Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Az-X

    őstag

    Átköltözünk innen mert már nagyon kezdett ott off lenni a téma. A legutóbbi kérdés:

    Ezek a kábelek mennyibe kerültek?
    NeoTECH KHS201-A OFC (az erősítő és a hangkártya között) - ez RCA-XLR kábel vagy milyen?
    NeoTECH KS-1440 BiWire OFC (az erősítő és a hangfalak között)
    Az Onkyo Integra A-8015 bi-kábelezhető?

    NeoTECH KHS201-A OFC: Ez a kábel gyakorlatilag 2 mono kábel de egymáshoz vannak rögzítve, külön-külön árnyékoltak. Mindkét végére minőségi RCA dugókat kértem. 4m hosszú, szereléssel, csatlakozókkal ha jól emlékszem 6000Ft körül volt.

    NeoTECH KS-1440 BiWire OFC: Nem tudom ismered e ezeket a Bi Wire kábeleket, gyakorlatilag 4 ér van benne. Az egyik pár a magasat a másik pár a mélyet csillapítja kevésbé. Ebből kétszer 2,5m-t vettem az egyik végén banán dugókkal a másik végén ebbe a menetes csíptetőbe való csatlakozóval. Ez szereléssel, csatlakozókkal 13.500 környékén volt.

    Onkyo és bi-kábelezés... no ebben a témában már annyi mindent hallottam, hogy nem is nagyon merek nyilatkozni. Van aki azt mondja, hogy az is bi-kábelezés, hogy az erősítő oldalán összesodrod a hangfalnál pedig a megfelelő helyekre kötöd. Van aki szerint az A-B kimenetekre kell kötni, és A+B-ben hajtani. De én már láttam olyan erősítőt amiben 4 külön végfok volt. Ez az Onkyo tud A+B-t, összesodorni nyilván mindegyiknél lehet :) Kérdés továbbra is, hogy mit nevezünk bi-kábelezésnek. Sajnos az én hangfalaim nem bi-kábelezhetőek úgyhogy nekem csak össze vannak sodorva mindkét oldalon az erek.

    :)

Új hozzászólás Aktív témák