Hirdetés

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

  • Szűkös készlettel indít az iPad Pro OLED?

    ma Állítólag meggyűlt a Samsung baja az iPad képernyőkkel, az LG viszont a kívánt mennyiségben szállítja a paneleket.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speeedfire

    nagyúr

    válasz bajnokpityu #55044 üzenetére

    Bocs, félreolvastam. Tudnál írni egy boltot is, ahol ez beszerezhető?


    kammerer:
    "Na ezért is hangsúlyoztam annyira, hogy látatlanban ne vegyél semmit, legfeljebb próbálgass, mert a rendszered - még a kiegyenlítettebb karakterű vdH kábelekkel együtt is - az adott árkategóriában éppen az olyan tónusúak közé tartozik, amit hiányolsz belőle."
    Miért ebben az árkategóriában mi az ami mély tónusos? Ha jól tudom a wharfedale pont mély súlyos (legalábbis sok cikkben ezt írják róla), amit nem vettem, hanem ajándékba kaptam. :)

    Az erősítő egy alkalmi vétel volt, összehasonlításképp egy denon HM és egy épített gainclone volt, amikkel összevetettem, emiatt is maradtak meg.

    A vdh kábeleket is kipróbálásra vettem és az előtte lévő gotham kábelekhez képest mérföldekkel jobb volt, emiatt is tartottam meg őket anno.

    "Ezért mondtam, hogy leginkább az elvárásaidat kellene átalakítani, és ezt újra mondom, amikor szubot tervezel beletenni, amely persze meghozza azt az erőt, amit szeretnél, csak hát el is rontja majd a szép hifi hangzást, amely mint mondtam, és te is sejted, egyébként az árkategória mélytónusú részéhez tartozik."
    Ezt nem értem. Az elvárásaimmal nem tudok mit kezdeni. Van egy adott hangkép, amit szeretnék hallani mikor hazaérek, befekszek a kanapéba és bekapcsolom a zenét.
    Nagyon szeretném már végre a saját rendszeremben is hallani azokat a gyönyörű, telt, hosszú mélyeket, amik pl Madonna - Frozen című számában vannak. De, mint írtam, úgy néz ki ebben a felépítésben ennyi van. Illetve lehet, hogy van több csak épp nem találtam meg még azt a komponenst, amit meghozza az eredményt.
    A mély láda nálam is a legutolsó lehetőségek között van, mert valószínűleg teljesen elcseszné az amúgy szép hangképet. Ami most kijön a dobozokból az számomra több, mint elég, csak mégsem.

    A teljes rendszer csere, ha lesz is biztos nem a közeljövőben. Akkor egy kategóriát szeretnék ugrani majd.

    Javaslom, próbáld ki, hogy kölcsönkérsz valakitől egy értelmezhető színvonalú CD-játszót, és azon hallgatsz meg néhány CD-t a PC helyett. Csak hogy érezd, hogy milyen, ha a forráskészülék is hifi. Szerintem tanulságos tapasztalat lenne, de legalábbis remélem.
    Hallgattam már, de számomra nem hozott akkora különbséget. Szebb volt, tisztább volt, de én alapvetően nem ezt keresem egy zenében. A zene pörgessen fel, vagy lazítson el. Inkább élvezni szeretem, mintsem az apróbb részleteket keresgélni. Ami alapvetően egy jó dolog, ha egy újabb hangot hall ki az ember, az amúgy már 100x meghallgatott számban. :)

    Összegezve: Amiatt kerestelek fel csak benneteket, hogy érdemes-e ezzel a rendszerrel többet foglalkozni vagy inkább teljesen más irányban kellene keresgélnem azt, amit hallani szeretnék.

    Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

Új hozzászólás Aktív témák