Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz #71562240 #54339 üzenetére

    Köszönjük a hozzászólásod és mindenkori segítőkészséged. :R :R :R

    Jó hogy ezt leírtad: "A "hifi minőség" a jobbra való törekvés, azaz az adott anyagi lehetőségek-szándékok között a jobbat megtalálni, amihez persze szükséges, hogy a kereső személy számára legyen tudás arról, hogy számára mi a jobb a kompromisszumok között. Ha a lehetőség filléres, akkor a filléres lehetőségek között. Vannak filléres készülékek, amelyek a jobbra törekszenek a filléres lehetőségek között, és vannak, amelyek százezrekért sem ezt teszik. Ugyanez van az emberekkel... "
    Már mehetne is témaösszefoglaló indításnak :C

    Igaz, nem túl rég követem nyomon a fórumot (a háttérből) de én is arról kezdtem meggyőzni magam: hogy ez szószerint csakis HIGH FIDELITY-s topik akarna lenni (legalábbis egyesek ezt sugározzák) és emiatt sokan nagyon rossz helyre jönnek kérdezősködni általános zenekütyüs ügyes-bajos dolgokkal kapcsolatban.
    Ezek után jó azt hallani, hogy ez a topik mégiscsak mindenkinek szólna, aki "jobbra" szeretne törekedni. Habár gyanítom, nem mindenki osztozik a véleményeden.

    Mindazonáltal természetesen sokat lehet tanulni a "magasabb" szintek irományaiból is, főleg mert az ottani tapasztalatok részben átültethetőek lentebbre is.

    Azért már félnék :) kérdezősködni

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák