Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • slick-adam

    aktív tag

    ugy tunik megiscsak lehet öltönyben napozni (~ D-vitamint gyujteni). tettem puha filckorongot + aprocska gumi labakat a Nubik ala es maris jobb lett a hangzas a csunya asztalon. hirtelen ez igy eleg is.

    -----------------

    mas tema:
    be kell vallanom meg valamit. nem eleg, hogy asztalon allnak a dobozok, raadasul AV-Receiver-el vannak hajtva, s meg csak nem is csucsmodellel (Denon AVR-X2000). :Y ezzel mukodott a Nubert Nubox szett ezidaig.
    ez a masina nyilvanvaloan keves 700 €-t erö dobozokhoz (csak frontok). tegnap Hazimozi topikban adtak par tippet (innen BBeci pl), hogy a legtutibb megoldas egy high-end receiver lenne, azzal mar lehet hajtani dobozokat jo minosegben (sztereoban is). vegsö allomas mindenkepp ez lesz, de mivel egyelöre ugyis csak sztereo van (5.0 maradeka a jobb, nagyobb, praktikusabb szobaval fog erkezni), ugy dontottem atvaltok ideiglenesen sztereo erösitöre. azt mondtak az okosok, hogy egy 300 euro koruli keszulek keresztbe lenyeli a Receiver-emet, szoval ennyit szannek most ra hirtelen.
    tippeket kernek szepen, hogy miket lenne erdemes nezegetnem. vagy ha van ennyiert kategoriaban mindent verö modell, akkor rendelnem.
    amiket hirtelen talaltam:
    - Pioneer A-30 - 225 €
    - Denon PMA 720 AE - 230 €
    - Marantz PM5005 - 260 €
    - Yamaha A-S301 - 290 €
    - NAD C 316BEE - 300 €

    illetve CD lejatszot is szeretnek, mert egy igencsak regi Sony-m van, ami ujkoraban is max kozepszint lehetett (vagy az se). itt is jo lenne olyan 3-400 €-nal megallni.
    esetleg a NAD / Marantz erösitök parjai?
    - NAD C 516 BEE CD-Player - 335 €
    - Marantz CD5005 - 270 €

    elöre is köszönöm a nem szelsöseges valaszokat! :R

    parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu

Új hozzászólás Aktív témák