Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tilla311

    tag

    válasz .DLL #60663 üzenetére

    Oké, értem. Azt hiszem, ezzel egyelőre jól állok. Most egy Xmos van itt, külön táp nélkül, gagyi kábellel, és fejhallgatóval hallgattam. Hát nem tűnt úgy, hogy bármi zavar is átmenne rá, nagyon tisztán és szépen szól. Eddig nem olvastam Nálatok, hogy Xmos-ra bárki is panaszkodott volna, hogy zavart vesz át a gépből.

    Most vagyok épp rajta a kábeleken, ismerkedem a Klotz és Van Damme megoldásokkal. Úton van a Klotz USB, ami gondolom nem ront majd az egyébként is szép hangon, valamint a következő lépés egy hozzá való külső táp, amt szeretnék majd megkérdezni Tőletek, de egyelőre gyűjtöm hozzá a lelki erőt és olvasom a fórumot. :)

    Közben jön a JBL peremezése, amellyel kapcsolatban keresem Shalafit, de eddig nem találtam meg és hívom majd még a Hivoxot is.
    Hogy kell itt egy felhasználót megtalálni? Mert én már minden lehetséges keresőbe beírtam minden kombinációban és alakban.

    Az erősítőt megnézem, hogy meg tudom-e én csinálni, mert első körben lehet, hogy egy belefújásért nem szeretnék kifizetni 5-6000 forintot, de ez attól is függ, mennyire speciális anyaggal kell belefújni a potiba.
    Nekem van itthon most WD40 és valahol nagyon elásva van videófej tisztító spray-m is. Szerintettek mivel fújjam?

    Ha ezek mind megvannak, akkor meghallgatom hogy hogy szól, és elgondolkozok krichd1 javaslatán a "tisztességes DAC/előfok" beszerzésén, amit tudom, hogy a monitorhoz mondott, de gondolom, ide is elkélne. És akkor maradna az Xmos csak transzportnak.

    (#60666) krichd1: Az erősítő most nincs itt, de majd megnézem a pontos típust. A monitorok máshová lesznek, egy másik rendszer, nem ehelyett gondoltam, a két vonal külön fut, de ha lesz aktív hangfal, akkor ahhoz is Xmos és a fönt részletezett dolgok lesznek jelforrásnak. A Denon-JBL párossal mindenképpen megyek tovább, azt rendbe kell tenni. A Denonhoz RCA-RCA kábel kell majd, az aktív dobozhoz meg majd választok XLR és jack közül, de figyelembe veszem azt is, hogy sikerül-e hozzá egy szimmetrikus DAC.

    (#60657) blattida Természetesen igazad van, az XLR drágább, mint a jack, de nem olyan szignifikáns, ezért szerettem volna egy árúnak tekinteni, inább olyat vennék, ami jobban kihasználható, még ha kicsit drágább is.

Új hozzászólás Aktív témák