Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    Sziasztok!
    Kerestem olyat, hogy "Milyen erősítőt" topik, de nem találtam.
    Szóval itt kérdeznék egy olyan szempontból butát, hogy tudom, a válasz meglehetősen szubjektív tud csak lenni.
    Nagyon töröm a fejem a három erősítő között: Advance Acoustic X-i60, Rotel RA-05SE és Arcam A70, A80, illetve A90 (ez utóbbi három elvileg teljesítményben tér csak el, de állítólag hangban is - és ebay-n lényegében nincs jelentős különbség köztük árban). Tudom, a három erősítő más korból származik, más filozófia szerint építettek. A Rotel és az Arcam hangot ismerem, kedvelem. Bár a konkrét erősítőkhöz még nem volt szerencsém. Szóval valami hasonló hangot keresek. S itt lép a képbe az X-i60, mert ő ugye egy vadonatúj konstrukció, nagyon jó árral, de mindenhol (fórumok, tesztek) agyondicsérik - majd a végén azért hozzáteszik, hogy azért ez a belápőszint (tudom, a többi is). Viszont azt is hozzáteszik általában az Arcam 70-80-90-hez, hogy egy NAD CXXXBee általában már jobb tőlük (ezt leginkább fórumokon olvastam. A NAD-ot ismerem, tisztességes, figyelmre méltó a hangja a 316-326Bee-nek, elbűvöl, hogy kevés pénzért milyen remek a hangjuk, de valahogy nem akaródzik olyat venni. Ugyanakkor az X-i60-ról meg azt is olvastam, hallottam, hogy a NAD 326Bee-t veri. Namostakkor!
    Ki, melyiket ajánlaná? Árat vegyük ki a képletből az egyszerűség kedvéért, illetve a a teljestménykülönbségeket is (nekem még a Rotel 2x40 wattja is elég lehet), na meg azt a tényt is, hogy az X-i60-ban DAC is van.
    Szóval ez a három típus van, melyiket vegyem??? (Kérlek benneteket, más alternatívát azért ne adjatok, mert képlet így is bonyolult már, illetve ezek beszerzésére van lehetőségem.)
    Előre is nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák