Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz andorra #42705 üzenetére

    milyen törekvést nem láttál? őszintén. tényleg kíváncsi vagyok.

    valami autógumi kapcsán elkezdett fikázni itt pár ember, valamilyen oknál fogva. mindezek előtt érdemi segítséget kaptam MasterMark és Speeedfire kollégától, minden sallang nélkül.

    a többi honnan jött? oké, hogy egy 30 ezres aktív hangfalpár és egy 25 ezres fejhallgató nem a világ, egyelőre ennyire futotta, én kérek elnézést, hogy kérdeztem. de ne verjük már be az orrunkat a csillárba, lehet azt lejjebb is hordani. a ph bizonyos topicjaiban terjengő sznobizmust is jól ismerem, és valahol meg is értem, mikor 6 számjegyű komponensek fordulnak meg a topicban. de attól még nem kell taplónak lenni, hogy értek hozzá és/vagy birtoklom.

    Nem tűnt úgy, hogy érdekelné.

    igenis érdekel. ezért nem megyek be egy mediamarktba meg audiopartnerbe és veszek valamit a polcról, hanem kérdezek itt, és hálás vagyok a segítségért. már ha eljutok odáig.

    ui.:

    kammerer fórumtárssal szemben egy szál vitát nem szándékoztam prezentálni, neki köszönet jár, véletlen ugyan, de egy hét alatt másodszor is belém botlik és válaszol, amit meg is köszönök. Auratech mondókája bötke a csőröm, Toobee meg minek írt egyáltalán kategóriás hsz-t tudott felmutatni.

    mindegy, nem kell ide több off, ezt még le szerettem volna írni a miheztartás végett.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák