Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    válasz andorra #51761 üzenetére

    +1!
    És ha még hozzátennél néhány, (a minőségi hangvilág érdekében) szintén fontos tényezőt, akkor talán elmaradna ez a mostanában dúló divathóbort, miszerint mégiscsak : " mások tanácsa alapján válassz magadnak feleséget, mert te fogsz vele együtt élni !" :D
    Nem az a gond a zenét és jó hangminőséget kedvelő emberkék túlnyomó többségével, hogy kevés pénzből szeretne jó hangforrást otthonra, (mert valóban elérhető "soványabb" pénzes malac ledöfésével is a több/kevesebb kompromisszummal, de elfogadható élvezetes zenei hang) hanem inkább nagyobb gond, hogy a zenei láncot építgető emberke, nem hajlandó tapasztalatszerzés útján megtudni, hogy mit is kell keresnie ahhoz, hogy az áhított végeredményt megépítse magának. Hogy egyáltalán, milyen kompromisszumot kellene!lehetne hoznia ahhoz, hogy a későbbiekben csiszolgatni tudja zenei láncának alkotó elemeit.
    Talán nem is sarkosítok, mikor ide merem írni: tudja-e egyáltalán, hogy mit szeretne, és ahhoz miként és mit kell meghallania egy - egy alkotóelem meghallgatása során?
    Amíg, erre nem döbbennek rá a jó hang "hajszolása" során, addig nem is tudják értékelni a fentebb leírtakat már megtapasztalt kevesek tanácsát. Inkább iróniával, cinizmussal reagálnak a tanácsokra, különösen azért, mert meg sem értik a tanácsokat.
    Nagyon igaz az a már-már szállóigévé vált, gyakorta leírt javaslat: "el kell menni, és meg kell hallgatni". És ha meg is tudja hallgatni, és a vásárlás mellett dönt, akkor az otthoni (már meglévő elemekkel) környezetben is mindenképp meg kell hallgatni.
    (ezt lehet úgy is olvasni, hogy csak egy füle-farka sincs agyament "bölcselkedés", és majd a harmadik, negyedik erősítő (vagy egyéb ketyere) cseréje után összeszámolhatja, hogy mennyi is volt a "tanulópénz", vagy el lehet járni hallgatózni és tanulni ingyen...)

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák