Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Z.É.T.

  senior tag

  A szövegkörnyzetből kiragadva? Elegáns! :)

  "10m2-en közeltéri hallgatásra 100K HUF alatt újonnan az egyik legjobb vétel szvsz"

  Persze reszelhettem volna még és írhattam volna, hogy az aktív monitorok közül, vagy a kérdezőt összezavarhatnám azzal, hogy 2kHz-en van egy kiemelése, vagy hogy érdemes asztal helyett állványra/mikrofonállványra helyezni, stb stb stb. De csupán javasoltam valamit, ami szerintem kielégítheti az igényeit. Mondom ezt úgy, hogy korábban hifi-audiofil eszközöket demóztam, értékesítettem az akusztikailag kezelt bemutatótermemben. Teszteltem, vakteszteltem eleget és ezt csak azért írom, mert a PH! lapcsaládon nem igazán volt hifis hozzászólásom korábban, miután fájdalmasan végződött fapaciékkal egy technikai és zenei magazinunk anno. Ezután ki is vonultam a hifis fórumozásból évekre.

  Kérdésedet köszönöm, a hallásom folyamatosan romlik, de ezt még sikerül talán kompenzálni a viszonylag nagy rutinommal és kialakult ízlésemmel. :)

  De én is idéznék tőled, utólagos engedelmeddel. Talán olvasol a sorok között.

  "Egyetlen normális hangnemben írt vélemény, amely nem kioktat, nem pocskondiáz, nem hagyta el a billentyűzetedet. (...)

  Példát lehetne venni a Multimédiás hangfalszett topikgazdájának a hozzállásától, Bodztól.
  Segítőkész volt, mindenre volt egy-két szava, pedig totál vakon voltam az elején. Ritka már az ilyen a prohardveren.

  Ezt a topikot pedig szerintem be is lehetne zárni. Bocs többiek, de az már gáz ha a civakodás miatt inkább privátban ajánlanak az emberek, és ott írják le a véleményüket...

  Bevallom, nekem is megfordult a fejemben az elmúlt órában, hogy ha valakinek javasolnék valamit, azt inkább privátban tegyem. Kivéve, ha közérdekűnek tartom. :)

  Persze nincs harag, meg az ördögfej miatt az is lehet, hogy ismerjük egymást és csak froclizol, akkor bocs a túlérzékenységem miatt. ;)

  [ Szerkesztve ]

  "A bugok speciális tulajdonsága, hogy a fanoknál soha nem jelentkeznek" By: Sch****888

Hozzászólok Aktív témák