Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Ebit #1656 üzenetére

    Régi szép időkben, amikor a mostani cuccomat vettem, voltak olyan cégek, akiknél meg lehetett hallgatni rendesen szobakörülmények között a cuccot. Kértél szeánszidőpontot, odamentél, összerakták, amit kértél, vitted a kedvenc zenéidet és hallgathattad. Ha úgy gondoltad, kölcsönadták egy időre a cuccot, hogy a saját lakásodban is kipróbálhasd. Egy feltétel volt, akkor a régi cuccod elvitték, nem túsznak, hanem azért, nehogy felváltva hallgasd. És ha azt mondtad, hogy nem veszed meg, nem volt harag. Persze a sok áruházi teknics meg szoni meg egyéb kacatok mellett egy heed audio lánc vagy egy rút kiskacsa, ki ne vette volna meg?

    Ilyen ''félőrült'' faszik csiszolgatták a hangfalakat, molyoltak a hangfal dobozokkal, faragták a keresztváltókat évekig, míg egyszer azt mondták, hogy ez megy gyártásba. Aztán elmentek vitatkozni a gyárral, hogy majdnem jó a hangszórójuk, de nekik kicsit másképp kellene és akkor a gyár felszerszámozta a gyártósort és legyártották nekik. Akkor kisszériásan legyártottak a hangládákból egy sorozatot. Nekem szerencsére van ilyenem, rá van írva: StandArt I.

    Azóta van már másik láncom is, ugyanaz a gyártó, nadonjó erősítő, az a gyár, aki a hangszórót gyártotta, de teljes hangfallal (Kef Q1) de az már nem szól úgy, mint a 16 éves régi...

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák