Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nemir Ombe

    addikt

    válasz fehér_ember #70007 üzenetére

    1, lényegében bármilyen kábel tesztelése lehetséges, az igény és az idő határozza meg. Lesz "pár" kábel a helyszínen, de természetesen aki jön, hozhatja a "kedvencét".

    2, én nem győzködtem eddig sem és ez után sem fogok senkit, adtam egy lehetőséget az "ellentábornak", hogy korrekt körülmények között bizonyíthassák az "igazukat"(?) vagy beismerhetik, hogy nem volt igazuk (természetesen ha nekik lesz igazuk "fejethajtok" és azonnal lecserélek mindent villanydrótra ;) )

    3, az igazi az lenne, ha mindkét táborból lennének résztvevők, csak az egyenlőség végett (bár arra is kevés esélyt látok, hogy az "ellentáborból" bárki eljöjjön, a "szájkarate" ilyenkor csak onlájn megy, a legjobban kiabálók általában soha nem vállalják a személyes megmérettetést, így elkerülve az esetleges "beégést".

    4. ha valamit egyértelműen hallani, akkor hiába mondanak a "szabotálók" nemet, tudjuk, hogy hazudnak (vagy totál botfülűek), innentől kezdve lehet kiírni nekik, hogy nem releváns a hozzászólásuk, mert ...... :D

    5. abban már megegyeztünk, hogy a jobb-rosszabb "hangú" kábel objektív teszt megítélése nem lehetséges, mert az szubjektív, hogy kinek mi tetszik, a teszt tárgya az, hogy van-e különbség (nem pedig az, hogy milyen)

    .... szóval lehet jönni, hely és feltételek adottak, hogy le lehessen zárni ezt a vitát, de ha az "ellentábor" mégsem képviselteti magát ezek után, az egyértelmű beismerése annak, hogy mégsem úgy van, ahogy állítják. ;)

    Hmm ....

Új hozzászólás Aktív témák