Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    Mindig van a jótól jobb, és a jobbtól is van mégjobb!
    Egészen a tegnapi napig általános megelégedéssel hallgattam otthon zenét. Tisztába vagyok vele, hogy a zsebemnek megengedhető keretből gazdálkodva, mi az az összeg, amiből 3 év alatt összevadászhattam magamnak a sztereó vonalam alkotó elemeit. Kezdtem is belenyugodni, hogy meg kell elégednem a jelenlegi cuccommal, mert egy picivel jobb minőség eléréséhez, már annyi pénzt kellene rááldoznom, hogy azt szinte lehetetlen kigazdálkodnom, na meg akár a családi béke is csorbát szenvedne, mert nem egy alkalommal ultimátumot kaptam már: "mégegy ketyere, és megyek/mehetsz a háztól...."
    Tegnap délutánra volt lebeszélve Toobee fórumtárssal, hogy eljön hozzám, kis zenehallgatás, illetve elvisz egy cd játékost + néhány lemezt, hogy otthon tesztelje az új szerzeményét, ami végre megérkezett hozzá.
    De sajnos, Toobee fórumtárs, galád módon ( ;] ) feldúlta a zenei cuccommal kötött kompromisszumos békémet! :Y Elhozta új szerzeményét is, egy Emotiva XDA-t!
    Hangügyileg, nem igazán nagy a különbség a saját dac-em és az Emotiva között. Eddig, a zenei színpaddal/térrel is elégedett voltam. De ez az "átkozott" Emotiva, ez most ismét felélesztette a hifi bogaramat!
    A zenei színpad jóval precízebb lett! Minden habozás nélkül rá lehet mutatni a zenész/énekes helyére, több hangszer esetén is jól kivehető, ki/mi hol helyezkedik el. Néhány rongyosra hallgatott, részleteiben agyon elemzett zeneszám is tudott újdonsággal meglepni, az Emotiva közreműködésével.
    Mindaddig, még a zenét hallgattuk, csak a kellemes élmény volt... de amikor elárulta a "galád merénylő" (Toobee) :DDD hogy mennyiért sikerült beszereznie az Emotiva-t... na akkor már nem csak a zene okozta öröm volt jelen!
    Lehet, nem kicsit gyerekes a kijelentésem, de nekem KELL! egy ilyen ketyere!
    Javaslom, aki teheti, könyörögje magát Toobee "kegyeibe", és hívassa meg magát egy hallgatózásra hozzá! Nem fogja megbánni!
    Gratula a szerzeményedhez Toobee, és kellemes zenehallgatást!

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák