Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Ribi #52136 üzenetére

    - Didaktikusan fellépített hifi-audiofília tanfolyam célzattal.
    - Didaktikusan felépített szemléletalakítás célzattal.
    - Mert voltak, akik pozitívan fogadták ezt a célt és megvalósítási formáját.
    - Egyébként sem az a cél, hogy el legyen dugva egy távoli sarokba, hanem hogy szándékosan szem előtt legyen itt folyamatosan (azazhogy bökje a szemedet, hehe), és hogy apránként meg is lehessen beszélni, ha valakinek tapasztalata van az egyes részekkel kapcsolatosan, és/vagy esetleg most kipróbálgat valamit az írások hatására.
    - Ötödrészt, a grafománozók elleni oktrojált manifesztumként, miszerint miért ne lehetne egy szakmai topiknak nevezett topikban a tematikához tartozó komoly szakmai kérdésekről kifejtőleg beszélgetni, olvasgatni, miért lenne muszáj három tőmondatos terjedelemre korlátozni egy hozzászólást akkor is, ha a téma egyébként részletesebb kifejtést kíván.
    - Hatodrészt, most már úgy is kevés rész van hátra belőle, tehát okafogyottá vált változtatni, végigmegy ilyenformán.
    - De mindezt már megbeszéltük legalább egyszer, mások visszajelzéseivel együtt, hogy ez jó így - meg azt is, hogy persze kissé nagyobb pezsgést reméltem a témától. Ámbár egyébként privátban és alkalmasint más topikban nagyobb visszhangja volt mint itt - privátban pozitív, más topikban persze inkább negatív felhanggal, egyes "ifjútörökök" részéről. Magyarországon internetes fórumon még nicknevek mögé rejtve is kevesen veszik maguknak a bátorságot "coming outolni", például jelen témánk szempontjából az audiofil szemléletűek egy része inkább megbúvik a háttérben, nem akarván kitenni magát az ifjútörökök haragjának, hehe.

Új hozzászólás Aktív témák