Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kreténke

    csendes tag

    Sziasztok!

    Segítsetek légyszi! Hamarosan veszek kifejezetten kis szobába Presonus Eris E5, vagy Mackie MR5 MK3 monitorokat. Gyakorlatilag mindenféle zenét hallgatok rajta, de a lényeg: Bár az alaplapi hangkártya viszonylag jónak mondható, bűnnek éreznék ilyen hangfalakat rákötni, ezért (ha elég jól értesült vagyok) kénytelen leszek DAC-t venni. Megfogadva az erősítős és HiFi-s összefoglalók okosságait és ajánlásait, a következőre jutottam:

    Kizárólag aszinkron DAC kellene XLR csatival. Első körben a Teac UD-301-esen, és a Cambridge Audio DacMagic Plus termékein akadt meg a szemem. Kisebb esélyt adok még ennek az Asus-csodának...

    Mindenféleképp egy igényes darabot szeretnék, ami a lehető legkevésbé vesz el a leendő hangfalaim élvezeti értékéből; de ha lehet, inkább nem szurkolnék ki ennyi zsetont. Használt is érdekel a fent említett kikötésekkel, de lehetőség szerint max. 80E-t áldoznék a történetre, hogy kábelestül megálljon kétszáznál a teljes szett.

    Javaslataitokat szeretettel várom - különös tekintettel arra, hogy akarjam-e a fent linkelt termékek bármelyikét!

    Mivel teljesen zöldfülű vagyok a témában, szóljatok kérlek, ha a tervezett szett részegységeinek összeválogatásával bármilyen kárt okoznék a komponensekben!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák