Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    válasz #71562240 #54107 üzenetére

    Szia!

    Köszönöm ezt a hosszú és részletekbe menő hozzászólást. Utólag visszagondolva lehet hogy egy kicsit pongyolán fogalmaztam meg hogy milyen ügyben kérnék tanácsot/segítséget. Eszembe se jutott viszont hogy ezzel esetleg magamra haragítom a lelkes HiFi-stákat, ami természetesen nem állt szándékomban.

    Az alapvető helyzet ugye az volt, hogy hozzámkerült a HK620 + egy hozzá illő CD-lejátszó (5 lemezes), amiket jelenleg nem igazán tudok hova elhelyezni, bagóért eladni nem akarom őket, de azt se hogy porosodjon a pincében. Szóval jött az ötlet, hogy mivel úgyis ráfér némi nevelés a barátnőm(!) öccsére, ezért egy belépő szintű hangsugarzóval elindítom a minőségibb zenehallgatás hosszú és rögös ösvényén.

    A HK620 nem olyan nagy vas, tud kb. 40W-ot 8ohm-on, szóval gondoltam bőven elég egy közepes méretű polcsugárzó mellé. Állót azért zártam ki, mert van egy kistestű kutyájuk (Bichon), és bár eléggé szófogadó, az ördög nem alszik, és inkább egy állványban tegyen kárt mint magában a hangfal dobozában (a szövetről nem is beszélve).

    Számomra amúgy a Tannoy szimpatikus, főleg az elülső reflexcső miatt, de a Heco is tetszik a magas érzékenysége miatt. A Cambridge Audiot ismerem, az S30-at ráadásul hallottam is már, nem is tudom hogy nem jutott eszembe.

    Közben persze elkezdtem bújni a hirdetéseket + teszteket olvasni a kiszemelt típusokról.
    Lehet hogy ezzel kellett volna kezdenem, csak úgy gondoltam inkább rákérdezek hogy egyáltalán jó irányba indultam-e el a hangsugarzó keresésben.

    Köszönöm a tanácsokat, bár bevallom egyre bonyolultabbnak tűnik a dolog ahogy egyre több lehetőség jön képbe, pedig eredetileg nem akartam túl sok energiát fektetni ebbe. Nem is tudom hogy gondoltam én ezt a "rendszer-összedobást"! :W

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Új hozzászólás Aktív témák