Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz grizlisandor #84005 üzenetére

    Nem egészen. Ugye tavaly leépítettek 800 főt a Activison Blizznél + átszervezés is történtek. De a háttérben annyi van, hogy a részvényeseknek elmaradt a beígért lóvé persze gondolhatod nem a top managmentet rakták lapátra. Sajnos bevett szokás a multiknál. a gond ott kezdődött hogy a fő fejes Kotick ennek ellenére 32 milliós prémiumot vett fel év végén.
    Ez miatt különböző szakszervezeti és érdekvédelmi szervezetek alakultak, talán néhány részvényes is szót emelt. Nah és ennek a szervezetnek a tagja a felesége. Gondolhatod ez itt a vad keleten hány embert érdekelne. Savjc meg felelősséget vállalta mivel az ő párja, ez szvsz nagyon szép tőle.
    A legutóbbi ilyen balhé a Last of Us 2-vel volt, ahol állítólag a fejlesztők szivárogtattak ki elég sok mindent szándékosan. A különböző nemi stereotípiás hülyeségről nem is beszélve.

    Bár a Cyberpunk újabb csúszásának fő oka talán az audio hangok újrafelvétele. De Sztem sokkal inkább kivárják még lecsillapodnak a kedélyek kicsit az Amerikában tüntetők rasszizmus és a női sztereotípiák ellen. Ehhez a vírus pont kapóra jött nekik. Bár valszeg nem kevés elsősorban konzolos előrendelést buktak ez miatt, annak ellenére, hogy az új genre megkapja mindenki aki megvette a mostanira sőt később még fel is tupírozzák.

    Szerk.: IGN Hungary Last of Us Theory, angolul több riportot is láttam a témában, de lehet találsz magyarul is, ha érdekel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák