Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Patice #20610 üzenetére

    50-60ezerért ne a Polk-ot vedd, illetve az RTi4-et ne vedd meg annyiért. Annyi az új ára lenne reálisan. Használtan nemrég láttam 40ezerért, annyiért esetleg már megérné. Én nem vagyok egy Polk rajongó, de az RTi4-nek lineárisabb, semlegesebb, tisztább a hangja, mint általában a Polk-oké, tehát akár zenehallgatásra is alkalmas a maga árkategóriájában, annak ellenére, hogy inkább 5.1-es rendszer hátsó hangdobozának tervezték. Tehát a tervezésében úgy tűnik, építettek arra, hogy kiegészíti majd egy szubbasszus, meg egy pár állóhangfal, ennek ellenére nem nevezném mélyhiányosnak a méretéhez képest, inkább részben emiatt, mélyben is lineárisabb, mint a Polk-ok esetleg lenni szoktak.
    Ennyi pénzért keress Mission, Tannoy állványos dobozt. Vagy Celestion-t. No és a mások által ajánlott, de neked nem tetsző B&W 602 is nagyon megéri a kategóriájában. A 602-es neked nem tetsző tere éppen azért olyan, amilyen, mert van mélyhangja is.

    Kötekedés: olyan nincs, hogy állódobozt nem tudok elhelyezni, mert a kisdobozt sem helyezi az ember polcra vagy asztalra zenehallgatás végett, hanem csakis állványra!!! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák