Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xtremetuning

    addikt

    válasz tdd587 #36670 üzenetére

    Óóóó én bevallottan szeretek drótozni, állványozni, tesztelni. Sőt a nejem is.
    Aztán napi 6-8 órát zenélünk és élvezkedünk :B . És hetente 3-4 órát le is ülök elé, amikor csak magamban vagyok. Általában esténként. A nej szintén.

    Márkanevek : azért, ha félretesszük az előítéleteket, igenis vannak nagy múltú márkanevek, amikben nem nagyon ,vagy csak ritkán lehet csalódni. És természetesen lehet találni kispénzért is eszközöket, amikkel ugyanúgy el lehet zenélni. A lényeg, hogy bármennyiből is építünk rendszert, az elérhető legjobb minőségre törekedjünk.

    Érdekes, az én ismerettségi körömben mindenki elismerően szokta münchent emlegetni. Lehet Ők már tényleg megvilágosultak ??? Én is átjárok egy haverhoz (kereskedő), aki mindig tud olyat mutatni, hogy csorog a nyálam, de mégis a helyén tudom kezelni a dolgot és mindattól függetlenül szeretem az itthonra összehordott motyót továbbra is hallgatni. Legalább látom az irányt, hogy van még mit csiszolni.
    Csak már nem muszáj.

    ...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'

Új hozzászólás Aktív témák