Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz liszi70 #47337 üzenetére

    Kérlek, olvasd el mégegyszer, amit írtam, mert a válaszod a szövegem megnemértéséről tanúskodik. Segítek, összefoglalom, hogy miről írtam: ez itt a starter, elementary, pre-intermediate, intermediate, upper-intermediate, advanced és proficiency hifisták topikja, fóruma, együttesen. Tehát a totál kezdőké is, sőt, a gyakorlatban leginkább azoké. Szövegem semmi ezzel ellentéteset nem tartalmazott, sőt.

    Hasonlat: Szerintem egy jó angoltanár, aki kezdőket oktat, az első órán megállapít néhány alapvető különbséget, ami az angol nyelvre jellemző és a magyar nyelvre nem jellemző, tehát felvázolja azt a koordinátarendszert, amit az angol nyelvet tanulónak tudatosítania érdemes magában, ha az angol nyelvet belülről akarja megérteni, elsajátítani. Andorra ezt teszi a hifi topik kezdőinek tanfolyamán. Megállapítja a kezdő kérdező számára, hogy a hifi működésmódja miben különbözik az élet egyéb területeinek működésmódjától, azazhogy mitől hifi a hifi.

    "...nézzétek el nekünk, a kezdőknek, az inkompetens kérdéseinket." Ugyebár éppen arról beszéltem, hogy Andorra éppen azzal segít, hogy rávilágít, hogy mitől inkompetens a kérdés. Hátha nem akar a kérdező inkompetens maradni - aminthogy vannak is példák arra, hogy az inkompetens kérdező az itteni, Andora-féle tanácsok hatására is elköteleződik a hifi szemlélet mellé.

    Feltételezem, hogy további reakciókra nem válaszolok, hiszen nem szándékozom visszatérni a topikba, csak azért írtam meg az előző hozzászólásomat, mert a témaösszefoglaló témájához kapcsolódott, amit ugyebár végigviszek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák