Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cipofuzo87

    tag

    válasz #71562240 #27103 üzenetére

    Ááá, már megint megy a hülyeség, már értem, hogy miért nem vagy kibékülve a nullákkal, meg az egyesekkel. A FLAC veszteségmentes tömörítés, olyan mint a RAR vagy a ZIP, csak annyit adtak hozzá az előbbiekhez képest, hogy lehet tekerni is benne, nemcsak azután, hogy kicsomagoljuk az egészet, hanem részleteket is ki lehet csomagolni, anélkül, hogy az egész fájlt fel kéne dolgozni.

    "A magam részéről állítom, hogy valamennyit természetszerűleg romlik a hangminőség a tömörítés és a konverzió során. Relatíve keveset, ha jól csinálják." Látszik, hogy közöd nincs a digitális technikához. Mi az, hogy természetszerűleg? Szerintem jobb, ha nem okoskodsz olyan témában, amihez nem értesz.
    FLAC-ba tömörítés során nincs konverzió, és nem romlik a hangminőség. Köztes lépésként persze be lehet iktatni konverziót, ugyanúgy, mintahogy EQ-t is, de ennek semmi köze a FLAC-hoz. Ha százszor egymásután be- majd kicsomagolod, akkor is ugyanazt kapod bitre, ugyanúgy, mint ZIP-nél.
    De inkább be is fejezem gyorsan, mert te már úgyis kihallottad a különbséget, olyankor meg már nincs mese, az ember füle nem tévedhet, inkább annak higyj, mint a tényeknek :). Az persze fel sem merül, hogy FLAC-ba tömörítés után esetleg 1 milliméterrel odébbról hallgattad a zenét, emiatt picit máshogy szólt, vagy egyik alkalommal nem volt elhúzva a függöny. :)

Új hozzászólás Aktív témák