Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KisTücsök

    addikt

    válasz #71562240 #34010 üzenetére

    Én is először a Rotit zártam ki, bár nem azért, mert az lenne a leggyengébb a három közül (így nincs rálátásom), hanem, mert másik márkát is kiszeretnék próbálni.

    Nem könnyű ez a helyzet. Ha lenne annyi pénzem, komolyan mondom megvenném mind a kettőt, majd összehasonlítanám, végül a nekem jobban tetszőt megtartanám, a másikat meg eladnám. Csak ugye nincs ha...

    A Myriad külsőre jobban tetszik, különlegesebb, ízlésesebb, szerintem. Na meg - ha ez számít - 200-ért láttam újonnan (procinema-n, ami ugyan már nem aktuális, de akkor is) szemben az audiolab 150-es árával, tehát egy időben a két erőlködő között 50e ft volt a különbség), így a Myriad mindenképpen jobb ár/érték aránynak tűnik, aztán, hogy melyik szól jobban, nem tudom. Amiket elmondtál a két erőlködőről, mind a kettő jó lenne számomra. Az is felesleges lenne, hogy alszok még rá pár napot, mert akkor sem tudnám a hangjuk alapján eldönteni, plusz lehet addigra le is maradok róluk. Legyen az audiolab, nem igen tudom, miért, talán, mert Te is azt választanád. Mellé úgysem lőhetek. Egyeztetek a csávóval, remélem még megvan.

    Még egy kérdésem lenne, kíváncsiságból. A 100-120 körüli csövesekről mi a vélemény? Olyasmit hallottam, hogy ezekhez a 715-ös Focalokhoz csöves jobban illene, erről valami vélemény?

Új hozzászólás Aktív témák