Hirdetés

  • Marvel Rivals - Középpontban Loki

    gp Az ingyenes hero-shooter elsőként csak PC-re érkezik, de pontos dátumot még nem kaptunk.

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • neilszab

    őstag

    válasz Tamoo #67014 üzenetére

    Fogalmam sincs, hogy mi felel meg nekem, mivel egyiket se hallottam még. :B

    Viszont fórumokon és különböző teszteknek is többen írták, hogy nekik a 8 eres VDC 268-582-000 jött be a legjobban, meg hogy így kötik, meg úgy kötik be... :))

    A vastag nyolceres (268-582-000) 3 féle képpen is beköthető. Ebből 2-t próbáltam, Litze A és B -ben, szerintem a Litze B egyértelműen jobb mint az A. Jelenleg ez a szisztéma jön be:
    Barna+piros = magas +
    Lila+kék = magas -
    Zöld+fehér = mély +
    Fekete+sárga = mély -

    Lehetne még kvázi Litze-B-ben, azaz 2 egymás melletti ér plusz, majd a 2 következő minusz és így tovább, ezt nem próbáltam."
    Forrás: Audiolife

    ...

    "Először a hangszórókábel, 1 érpárral. Hallom, hogy nyers, de valami mást is. Nem sokkal marad el a (bejáratott) AQ mögött. Így, nyersen sem. Kevesebb definíció, torzabb ( ez szokott sokat javulni idővel) de a hangkép balanszban van, nem húz el semerre. Valamivel jobb mint a másik kábelem, a Cable Talk 3.1, ami nagy szó, mert az sokáig Best Buy volt Angliában.
    Másnap belém bújt a kisördög. Ott az a sok ér. Próbáljunk multikábelezni. A KEF Reference érzékeny erre, hátha valamicskét lehetne javítani a hangon. Bekötök még két eret, egy pár a mélyhez, egy pár a középmagashoz. Uuuuh….ez sokkal jobb így. Nyersen is. Így kellene hagyni. Tök jó. De hát, ott van még 4 ér… Mi lenne, ha bekötnék még egyet, mondjuk a negatív terminálokra? Nem tart semeddig… Leülök, távirányító megnyom,…..öööööööö…..megártott az az egy pohár bor az előbbb…..vazz, valamit elkötöttem….. ellenőrzöm, jó. Mégegyszer. Phuuuuhhh….Öcsém ilyet, még van két ér….gyorsan, hol a sniccer??? HOL az a K sniccer????
    Négyszer két éren, TELJESEN megváltozik a világ. Energiák keletkeznek ( Paksot rátóóóóták a kert végére….), TÉR keletkezik, SEBESSÉG keletkezik, DEFINÍCIÓ keletkezik, miközben az egész hangkép teljesen szétválik, az eddigi gombóc helyett most színpad van, minden máshonnan szól, és nem keveredik össze. Nyúlok az új Aquincum demolemezért, Kari Bremnest közelről mikrofonozták, ezt remekül hallani, a háttérben a basszus olyat szól, hogy remeg az ablak. Jesszus.
    A KEF Reference 2 soha nem szólt még így. 1995 óta rengeteg különböző rendszerben hallgattam ezt a dobozt, mindig értékeltem az erényeit – és jól ismertem a hibáit. Most pedig, ezek a hibák, amikkel 20 éve megtanultam együtt élni, eltűnőben vannak, mert egy 2500 Forintos kábel újraírja a képletet.
    Elképesztő."

    Forrás: Audio World

    [ Szerkesztve ]

    Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

Új hozzászólás Aktív témák