Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tristis

    őstag

    válasz AMDFan #13989 üzenetére

    Nem hiszem, hogy több CAV-ot hallgattál volna meg, mint én... Voltam párszor a bemutatótermükbe Béláéknak.... Felénk azt szokták mondani:
    "Ha szereti, hagy ögye" :DDD

    Egyébként abban is biztos vagyok, hogy ezek a hangfalak minőségi ugrást jelentenek sokak számára az eddigiekhez képest. Abban nem vagyok biztos, hogy jobbak lennének a hasonló kategóriájú más hangfalaknál, viszont az anyaguk valóban sokkal minőségibb érzetet kelt. Ettől függetlenül a Warfi és a Jamo hasonló modellei nem hiszem hogy sokban lennének jobbak vagy rosszabbak (nem hallottam őket egymás mellett, így persze lehet hogy nincs igazam). Abban viszont nem vagyok biztos, hogy emiatt ki kéne kiáltani őket jó hangnak. És most nem arról van szó, hogy olyan nagy igényeim lennének. Aki hallotta már a kis Jungson L3/5 dobozt az tudja, hogy mire gondolok (újonnan nem olyan rég még 100.000 volt az a kis csoda, használtan beleférhet mindenki keretébe, tehát nem árkérdés)

    szerk.: Jah és abban is biztos vagyok, hogy a CAV hangfalakba sokkal több tuning potenciál van, mert a doboz anyaga jó, és csillapítani pedig nem olyan drága dolog...

    [ Szerkesztve ]

    Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

Új hozzászólás Aktív témák