljesen jogos. És fordított esetben is így kell eljárni. Gondolok itt arra hogy én azért sok esetben látom hogy fordított esetben is szokott ilyen lenni, csak ott nem "leplacebózás" megy hanem hogy "süket vagy, meg rossz a rendszered". Holott azért mert én hallok valamit nem biztos hogy valóban van is ott valami. Ezt egyébként nehéz elfogadni, mert "de hát hallom", pedig millió és egy olyan eset van hogy magabiztosan hallom A és B között a különbséget, pedig A és B igazából nem is különbözik.(pl megtréfál a házigazda és nem változtatott semmit). Vagy akár már meghallgatás előtt vagy egy prekoncepcióm mi fog történni és nyilván akkor előfordulhat hogy azt is fogom kihallani, ha úgy van ha nem, stb

    Én úgy állok hozzá hogy ha hallok is valamit, az számomra hasznos, de nem biztos hogy attól még az reálisan nézve úgy van, vagy hogy ez másra is érvényes.

Új hozzászólás Aktív témák