Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz orbano #6997 üzenetére

    IQn belül én a 30-asra gondoltam. HiVi-nél igazából nem tudom, több is beleférne a keretbe, még akár álló is, ha esetleg ragaszkodnál hozzá, hogy álló legyen. Pl. netdepó esetében tudtommal előzetes egyeztetéssel lehet hallgatni (ja és ha lehet kérni árajánlatot adott terméknél, akkor kérjél, és pár ezressel olcsóbban megkapod; nem nagy összeg, de abból már lehet venni mondjuk kábeleket, vagy egy új lemezt), de ebben nem vagyok biztos. Viszont tuti van olyan hely, ahol lehet hallgatni HiVi-t is.
    A Polk RTi-kről még annyit érdemes tudni, hogy az az első ~200 órában elég rosszul szól, és addig fokozatosan sem javul túlzottan, én legalábbis hirtelen változást tapasztaltam a sajátomnál. Annál tehát nem biztos, hogy sikerül valóban bejáratott példányt meghallgatnod. Még talán a KEF-ek is nehezen bejárósak, ha jól tudom.
    De ez sajnos több hangfal esetében is fennállhat, épp ezért egy az eladó szerint bejáratott hangfalat érdemes máshol is meghallgatni. Időigényes dolog, de ha az ember olyat szeretne, ami valóban megfelel az igényeinek, akkor nincs sok választása, esetleg fórumokról emberek, akik birtokolják a keresett hangfalakat, és náluk meg lehet hallgatni, ha mondjuk felajánlják. :)

Új hozzászólás Aktív témák