Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz Tristis #21038 üzenetére

    Az amit linkelgettem csak egy példa volt. Nem kötelező azt megvennie. Utána írta a kérdező, hogy nem jöhet szóba használt + álló hangfalakat szeretne.

    Nem azt írtam hogy az a tuti amit Én mondok. Nem mondtam neki olyat, hogy azt vegye. Próbálom arra buzdítani, hogy hallgassa meg vásárlás előtt az összeállításokat.

    A 11.17-ei hozzászólásomban csak leírtam, hogy jelenleg milyen szar akusztikai környezetben vannak a cuccaim. Előtte pont Én is hangfalak után érdeklődtem itt a fórumban, hogy milyet érdemes venni, ill. az általam kiszemelt típusok iránt kérdezősködtem meghallgatás előtt, hogy valaki hallotta-e már őket, mert Én is sztereó rendszer összeállításában vagyok benne.

    A genius dobozok még most is megvannak, de csak a passzívakat használom még egy NAD erősítőre kötve, amíg nem érkezik meg az utód. Amint megjön a decemberi fizum megyek a lezsírozott Dali Ikon 1 MKII-es falakért, mert azok tetszettek meg nagyon a NAD-dal párba rakva.

    Ez előtt volt szerencsém hallani xtremetuning fórumtársunk rendszerét is. Azóta értem, hogy mit jelentenek azok a fogalmak, amit a tesztek olvasásakor szoktak használni. "Térérzet", "dinamika", "részletesség", "színpadkép", "jelenlétérzet", stb. Referencia élmény volt. :C :R

    Érdemben nem biztos, hogy segítettem a kérdezőnek, de legalább válaszoltam, mert az Én kis szubjektív véleményem szerint az az irány amit belinkelgettem járható út.

    Ismételm: szubjektív véleményem. Nem kell rám hallgatni. Sőt. A véleményünket, tanácsunkat kérte. És mint tudjuk az olyan, mint a segglyuk, van mindenkinek. :D

    Ha tudsz jobbat, akkor írj Te is ajánlatot a kérdezőnek és azzal építsd a topikot és ne a fejlődésben lévőt kérd számon! :B

    Aztán majd eldönti hogy kire hallgat. Legjobb esetben hisz a saját fülének.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák