Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDFan

    addikt

    válasz Patice #86604 üzenetére

    Ha arra gondolsz, hogy megosztva lehetne használni, akkor szerintem az nem járható út, mert a szoftver úgy működik lejátszáskor, hogy beiktat egy új hangeszközt amit te az oprendszerben beállíthatsz kimenetként, itt minden beérkező hangmintára alkalmazza a korrekciót, majd ennek a hangeszköznek a kimenetét routeolja a hangkártyád bementére. Tehát folyamatosan kell futnia. Mérési eredményeket nem ad, így nem tudod 3rd party szoftverekben ugyanazt beállítani.

    (#86603) Auratech: az ARC2.5 is teljesen automata szoftver, vagy itt van lehetőséged jobban testreszabni a beállításokat, vagy részletesen megtekinteni a mérési eredményeket? Hasonlóan például a REW-hez?

    Amúgy persze, nem szent grál, de én mióta kipróbáltam eszem ágába nincs korrekció nélkül zenét hallgatni. Még ha a legminimálisabban avatkozol is be (+- 2-3dB a legneccesebb pontokon) annyit javul az összkép, hogy nem látom értelmét elhagyni. Ráadásul linear phase EQ-val már a fázisprobléma is ki van küszöbölve. Cserébe jobban eszi a procit, de hát az meg van bőven :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák