Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz kurtzyx #31982 üzenetére

    Blattidához csatlakoznék a 450-es Dalival kapcsolatban, emellett jelzem, hogy a Zensor-ok is nagyon jól tudnak szólni, az a széria is zeneibb. mint a Conceptek, bár a Conceptek is jó ár/értékűek, de a brummogósabb hangolásuk miatt ízlésfüggőbb, hogy kinek tetszenek. Tehát ha találsz kisebb, a keretedbe beférő Zensort, akkor azzal is igencsak érdemes foglalkozni szerintem.
    Ebben a topikban a Jungson JA-66-osról vannak sokunknak tapasztalatai, az eléggé népszerű, érdemes visszakeresned a véleményekre, ellenben a 88-asra nem nagyon emlékszem, hogy szóba került volna.
    A HiVi-kkel való kevés tapasztalatom alapján kicsit meg szokott lepni az a heves ellenszenv, ami némelyek felől az irányukba árad, de mivel tényleg nagyon kevés tapasztalatom van, így nem merem azt mondani, hogy túlzásokba esnek, akik ennyire degradálják.
    A korábbi hsz.-ed választékából a Marantz 700x-esekkel szemben én inkább a NAD-okra szavaznék, azok érdekesebben szólnak, bár igaz, hogy a Marantzok meg esetleg korrektebbül. De a Marantz 700x-es széria hangjai nekem egy kicsit tankönyvízűnek tűnnek, bár éppenséggel 7003-ast még nem hallgattam. A NAD 316BEE egy kicsit "best buy-abb", mint a nem mindenki által annyira elismert, ízlésfüggőbb 320BEE.
    A Tangent-ek körül is kotorászhatsz, jók szoktak lenni, helyenként kifejezetten előnyös ár/értékkel. Könnyen meg is tudod hallgatni őket, több helyen is kaphatóak.
    A CA 540A és az MS 908i valóban egy elég dögös párost alkotna, zenélni is tudna, és a szomszédot is kiugrasztaná a békés délutáni szunyókálásból. A fémesebb CA és a lágyabb MS a legtöbb hangfelvétellel éppen jó középarányt tud alkotni hangszínben-tónusban.

    (#31992) t.sandor: Nem sok alternatívája van az S30-nak a maga műfajában, mert veszett jó kisdoboz olcsón, de ahogy kurtzyx is írja, versenytárs lehet például a féláron akciós MS 904i, bár teljesen más hangkarakterrel, mindazonáltal az állódoboz nagyobb hangot adna, mint az állványos, és általában nem is lenne rosszabb a hang. A HECO Vitas is jó, de egy kicsit inkább házimozira való, mint zenélésre. De zenélésre is megéri, főleg, ha ilyen olcsó.

    (#31996) Tamoo: Nincs azzal a kvázi szinusszal semmi baj, csak akkor, ha túl nagy teljesítményen nyomod, túl sok ideig.

    (#32001) t.sandor: A Jungson művészibb, de ízlésfüggőbb is, míg a CA kiszámíthatóbb, egyértelműbb hangkarakterű. Meg kell hallgatni őket a választáshoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák