Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    válasz Plexicushio #52139 üzenetére

    ????
    A teljes válaszodat nem értem.
    Először is úgy kezdted a hsz-ed, hogy DacMagic Plus, aztán a végén, amikor felsorolod a rendszered, már DacMagic100-at írsz. Szerintem ne engem csesszél le, mert ezek után a búbánat tudja, hogy akor neked mégis a Plus van!
    USB 1 módban a tiéd is csak 24/96-ot tud, USB 2 módban (ehhez kell a driver) valóban tudja a 24/192-t. De mivel közelebbről csak a Plust ismertem, így ezért írtam, hogy nem biztos. Tehát szintn nem értem a cseszegetést.
    Honnan szeded, hogy nekem bármilyen CA DAC is lenne??? Csak azért, mert bár DAC-om van, még véletlenül sem CA!!!

    Az utolsó mondatod teljesen értelmezhetetlen: "Jó USB portot építeni meg nem ilyen árkategóriában szoktak -állítólag- szóval szerintem jól teszi az olvtárs ha elsősorban nem azt forszírozza vele. "

    Mit értünk jó USB port alatt??? Nem te lennél az első, aki a DAC-jét USB-n hajtja meg PC-ről. Nekem a te DAC-odtól háromszor magasabb kategóriájú DAC-omhoz is inkább az USB portot használom, mint mondjuk egy tizen-huszonezres (netán alaplapi) hangkártya digitkoax kimenetét. És azt hiszem, hogy teszik ezt jópáran olyanok is, akik több milliós rendszerről is hallgatnak néha PC-t...

    Egyszerűen nem tudom értelmezni a "jó USB portot építeni meg nem ilyen árkategóriában szoktak" kijelentést - ugyanezen mondatod végére pedig csak annyit: Szívesen! (elég furcsán köszönöd meg, ha valaki megpróbál helyetted gondolkodni, segíteni! Ha már nem telik egy köszönömre, akkor ne írj semmit - illetve aki ennyire össze-vissza tesz fel egy kérdést, attól nagyon meredek, hogy kioktatja a válaszadót...)

Új hozzászólás Aktív témák