Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Akos1994

    aktív tag

    válasz krichd1 #60010 üzenetére

    krichd1:
    Kicsit félreértettél, a Z1ON által emlegetett lakosságira gondoltam én is, nah ott csak annyit vettem észre, hogy énekhang tisztább (ha van egyáltalán ;] ) meg a magas és a mély egy hangyányival jobb. De nincsenek meg azok a roppant nagy különbségek mint egy akusztikus zenénél.
    De pl. a Z1ON által említett Boards Of Canada teljesen más, én is ismerem őket, néha mai napig hallgatgatom.. :)

    (#60001) Z10N: az utolsó hifi-world.com összefoglaló szerintem jól rávilágít a lényegesebb dolgokra, a 255UK-t alá tudom támasztani, tényleg meg van az a "keménység" amit nem tudom, hogy tudnék másképpen definiálni, talán "hűvös" jelzőt akasztanék rá.. de ezzel együtt meg mégis inkább középtartomány van kihangsúlyozva.. Fura egy öszvér. Vagy én nem tudom mihez hasonlítani, mert alig hallottam még normális erősítőket. Tannoy F2 dobozzal még kellemes és jó, de pl. (lehet hülye példa) egy Sony XBA-C10 armatúrás fülessel nagyon fárasztóvá vált nekem a produkciója. És ugyanez a füles más eszközön nem produkált ilyet. De ez is emberfüggő, kinek mi jön be.

    Jut eszembe, van itt valakinek Marantz erősítője és lehetőleg Bp. közelében lakik? Szívesen elmennék hozzá egy hallgatózásra, ha nem venné zokon.. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák