Hirdetés

  • Újrázhat a Pixel Tablet

    ma Csak ezúttal dokkoló nélkül. A kiegészítő természetesen külön megvásárolható marad és elvileg érkezik az érintőceruza és a billentyűzetes tok is.

  • Végre prezentálta a Snapdragon X szériát a Qualcomm

    ph Az Elite és Plus sorozat az év második felében debütál az egyes notebookokban.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ekkosh

    tag

    Pár napja hallgatom már az RS6-ot, és a sok jósága mellett van egy kis hiányérzetem. Nem tudom hogy megszokás kérdése-e, vagy esetlegvan-e valami gondja a doboznak, vagy szobaakkusztika... Tudom honnan tudnátok megmondani hogy mit hallok, de hátha valakinek van ötlete. Szóval a középtartományból mintha hiányozna egy rész, ilyen üres lenne a zene közepe. Olyan érzésem van mintha lenne equalizer-em és egy pár potit a közepén lehúztak volna. Pl ha egy szám alatt egy clean elektromos gitár alapot játszanak akkor azt alig tudom kihallani.
    Kezdetben azt gondoltam hogy ez az a rész ahol a tannoy v4 előd harsányabb közepei lehettek (ami lehet) de valahogy nehezemre esik megszokni. Gondoltam valami freq skálát lejátszanék rajta, hátha kihallok ott valamit, honnan kellene letöltenem ilyet? Vagy mélycsillapítás kellene és akkor kiegyenlítettebb lenne a hangzás? Vagy megsérülhetett a doboz szállítás közben? (külsőleg semmit nem látok). Vagy csak a jóval jobb minőségű doboz kihozta a rendszerem többi részének ezt a hiányosságát.. ? (adatlapon) Vagy maradjak csönben és örüljek hogy végre jó minőségben hallgatok zenét? :)

Új hozzászólás Aktív témák