-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz
Nordic #39253 üzenetére
Ellenem azért nem volt álom keze, de rossznak sem nevezném. Szépen kipakolta a dolgokat, de buta volt, mert leütött 10 alá. Onnantól pedig jött a dupla molten giant taunttal. És mivel nem volt kézben két fireball ezért nyertem ellene.
Végülis a facehuntert leszámítva megnyertem hamar a 3 küldihez szükséges meccset a warlockkal. Volt 1 mechmage, 1 aggro priest (wtf) és egy patron warriror. Utóbbi ellen a Mal'Ganis mentett meg, mert a 20+-os Frothingot bele kellett tradelje, ugyanis 404 error, face not found volt a másik lehetősége.
-
oba
addikt
válasz
Nordic #39231 üzenetére
persze hogy egyre szarabb
ha ugyanúgy menne a régebbi hardveren ki venné meg az újat? pedig bírná a régi is erőforrás ügyileg... tervezett elavulás, másképp soha senki nem venne semmi újat mert a régi ugyanúgy jó lenne és tönkremenne ez a tökéletes és hibátlan modell ami alapján jelenleg működik a hibátlan gazdaságunk
fogyassz, egyél, vegyél, költs, a szemetet majd kidobáljuk egy Afrikai országban, és gyártunk új cuccot hogy azt is vedd meg és minden kezdődik előröl
bocs az offért, akit érdekel a téma nézze meg youtubeon a villanykörte összeesküvés c. dokumentumfilmet
-
JNashville
senior tag
válasz
Nordic #37997 üzenetére
Belező of the ügyileg Facebookról:
Najó mivel megszólítva érzem magam:
Az oldal azért van deaktiválva hogy ne pittyegjen amikor valaki ír, hogy ugyan mi a baj.
A baj a rák, ennyi erővel streamelek angolul mert ott a rák mellett van pénz is.
Majd eldöntöm mi lesz, ha úgy érzem. Nem hiszem hogy bármivel tartoznék ennek a közösségnek, nem hiszem hogy a többi streamer közül bárki csinált volna akár hasonlót is.A lófej se bír el mindent, az a baj. Tényleg sok volt a kretén mostanában a streamen, amikor utoljára néztem viszont már a Modok (!) is azok voltak.
-
gbela
senior tag
válasz
Nordic #37555 üzenetére
Az sux :S
Amúgy én egyfolytában küldtem a bugreportot, mert nekem konkrétan folyamatosan kilépett a játék, nem "csak" disconnect volt. Vagy újraindította a telefont. Szerettem azt hinni h a 20+ bugreportom segített a megfejtésben
De akkor nálatok vmi más lesz.
Amikor én kerestem rá megoldást (bár nekem nem segített, nekem egyik patch után lett jobb sztem), akkor többeknek egyéb, teljesen indokolatlannak tűnő (mármint az összefüggés tűnt indokolatlannak) progik törlése, BT, Wifi kikapcsolása, meg mindenféle buta dolgok is segítettek.
Isten mentsen h blizzed védjem, de tudok 3-4 embert közvetlen környezetemben aki minden nap tolja mobilneten, szóval hajlok affelé h telefon+egyéb programok+beállítások+HS konstellációban bármelyik hibás lehet, vmi szerencsétlen kombo miatt. -
SLYM
veterán
válasz
Nordic #37555 üzenetére
neked, aki a diablo 3 topicban is aktív volt régen, asszem nem kell bemutassam a blizzardot. sok jót el lehet róluk mondani, szerintem a legjobb játék gyártó cég a piacon, de a megbízhatósággal folyamatosan vannak problémáik. én azt mondom a tapasztalataim alapján, hogy pár napok belül megoldják ezt is, de nem ez volt az első, meg nem is ez lesz az utolsó ilyen dolog, ami miatt anyázunk miattuk
(egyébként lehet, hogy konkrétan ez a hiba már nincs meg 1 hónapja, csak ugyanilyen tünettel jött egy másik)
-
gbela
senior tag
válasz
Nordic #37552 üzenetére
Én minden nap játszom kb 1 órát mobilneten (buszozás), és nincs gondom utóbbi hetekben/hónapokban, szóval nem hiszem h általános hiba lenne.
Térerő vagy 3g/4g váltogatás gondok nem lehetnek? Én pl 4g-t totál kikapcsoltam, mert főleg a buszozás miatt váltogat, és akkor szakad. 3g fullon van végig, azon stabil.Régen nekem is volt gondom vele, csomót szakadt, volt hard resetem, az vmit segített, de utána sem volt tökéletes. Aztán kb 3 hónapja már egyáltalán nem szakad.
Másik gyakori ok még ha SD-re van rakva, na azt nem szereti. -
Shamy
tag
válasz
Nordic #37504 üzenetére
Én 2 napja nem tudok játszani PC-n se. DC, nem lép be, belép de nem talál játékot. Aréna kiírja, hogy 20 min a waiting time, majd DC.
Nem tudom megcsinálni a questeket sem. Ma már 3 van, ha ma se lesz jó, akkor megy a ticket.Kíváncsi vagyok, ennyi balfaszkodás után kapunk e valami kompenzációs packot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest