Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bta1

    őstag

    válasz bkercso #86249 üzenetére

    Bocs, elfelejtettem -mióta a brit tudósok kimutatták-, hogy átlagról beszélni, az nem "poitikailag korrekt", és úgy tűnik, újabban az élettelen tárgyakra is ki van terjesztve.

    Igen, végülis csalódottság, csak nem feltétlenül az enyém. Hiába ajánlok ui. egy kategóriáján túlmutatóan színezetlen hangsugárzót oda, ahol a forrás lapos, műanyaghangú, és uniformizáló, egyszóval untató. Nem érti, mit eszünk benne, így törvényszerűen csalódni fog. Nívós forráskészülék nélkül nincs hifi, és akinek nem jött szembe (értsd: otthonába!) egy jobbféle középkatagóriás CD-játszó, annak nincs róla sok fogalma, hogy mennyire gyenge a D/A előtti láncszem. Már az óriási dolog, ha az érzelmeket stimuláló könnyűzene értelmet nyer rajta... a jó hír, hogy ez nem feltétlenül pénzkérdés. A rossz, hogy bankrablás nélkül sokkal előrébb lépni nem nagyon lehet. Esetleg el lehet indulni egy beszűkülő audiofil ízlésvilághoz vezető úton.

    /Az audiofil ámítógépeket szánalmas próbálkozássá lefokozó nívós analógról kár is beszélni, mert olyat manapság keveseknek áll módjában hallgatni, és talán jobb is./

Új hozzászólás Aktív témák