Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geza12

    aktív tag

    válasz bajnokpityu #22027 üzenetére

    Pioneert egyet sem hallottam még.
    Csak Technics-ekkel tudom összehasonlítani ,viszont azok mind STK-IC-sek voltak, amik nem összehasonlíthatók a Mosfet tranzisztorossal. Pl SE-A800asat hallottam már ami egy elő végfok páros STK IC-s , de azt én nem nevezném elő-végfok párosnak inkább egy 2doboz integráltnak nevezném és ez VX920 mind hangzásba mind teljesítménybe agyon veri , és az se olcsó mulatság annyira tudtommal.

    De ilyen újkori ára 1500DM volt és nem fogom csak semmi pénzért elkótyavetyélni, akkor inkább itt marad polcon dísznek, ez egy japán legendás és ritka Technics erősítő.
    Lehet nem olyan szép mint egy deprez műszeres elő-végfok páros, de az STK IC-seknél garantálni merem hogy jobban szól. Deprez műszeres elő-végfok páros ami tranzisztoros az ott kezdődik hogy SE-A2000, ami alsó hangon is 150ezer forint , de inkább 200.
    És ebayon se látsz ilyet ennél olcsóbban , na meg elég nagy ennek márkának a rajongó tábora, alkalmi vételek mint a 757 mindig is voltak meg vannak.

    És egy mostani Dual Mono erősítő árát is meglehet nézni. Pl Harman Kardon HK990 vagy egy Denon PMA1500AE-t mennyibe is kerül? Hát nem 75-be
    és nem is 150-be.

    Ha lesz alkalmad valamikor szerintem ne hagyj ki egy 858-at meghallgatni én nem hallottam sajnos, de beszél a belseje szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák