Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz Phülöp #73612 üzenetére

    Nem offense dolognak szánom.

    Led Zeppelin "csak" rock zene , de már ez is nagyon meg hálálja a részletező képességet. Tool - No quarter na ez egy kis agyalós, futurisztikus...... de már metál bandák közé sorolt.Iron Maiden - Fear Of The Dark 3 gitáron már, Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name, és most direkt nem kerestem olyan hűde nagyon bonyolult nagy zenekarral kiegészült felvételeket mint például a Haggard, nagyzenekarral lépnek fel sokszor, a lemezeik meg egyértelműen ebben a felállásban rögzítődnek. Szóval a metál zenéhez, hogy halljad a hangszereket ahogyan azt fel is vették, szépen külön tudd őket választani, főleg ahol már 3 gitár szól a basszuson kívül, olyan részletező képessége kell legyen a rendszernek legalább, mint amit igényel a kamarazenekari felvétel. Mi metál fanatikusok, akik szeretjük a komolyzenét is minőségben hallgatni, azt mondjuk legtöbben (persze van kivétel azért néhány fővel), hogy az a rendszer szól jól amin ezen két műfaj egyaránt jól élvezhető, hallgatható.

    Haggard , Haggard - live és itt "csak" kis zenekarral vannak :) Szóval ezt most csak azért vezettem fel ilyen hosszan, hogy le írjam, a metál zenéhez azért kell a résztezőképesség, mert nagyon sűrű tömény megszólalásúak ezek a hangszerek..... vagy hogyan is mondjam, hogy érezze mindenki. Szóval ezek a felvételek nagyon sok részletet tartalmazhatnak egy bejáratott fülnek, de ezt is meg kell tanulni hallgatni mint ahogyan a komolyzenét is, és a tömény hangzású hangszerek élvezhetősége igazán egy részletező rendszen mutatkozik meg.

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák