Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz bkercso #30314 üzenetére

    :D Persze, jpeg-ben tolom, ha már nem hallom az összes hangot, legalább nézegethetem ;] :C Nem Pc, asztali DVD van az erősítő mellett.
    Egyébként ilyesmire gondoltam, mint audio :B Régebbi beidegződésem miatt írtam (anno, mikor bejöttek a cd-k, akkor volt nekünk az AUDIO, meg az MP3 és annyi :B).
    Nem volt lemonósítva a rádió. Ígérem mindenkinek, csinálok értelmes tesztet is :K (Bár ennek pont az volt a varázsa, hogy nem tudták és nem volt előkészület sem, sőt, direkt úgy kérdeztem, hogy az ellenkezőjét kérdeztem, nem a különbséget, hanem az egyformaságot). Logikus lépés a monó teszt, bár a rádióban más-más számok szóltak s már nem olyan nagy divat a sztereó szétválasztása, mint anno pl a Bonanza idején volt.
    Nekem különbség annyi volt-van, hogy az UTP kábellel több, talán lágyabb a mély és több a középhang, a magas meg tisztább, kevésbé hallható. Este rávetem magam, most haladok teendőim felé.
    DDL: Köszönöm a linket...na ez a mély víz reggelre elég volt, egyenlőre lent vagyok a meder alján és küzdök az örvényből a felismerés felé :R (örvény=mit is akar írni?? :F ).
    Köszönöm mindenkinek az észre vételeket, segítséget, a türelmet és a tanácsokat!

Új hozzászólás Aktív témák