Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz bkercso #29709 üzenetére

    Így van, annyi eltéréssel, hogy nem igazán a személyiségről van szó, hanem közhelyes személyiségpanelekről, ergo általában éppen a személyiség hiányzik a versenyzők többségéből. Tisztelet a kivételnek, de a személyiséggel rendelkezők általában nem sokáig jutnak, mert zavaró, hogy nem illenek bele az adott műsorkészítési sémába. A versenyben sokáig jutók közül tényleg ritka kivételek az árnyalt személyiséggel rendelkezők, lásd típuspéldaként Ruzsa Magdi, aki viszonylag értelmes ember, és többé-kevésbé még ízlése is van, nem véletlenül volt ellenszenves a nézők jelentős része számára (nem reprezentatív rögtönzött közvéleménykutatásom szerint a nézők mintegy 50-70 százaléka tartotta nagyképűnek, "fennhéjázónak"), és nem véletlenül nem lett belőle olyan celeb, mint a többiekből szinte kivétel nélkül (néha még Oláh Ibolyából is, akiben pedig szintén van spiritusz, nem véletlenül lett ő a mumus, nem véletlenül vele ijesztgetik otthon a szülők a gyerekeiket, ha nem akarnak este lefeküdni). :D

    (#29708) BBéci: Semmi baj nincs azzal, hogy szórakoztat, én csak néven neveztem a gyereket. Az általad szívesen nézett X-Faktor és az általad nézhetetlenek tartott Big Brother között mindössze annyi gyakorlati különbség van, hogy a Big Brother-szereplők kiválogatásánál egyetlen szempont, hogy minél nímandabbak és baromarcúbbak legyenek, az X-Faktor szereplőválogatása esetében pedig számít valamennyit a jó hangi adottság és az előadókészség is. Így az X-Faktorban (Csillag születikben, Megasztárban...) hellyel-közzel, elvétve nézhető-hallgatható produkciók is előfordulnak és a szereplők általában közelebb állnak a homo sapiens fogalmához, mint a Big Brother (Való Világ, Farm, Bár, Nagy Ő...) szereplők. De ettől még a két műsor teljesen egy rugóra jár, teljesen azonos szabályok, dramaturgia és esztétika szerint működik(B)(I) a kiválasztóshow-tól(/I)(/B) kezdve a heti (B)(I)kiszavazóshow-kig(/I)(/B). Érdemes ezt tudni, és pontosan megnevezni a műfajt - gondolom én. Persze nem kell ekkora feneket keríteni a dolognak, mint amekkora lett belőle, túl is van beszélve, ráadásul itt valamelyest off is.

    Gigi vagy Benji?! Gigi vagy Benji?! Gigi vagy Benji?! Gigi vagy Benji?! Még küldjön nyolcezer szavazatot!!! ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... Gigi vagy Benji?! Még szavazzzzon!!! ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... Ördög Nóri/Liptai Claudia üvölt mint a sakál. Vajon tényleg szerelmesek egymásba?! ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... Na még egy-két utolsó telefonüzenetetet küldjön el!!!! ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... Ördög Nóri/Liptai Claudia üvölt mint a sakál. Még egy perc!!!!!! és a szavazást lezárom!!!! ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... Még fél perc!!!! Szavazzzzzzon!!!! ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... Ördög Nóri/Liptai Claudia üvölt mint a sakál. ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... Még tíz másodperc, gyorsan szavazzon!!! ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... Ördög Nóri/Liptai Claudia üvölt mint a sakál. Lejárt az idő!!!! ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... Megkaptam az eredményt! A fülemre rámondták az eredményt!!! Megvan az eredmény!!! ... .... ... drámai zene... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... drámai fények ... ... ... Megmondom az eredményt!!!! de előbb még percekig ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... 2012-ben Magyarország hangja!!!!::::: ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... Ördög Nóri/Liptai Claudia üvölt mint a sakál. Az idei évben az X-FaktorMegasztár győztese!!!:::: ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... az idei évben a versenyt megnyerte!!!:::: ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... Idén a verseny győztese!!!::: ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... Ördög Nóri/Liptai Claudia üvölt mint a sakál. Aki megnyeri az Xmillió forintot, a lakást, az autót, a két kiló medvecukrot, a táncoló tamagocsit!!!:::: ... ... ... drámai zene ... ... ... drámai fények ... ... ... szurkolói hangorkánok ... ... ... Ördög Nóri/Liptai Claudia üvölt mint a sakál. Gigi!!!!!!!!!! Sírjon-nevessen, ölelkezzen mindenki!!!!! Ölelkezzen az ország!!!!!!!!! Hajjjjjh, de szép is a világ, győzött megint az igazság!!!!!!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák