-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
válasz
Yodamest #29097 üzenetére
Többet buknának rajta, mivel a legtöbb legendary használhatatlan a metában, így mindenkinek csak párat kellene megvenni, aztán viszlát. (Ragna, Boom, Sylvanas kötelező a neutralok közül (+ még Thalnos esetleg), esetleg 1-2 sárkány most majd, class legendek közül meg Tirion, Grommash, Jaraxxus + Mal'Ganis ha valaki démonlockozni akar, Antonidas ha valaki mech vagy freeze magezni akar, Vol'jin, és Al'akir (Cena és Neptulon nem kötelező szerintem).
Epicekkel hasonló a helyzet, rare meg basic lapra meg ki fog valódi pénzt költeni?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Yodamest #29097 üzenetére
hidd el, hogy jobb nekik a dustos rendszer. minden f2p játékba kell egy ún süllyesztő, amibe az ingyen kapott virtuális valuta eltűnik. most veszel goldért egy csomó kártyát, amire nincs szükséged, az értékének negyedéért betöröd, majd nehezen legyártod azt, ami kellett volna. a kiadók sosem teszik elérhetővé külön a lapokat, a piac határozza meg az árukat.
ott van pl. a Hex, ott el lehet adni a lapokat más játékosoknak, az mondjuk nem is f2p.
-
-
-
pk2
tag
válasz
Yodamest #29053 üzenetére
Huntert napok óta nem láttam, és ez a legfurább ha benyomom az anti aggro decket, csak druidot kapok, vagy a tempo mage-et a hülye secretjeivel, ha controllra váltok akkor meg jön a warrior a patrónusaival és a berzerkerjeivel, vagy a mechmage. Egyszerűen semmi nem klappol. Valamelyik nap kipróbáltam a huntert ugyanez, majd a zoot és szintén. Érthetetlen, hogy pár nap alatt hirtelen mindenki megtanult játszani.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Yodamest #29014 üzenetére
hát az well rekt
de egyébként ha tudsz jobb 7 manás miniont, akkor várjuk szeretettel. azért játszik mindenki ezzel, mert még úgy is bőven megéri, hogy az esetek 75%-ában megy rá a BGH, mert a botok még így is megmaradnak utána. a nerfet egyelőre ne várd, a fejlesztők kb. egy hónapja azt nyilatkozták, hogy nincs rajta a nerf listán.
kicsit pihentettem most a játékot családi ügyek miatt, hát nem tudom Thaurissant hogy gondolták a Blizzardnál, de ez a kártya beteg. tegnap sikerült kirakni 3. körben coin innervate-tel, az ellenfél mill rogue nem bírta megoldani egy kör alatt, el is ment rajta szépen a meccs, mert hiába húzatott, ki tudtam fosni a kezemet olcsón. de control warriorban is nagyon beteg dolgokra képes és ez még csak az első szárny boss-a.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Yodamest #28978 üzenetére
Én az elején vettem packokat (D3-ban jól forgattam a cuccokat AH-ban, így az onnan jövő pénzt is beleöltem), de azóta sikerült mindent (Naxx, GvG, BRM) megoldani goldból.
Ha veszel, akkor mindenképp egyben érdemes sokat venni, hiszen a pack/euró arány is jobb így, valamint ha utána craftolásra vetemedsz, akkor kisebb az esélye, hogy olyat craftolsz, amit később nyitsz, mintha pár hetente vennéd meg kisebb csomagokban ugyanazt a pack mennyiséget és közben cratolgatnál.
(Már többször is írtuk, de ha pénzt akarsz a játékba ölni, akkor elsődlegesen Naxx és BRM a fontos, és ha marad pénz, akkor éri meg belőle Classic packot venni.)
-
SLYM
veterán
válasz
Yodamest #28738 üzenetére
az előző kérdésre válaszolva, egyik sem jó lap a mai metában, maximum csak akkor, ha egyik standard deckhez sincs meg minden lapod. de tegyük fel, hogy egy arénában első lapként jön ki bármelyik kasztnak az ogre és a cairne, akkor a cairne a jobb lap. nem sokkal, de egyértelműen jobb. egyébként a mai metában a sylvanas 6 manás dropnak tényleg jobb gyakorlatilag mindenhova, senki nem is használja már a cairnét, mindenki sylvanast használ, de még egy black knight is előbb van bent a deckben, mint egy cairne
erre a kérdésre pedig, a BGH 4/2-es statja kifejezetten gyenge 3 manáért, kb egy 2/3-al van egy szinten (talán egy nagyon kicsit azért ennél jobb), egy 3/3 már sokkal jobb, egy 2/4-ről nem is beszélve, viszont az extra képessége miatt az összes kontrol deck egyik fontos lapja, szóval ha nincs meg, én is kraftolnám
-
tomazin
veterán
válasz
Yodamest #28727 üzenetére
mondjuk pont a druid nem annyira olcsó, nekem nincs meg a 3dbchargolósfa (látszik nem is tudom a nevét, talán fon
), így nem is gondolkozok azon, hogy duduval menjek.
zoolock, huntard, mechmage (bár nekem antonidas nélkül nem működött olyan nagyon), olaj egyik sem drága.
de lehet majd mond valaki occsó dudu-t. -
F-ECT$
titán
válasz
Yodamest #28727 üzenetére
Hol lehet jó olcsó pakli összeállításokat találni? Próbáltam keresgélni a hearthpwn és társai oldalakon, de valahogy nem látom át ezeket.
Pedig ott érdemes keresni, pl be tudod állítani, hogy milyen lapok legyenek és milyenek ne a keresett deckek között.Naxxos lapok megvannak, meg elég sok ritka, common meg ilyenek, de a legend meg epic lapok nagyon hiányoznak még.
Sajnos(?) a legend/epic lapok sokszor önmagukban is meg tudják nyerni a meccset, így ha sok hiányzik ezekből, akkor nehéz lesz bemenni rank 10 alá, de persze kivételek vannak. A jelenleg működő olcsó deckek között pl a face hunterre keress rá, azzal a legend is meglehet.Másik az aréna, 7 win az ami már úgymond megéri, de annyit 1X tudtam eddig menni csak. Olyan 4-5-6 win szokott menni
4 win már nem ráfizetés (sőt 3 winnél is csak a 3 winért járó 10 goldtól esel el), szóval ha ez megvan, akkor már megéri arénázni. 7 wintől önfenntartó, de ahhoz sokat kell gyakorolni. Ajánlom, hogy nézz streamereket, akik arénáznak: sokszor már a draftnál eldől a dolog, és bizony a crap-ből is jól kell tudni választani. (Persze ilyen 0-2 win a legnagyobbakkal is előfordul.)Jött még mágus, 3db flamestrike társaságában....
Erre számítani kell, főleg 3-4 win után.azért elég bosszantó, hogy ennyire szerencse az egész
Rövid távon az, hosszú távon a skill + kitartás > szerencse. -
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
Yodamest #23524 üzenetére
Pont azért keresek a közelemben, hogy ne kelljen rá időt/pénzt áldozni, mert akkor nem érné meg. Btw már messze nem játszok vele annyit, mint régebben, múlt hónapban pl rank 13-ig vittem csak (korábban többször voltam rank 5 alatt is), kíváncsi vagyok, hogy a GvG meddig nyújt majd élvezetet.
Egyébként a Hots tette be a kaput, most azzal tolom napi 2-3 órában. (De ha már függőség - cserébe kb 0 percet tv-zek.)
-
tomazin
veterán
válasz
Yodamest #23524 üzenetére
hát szerintem ez még nagyon messze van tőle.
travianos időkből még: hajnal 3kor kelsz, mert indítani kell a sereget, majd fél5kor megint, mert a másik faluból akkor kell indítani, hogy egyszerre csapódjon be és egy fél napon keresztül mást se csinálsz, mint a fél év alatt összegyűjtött katonákat igyekszel 2mp tűréssel becsapódtatni. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Yodamest #23414 üzenetére
Egyébként tényleg nagyon változó. Ez a deckem se volt túl jó, 5-6 winre saccoltam, se fireball, se polymorph. Én is noob vagyok, csak az aréna megy. Constructedben a metát egyáltalán nem látom át, az teljesen más világ. Örömömben fogok ugrálni ha egyszer elérem a 10-es rangot (hunter, zoo nélkül).
giorgio: Én el sem jutottam oda, hogy Temple enforcer, mert a 6. körre már megvolt ásva a sírom.
Undertaker, egg, harvest golem, argus, stb.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Yodamest #23065 üzenetére
egy laphúzás kb. két manáért éri meg a mostani lapkészlet mellett, ehhez kell viszonyítani. az 1/1 azért használhatatlan, mert ok, hogy két manáért húztál egy lapot, de az 1/1-et sok hős megoldja lap nélkül és akkor jobban jártál volna valamivel a pakliban, aminek értelme is van. az 1/2 annyival jobb ennél, hogy egy hero power nem szedi le, csak kb. bármi más
a második körben amúgy sem több lapra van szükséged, hanem olyan 2 dropra, ami csinál valamit a boardon.
az inventor nagy árat fizet a laphúzásért a sztendernek számító yetivel (4/5 no text) szemben, kvázi két manáért fizetsz 2 sebet és egy HP-t, viszont a 3 dropok közül kevés öli meg legalább, általában olyan deckben van, ahol lehet buffolni (cold blood, flametongue totem, rockbiter weapon). a drake másik kategória, az eleve rare lap és abból is az egyik legjobb volt, mert 1 HP-ért és 1 manáért jön egy lap és egy spell dmg. ezzel csak az a baj, hogy a mostani metában túl sok minden tud 4 sebet okozni, ezért mindenki leszokott róla, a Naxx előtt ez volt az alap 5 drop, Loatheb és a belcher nyírták ki a legtöbb pakliból.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Yodamest #22965 üzenetére
Hehe, pont most aláztam Sea Giant-tel. Kinek kellenek spellek?
"csak" 11 win lett. 11-1 nél jött egy mage aki alig játszott ki valamit, leütöttem 4 életre elég hamar, aztán szinte csak fagyasztott, flamestrike stb, majd a végén 3 fireball és 1 pyro face-re... Persze akkor nem is jöttek a Sea Giantek.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Yodamest #22981 üzenetére
Nyitottam egy paklit, három rogue lap (Agent, a battlecry-os kard, Shadowstep) és egy és egy Auctioneer volt benne, ezt jelzésnek vettem, kraftoltam mégegyet és összedobtam a paklit.
@salaam: jelenleg erős dusthiány van (300 elment a deckre), a controlt tudom tartani (meglepő módon nekem mindig jól jön az assasinate), majd a napi quest után visszatérek ezekre. Legendek meg pláne.
-
adrian360
őstag
válasz
bloodlust-os shamannál az a lényeg hogy sok alacsony manás minionod van, tehát egy körben sokat tudsz lepakolni, és mellé még totem, igen egy két board clear lesz mindig, de egy idő után elfogy a clear. sokat segit a pl spirit wolf nagyon jól lehet mögé építkezni.
a leaper gnome jó lap, az undertackerrel együtt nagyon jó korai lap, zoo, hunter és igazából bármilyen aggro deckbe jó
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Shaman esetén elég nagy handycap, hogy totemeket pakol le, ha ezek mellé leraksz olyan lényeket, ami BC/DR keretében ad valamit, akkor lesz valami a boardon mindig, mert nagyon soká húzódna egy-egy menet, ha az ellen mindig leütne mindent és nem menne arcba - 3-4 lénnyel meg már hatásos a Bloodlust. Szerintem.
-
-
tomazin
veterán
válasz
Yodamest #22810 üzenetére
Én még nem volt 10-en sem, pedig béta óta játszom
Mondjuk nem is cél.
Btw ha mellette azért tolod mással is, akkor én nem raknék bele pénzt, hanem napik->naxx majd napi+aréna.
De ha ilyen ambíciózus vagy, akkor meg kénytelen leszel, mert basic deckekkel nem fogsz 10re felmenni (sztem) -
tomazin
veterán
válasz
Yodamest #22808 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire akarod komolyan tolni, de ha szimpla kazuárként elvagy vele és nem cél a legend, akkor én pakkokra nem költenék. Szép lassan össze fog az jönni, néha egyet legyártasz amire úgy gondolod,h nagyon kell. Én személy szerint nagyon tudtam neki örülni, mikor végre kiesett az első evis (és akkor már kb 3leg-em volt), meg bármi másnak is tudtam örülni, hogy huhúú új lap
Most meg epic és legek hiányoznak és amikor kapok egy paklit, akkor már csak a dustot termelik...
Meg most úgy is meg fogja bolondítani a metát a GvsG, szóval nem tudom mennyire éri meg befektetni paklikba. (nax meg fun, pl. a hunteres küldit, ha meguntam a rankedet/arénát néha előveszem, mert vicces)
-
-
Redcaster
őstag
válasz
Yodamest #22747 üzenetére
Sokáig énis azt hittem, hogy a 2/3-ak jobbak, mint a 3/2-k, de aztán a féreg tv-ben Csabi elmondta, hogy a 3/2 sokkal jobb, mert az felfelé tud tradelni... a 3/2-vel MINDIG le tudod szedni az 1, 2 és rosszab 3 dropokat, a 2/3-al viszont csak az 1 és 2 dropokat, a 2 dropok közül is csak a 3/2-ket, a 2/3-ak ott maradnak 1 élettel. Tehát a 3/2 tényleg jobb.
-
adrian360
őstag
-
F-ECT$
titán
válasz
Yodamest #22369 üzenetére
kirakja a lényt ami minden healt támadássá változtat, aztán eltolja azt a spellt, hogy minden lény gyógyul 4-et
Ehhez 2 lap kell, az egyik rare, és mindkettőnek kézben kell lennie. Constructedben alap, arénában ritka.Erős lényt, meg ki se mer rakni az ember, mert automatice jön a mind control a 10. körben
Így van a 10-ik körtől számolni kell vele, és csak akkor szabad kirakni 1 nagy lényt, ha azt le tudod szedni a következő körben, egyébként inkább 2-3 kisebbet kell kijátszani.Kérdem én így mivel nyerjen az ember priest ellen?
Mágussal -
F-ECT$
titán
válasz
Yodamest #22361 üzenetére
Pedig a pap nem top hős arénában, sőt. A heal miatt tud jól trade-elni, és a Cultisttal sokal erősödött az early game vele, de a jó class lényei rare/epic-ek, így ritkán jönnek fel (Soulpriest, Cabal).
A spelljei közepesek, a 4 attackos lények ellen nincs semmije, és a board clear combo ritkán jön össze, a Nova meg sokszor nem takarít.
-
salaam
senior tag
válasz
Yodamest #22183 üzenetére
30/30-as lényt csak casualban fogsz látni, illetve rank 20-ig, amikor még az új játékosok opnak gondolják.
Felejtsd el, constructedben senki nem játszik majd ilyen kombókat, vagy ha igen, akkor azt úgy oldja meg, hogy ha az egész paklid silenceból áll, akkor sem tudsz kezdeni vele semmit, lásd OTK warrior.Amúgy meg ehh, szokásos szezon vég van nálam, rank 4-en vigyorgok, legend már esélytelen, inkább ranked wineket gyűjtök miraclevel, meg handlockkal. Talán majd a következő hónapban..
-
F-ECT$
titán
válasz
Yodamest #22170 üzenetére
Kimondottan imádom a silencet, amikor mondjuk priest feltolja az összes buffot egy lényre, lesz vagy 30/30-as
Egy jobb játékos akkor tolja el a buffokat, ha támadni is tud vele, tehát akkor nem mész sokra a silence-szel.Sajnos vannak ilyen P2V lapok
Innentől gondolom play-re (casual és ranked) gondolsz és nem arenara.palánál egy fegyver, nem tudom a nevét, minden kijátszott lénynek +1/+1-et ad, baromi op kártya
Nem op, mert tempo vesztést okoz, amit nem biztos, hogy később be tud hozni a +1/+1 buffokkal.gorehowl fegyó a warrinál
Régebben tényleg jó volt, de mára a death's bite miatt kevés helyre fér be.sea giant elmebeteg jó lap
1-2 deckbe jó (sámán, uth-s, snake trap-es hunter, pala), de mégse használják gyakran, mert ha lehet tiszta boardra törekszik az ember, és akkor nagyon sok mana kitenni. A másik 2 giant is leginkább csak handlock deckben van, persze néha feltűnnek máshol is (giant mage, druid).Anélkül, hogy vennél paklikat szerintem szinte lehetetlen ezeket megszerezni, legyártani
Nem lehetetlen, csak sok időt kell eltölteni az arenaban.16K-s paklicsomagot, amibe valami 30 pakli van, azzal már lenne haladás
40 pakli van benne, de ne hidd azt, hogy ez mindenre elég lesz. Kb 200-300 pakli nyitásával lesz meg az összes fontosabb lap. -
F-ECT$
titán
válasz
Yodamest #22166 üzenetére
A silence akkor jó, ha van mit silencelni, de ha nincs, akkor 2 manáért egy 2/1 (vagy 4-ért egy 4/3) eléggé rossz. Szerintem sem árt 1 max 2 db, főleg ha sámán (earth shock) vagy druida (keeper) a hősöd. A bagolynál meg jobb a spellbreaker arénában.
A lapelőny nagyon fontos az arénában is, tehát ha ilyen lap jön, akkor azt általában érdemes kivenni, kiéve ha novice jön. A hoarder is meg tud halni egy hero powertől, de a gnomish, illetve az azure drake lénynek sem rosszak. A cult master sámánban, de főleg palában nagyon erős, az acolyte mage (és wari) esetén jó, a class laphúzók általában jók, 1-2 kivétel van, pl: buzzard, commanding shout, far sight.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Yodamest #22166 üzenetére
a silence jelentőségéről megoszlanak a vélemények, és a bagoly rosszabb, mint a spellbreaker, mert minden hero power megöli, amivel lehet sebezni. 2 silence contructedben is elég szokott lenni többnyire, arénába én 1-nél többet nem pickelnék, ha nem kényszerülök rá.
a laphúzás jó, mert fontos a lapelőny, de azért módjával. az átlag 2 drop 3/2 testű, ami simán leüti az átlagos neutral 3 dropot, a hoarder mindentől meghal, legjobb esetben kinyír egy 2 dropot. arénában minél kevesebb 1 életű lényt szeretnél alapvetően. a novice engineer kifejezetten szar, mert annyi történik, hogy mindkettőtök elkölt 2 manát (te kirakod, az ellenfél leüti hero powerrel), viszont neked egy kártyádba került. a gnomish inventor nem rossz, pláne akkor, ha van elég sok buff a pakliban, mert alapból a teste nem túl erős. az azure drake nagyon value lap, kevés neutral 5 drop van, ami jobb pick nála. csak a laphúzásért ne pickeld jobban az adott kártyát, ha mellette egy másik value lap van. loot hoarder helyett jobban jársz, ha erősebb 2 dropjaid vannak (pl knife juggler), mint ha húzol egy lapot. de a zombie chow is egy sokkal jobb pick. a novice-t is kb. bármelyik 4 drop megöli és túléli, szóval csak óvatosan.
-
Redcaster
őstag
válasz
Yodamest #22076 üzenetére
A randomitás kérdése már nem egyszer ki lett tárgyalva ezen a fórumon... Maradjunk annyiban, hogy minél jobban belemélyedsz a játékba, és minél jobban beletanulsz, rá fogsz jönni, hogy nem is annyira vészes ez a szintű randomfaktor... Sőt, ez az, ami izgalmassá teszi a játékot
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Yodamest #21974 üzenetére
Sea Giant nem különösebben op. Mit mondasz akkor mondjuk a 6. körben 0 manáért kirakott 2 db Molten Giantre, amik közé még lekerül egy Argus? A többi tényleg erős, nem véletlen legendek (bár a Hogger épp egy elég gyenge darab), de azért nem kell ezektől sem elájulni. Lassan egy éve játszom, a felsoroltakból csak TBK van meg, mégis eljátszogatok simán 10-es rank alatt is (na nem sokkal).
Részben erről jut eszembe, Leeroy-t manapság egy deck sem futtat? Szerintem egy darabbal nem találkoztam a nerf óta.
-
F-ECT$
titán
válasz
Yodamest #21972 üzenetére
Nagyjából jól látod, a rankeden a 18-20-as szinteket leszámítva kb mindig az adott szintnek megfelelő ellenfelet kapsz, főleg így a szezon második felében.
Viszont elvileg a casual sem teljesen random, tehát van valamilyen szintű MMR. Ha nagyon elvernek casualon, akkor 4-5 concende / loss után szinte biztos, hogy verhető ellenfelet kapsz.
-
Redcaster
őstag
válasz
Yodamest #21740 üzenetére
Rank20 0 csillagon kapnak egy nagyon könnyű ellenfelet. Azt megverik az esetek 95%-ában, majd rank20 1 csillagról visszabuknak egyet 0 csillagra. Minden 2. menet instant concedevel kezdődik, így stabilan rank20 + csillagon lehet maradni, ahol a leggyorsabban lehet farmolni goldot/herot.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Yodamest #21736 üzenetére
Mert vannak akik farmolják a győzelmeket. Akár az 500 win-ért járó arany heroért, vagy csak szimplán a napi 100 goldért. A könnyebb ellenfelek érdekében maradnak 20 környékén, és így gyorsabban gyűlik a győzelem nekik. Korábban mikor csak a napi küldetések erejéig játszottam én is lvl 20 könyékén tartottam magam csak amiatt, hogy hamarabb letudjam az adott napi küldetést.
-
tretyak
aktív tag
válasz
Yodamest #21292 üzenetére
A lapok sorrendjét azért még egy bot sem tudja megváltoztatni (legalábbis nagyon-nagyon remélem), pláne nem tud újat tenni a pakliba (ebben mondjuk biztos vagyok), ez így csak szimplán idegesítő rossz topdeckek sorozata, ez sajna hozzátartozik a HS-hez, ilyenkor jöhet a cigiszünet/majd inkább holnap folytatom...
Amúgy ha mindig tökéletes megoldást generálna, akkor nem rank20-on jönne szembe -
xavix13
őstag
válasz
Yodamest #21292 üzenetére
Lassan 3 hete alig-alig játszok, de nem hiszem, hogy a botok ilyen fejlettek lennének, hogy valós időben generálják a kártyákat.
Egyébként milyen most a játék, mik a menő paklik?
Így a nerf után egy kicsikét lemaradtam, kb. 10 meccset ha toltam, sokat mondok.
Kicsit ellaposodott az egész, unalmas lett, mostanában inkább dotázok, az most még nekem új, izgalmas és leköt.
Szvsz sokkal gyorsabban kéne jönnie az új tartalmaknak, mert a naxx is kb. addig tartott amíg nyíltak folyamatosan a szárnyak. (+ 1-2 hét)
Hosszútávon ez így nagyon nem lesz jó, és szépen lassan ott hagyják az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest