Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WN31RD

    addikt

    válasz asadasad22 #3003 üzenetére

    Nem tudom, hogy az a Sony az iPodhoz vagy egyebekhez képest mennyire jó (bár hangminőség tekintetében alapvetően jó tapasztalatom van a hordozható Sony eszközökkel), de a CX300 azért közel sem csúcs, a másik topicban már emlegetett Shure valamelyik olcsóbb modelljét ajánlom én is inkább.

    "Ha FLAC-et hallgatnék egy überlejátszón UE 11 Pro-val, akkor már számítana a csatlakozó?"
    Biztos vagyok benne, hogy az UE 11 Prohoz gyárilag adott csatlakozó minden szempontból tökéletesen megfelelő. Akik ilyen szintű cuccot tudnak készíteni, amelyet profiknak is eladnak, nem idióták, hogy egy vacak csatlakozóval rontsák el. :D
    (Szerk.: De a konkrétan kérdésedre válaszolva: Nem hallottam még UE 11-et, de az egyéb eszközökkel való tapasztalataimból következtetve azt mondom, hogy minden valószínűség szerint nem számítana még ott sem.)

    Ami a FLAC vs. MP3-at illeti: Egy jobb fülhallgató MP3-on is jobb, élvezhetőbb, nem kell FLAC ahhoz, hogy hallhatóak legyenek az előnyei. (Nekem pl. Shure E5c van, amely már komolyabbnak mondható, bár nem egy UE 11, és bizony az MP3 is szebben szól rajta, mint valami gyengébb fülhallgatón.)

    [ Szerkesztve ]

    ''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

Új hozzászólás Aktív témák