Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tilla311

    tag

    Egyébként kérdeztem az erősítőt is, és mondtam, hogy a generális probléma a poti recsegése. Mondta, igen, ez ismert probléma, mire én kérdeztem, hogy jól tudom, ilyenkor fújni kell valami kontakt spray-vel? Mondta, igen, ez az esetek többségében megoldja a bajt. Kérdeztem, mivel érdemes, de erre azt mondta, hogy nehogy én valami saját kontakt spray-mmel nekiálljak, mert az biztosan nem jó, azt úgy nem lehet, hanem van nekik erre egy szuper speciális spray, ami a főnöké, és olyan titkos, hogy csak ő tudja, hogy mi az. Természetesen, ha beviszem, 5-6000 forintért szívesen belefújnak nekem a titkos spray-vel, és akkor jó lesz.

    Én egyre inkább úgy érzem, hogy a szabad kőművesek egy titkos társasága működik ott. :)

    A hangfalban az a nagy dilemmám, hogy ha tényleg csinálnak egy sokkal jobb minőségű visszaállítást a hangfalon, ahogy Blattida mondja, és ezzel együtt mindent szépen beállítanak, akkor no problem, 30k.
    De ha csinálnak egy sima peremezést, amit a másik erre szakosodott cég 3-szor olcsóbban megcsinál, akkor azért érdemes meggondolni.

    Most hívjam fel őket, és kérdezzem meg, hogy tényleg 3-szor jobbak-e, mint a másik cég, és nem csak egy sima peremezést kapok ugyanazokból az anyagokból, hanem egy sokkal igényesebb felújítást?
    Mondjuk ez sem hangzik hülyébben, mint a titkos spray, amit nem mondják meg, hogy mi az...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák