Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #92251648

    törölt tag

    válasz schawo #15359 üzenetére

    "Azért a Föld laposságának kérdése egy ABX teszten könnyen kimutatható"

    Ahogy a kábelek közötti különbség is, de ez még nem mindenki számára perdöntő. Mivel nem értik, miért lenne különbség két hasonló rézszál hangja között, nem is hallanak semmit. No meg kevesen vannak olyan pozícióban, hogy rálátásuk legyen a Föld kerekségének kérdésére.

    "Egyébként a linkelt AB teszt pont nem követte el az általad említett hibákat, hiszen ugyanabból a pozícióból szóltak egyazon hangsugárzók"

    Miért gondoljuk, hogy A hangsugárzó pont abban a pontban szól legjobban, ahol B doboz jól érzi magát? Ilyen alapon egy autó tesztvezetésénél a sofőrnek úgy kellene döntést hoznia a jármű élvezhetőségéről, hogy kocsikázás közben folyamatosan pofozzuk és tekergetjük az orrát. Mennyire fog reális döntést hozni? Az ilyen összehasonlító teszteknek akkor látom értelmét, ha a versenyzők külön-külön a legjobb körülmények között üzemelnek. Ahogy írtam korábban, a cél az, hogy megközelítsük az otthoni körülményeket, márpedig a saját dobozodnak is megkeresed a legjobb pozíciót otthon és úgy hallgatod, nem? Persze tévedhetek is, de ez lenne a logikus.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák